Calculatoare second hand

calculatoare second hand Calculatoare second hand

Calculatoare second hand

De ce se fereşte lumea când aude termenul de calculator second hand? Când de obicei calculatoarele second hand au o calitate foarte bună, iar în acelaşi timp preţul este foarte mic, de câteva ori mai mic decât al calculatoarelor noi…

Dacă aveţi nevoie de un calculator “ieftin şi bun”, acesta poate fi comandat de pe internet. Există un magazin online, www.pretulok.ro care vinde astfel de calculatoare second hand, iar vânzătorii spun că pentru un calculator cumpărat de la ei primeşti garanţie şi că îl poţi înapoia oricând dacă se întâmplă ceva. De asemenea, poţi primi bonus o tastatură, un mouse şi poţi obţine la reducere un monitor monitor de 17 inchi LCD pe care-l poţi cumpăra cu doar 50 de lei. Nu-i aşa că este o afacere bună? Cu 400 de lei ţi-ai luat un PC cu 2 GB DDR2, 160 de GB pe hard şi un procesor Intel Pentium 4 cu o frecvenţă de 2800 Mhz. Chiar dacă se întâmplă ceva, nu o să-ţi pară rău pentru că nici suma investita nu este una foarte mare. Dacă îţi achiziţionai un PC la 2000 lei şi “venea curentul mai tare” iar acesta se strică, atunci chiar îţi părea rău, dar aşa, la 400 de lei nu îţi pare deloc rău… Poţi fi sigur că este foarte rezistent şi nu o să ai probleme mult timp de acum încolo.
Nu vă speriaţi de termenul “second hand“, calculatoarele sunt foarte bune iar vânzătorii îţi oferă suport şi garanţie timp de cel puţin 12 luni. Recomand tuturor aceste produse şi în mod sigur banii investiţi nu vor fi pierdere indiferent de ce s-ar întâmpla cu produsul.

Dacă vrei să îţi deschizi o afacere, este foarte recomandat să îţi cumperi câteva calculatoare second hand, cu 1500 lei poţi achiziţiona 4-5 produse fără nici o problemă, însă dacă vrei să îţi iei calculatoare noi cu 1500 nu îţi poţi cumpăra decât unul.
Pe piaţa poţi găsi foarte multe produse ieftine şi de calitate, preţul acestora începând de la 130 de lei şi ajungând până la maxim 800 de lei. Este o şansă foarte bună şi pentru cei care nu dispun de foarte mulţi bani, dar au nevoie de un calculator urgent pentru a se folosi de el. Cea mai bună soluţie este alegerea unui PC second hand şi în mod sigur oricine va fi foarte mulţumit de acest produs.
Dacă te-ai hotărât să îţi cumperi aşa ceva, poţi intra pe internet, sunt foarte multe site-uri care se întrec în oferte, iar vânzătorii îţi pot face tot felul de oferte, dacă doreşti îţi poţi compune unul cu ce configuraţie doreşti sau poate primeşti o imprimantă second hand ori un monitor second hand, totul depinde de cât de bine ştii să negociezi. Nu ai nevoie de foarte mulţi bani pentru a lua ceva de calitate.
Autor articol: Neacsu Alexandru

calculatoare second hand Calculatoare second hand

NOTA: Acesta este un advertorial, iar conţinutul acestui articol nu este redactat de Dan N, proprietarul acestui site.

Categorie articol [ Advertoriale, Calculatoare ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Calculatoare second hand”

 • ... a scris la 20 iunie 2013, 19:12   [#1]

  Ia sa vedem… chiar mi-ar trebui unul, ca asta are vreo 4 ani saracu :))

 • ... a scris la 23 iunie 2013, 19:19   [#2]

  Eu o sa fiu sincer…m-a tinut mai mult un laptop SH, luat intr-o perioada cand vroiam ceva de calitate si cat mai ieftin, decat unul nou, luat de curand. Asa ca scapati de gandirea cum ca pc-urile SH nu au calitate, va inselati!

 • ... a scris la 27 august 2014, 12:44   [#3]

  Au calitate daca stii de unde sa cumperi , si sa iei sh nu este o problema sa stii ce cumperi este tb sa alegi dupa o marca care stii ca tine in timp , cea mai mare problema am vazut ca este la placile video acolo tb sa ai grija.

 • ... a scris la 14 mai 2015, 11:30   [#4]

  Este adevarat. Calculatoarele SH pentru o afacere sunt cele mai bune si in general multe firme apeleaza la calculatoare SH pentru ca sunt si ieftine si bune si de calitate.

 • ... a scris la 20 mai 2016, 10:06   [#5]

  Calculatoarele second-hand sunt foarte bune si accesibile ca pret.

 • Anonim
  ... a scris la 6 octombrie 2018, 7:48   [#6]

  Am si eu un calculator sa ai vrea sa il vand.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?