De ce bugetarii susţin PSD-ul, indiferent de consecinţe?

Discutie comentarii Facebook Proteste Anti PSD 10 august 2018 Popescu Doinamaria poza profil De ce bugetarii susţin PSD ul, indiferent de consecinţe?

De ce bugetarii susţin PSD-ul, indiferent de consecinţe?

Cucoana din poză se numeşte Popescu Doinamaria şi este profesor de matematică la Colegiul Naţional Alexandru Lahovari din Râmnicu Vâlcea. Adică, o persoană educată. Ca să ajungi profesor de matematică trebuie să treci prin nişte ani de şcoală, prin nişte examene, etc… (a studiat matematica la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca), asta înseamnă că ar trebui să o considerăm o persoană educată, inteligentă. Datele doamnei profesoare sunt publice pe profilul dumneai de Facebook.

Discutie comentarii Facebook Proteste Anti PSD 10 august 2018 Popescu Doinamaria De ce bugetarii susţin PSD ul, indiferent de consecinţe?

Tot pe Facebook a apărut un articol cu un filmuleţ video făcut de o televiziune din Germania, în care se care spunea, printre altele, că “Rumänien ist tief gespalten. Auch heute demonstrierten dort tausende Menschen. Gegen die Regierung, gegen Korruption und gegen die Aushöhlung der Justiz“, adică “România este profund divizată. Mii de oameni au demonstrat și astăzi acolo. Împotriva guvernului, împotriva corupției și împotriva eroziunii sistemului judiciar.

Doamna profesoară de matematică a început să tune şi să fulgere prin comentarii împotriva celor care au ieşit la protestul anti-PSD în 10 august 2018. Doamna profesoară de matematică pur şi simplu nu înţelegea ce dracu’ vor românii care-au ieşit la protest câtă vreme spunea dânsa că “În România oamenii o duc bine. Au case, au maşini, îşi pemit concedii, au salarii mari. Plecaţi dracului acasă… Lua-v-ar dracu, cu corupţia voastră.

Doamna profesoară pur şi simplu nu înţelege cine-i plăteşte ei (şi celorlalţi bugetari) salariul!!! Ea crede că banii de la buget au apărut acolo ca prin minune şi pur şi simplu e dreptul bugetarilor să primească cât mai mulţi bani! Iar salariaţii de la privat, dacă nu le convine, n-au decât să ceară şi ei măriri de salarii, ce dracu’ caută în stradă să protesteze împotriva unui guvern atât de bun care măreşte salariile?

Pentru doamna profesoară de matematică, economia unei ţări este o adevărată enigmă. De fapt nici nu-şi bate capul cu aşa ceva, economia, bugetul, etc… sunt noţiuni abstracte pentru acest profesor de matematică. Urmăriţi discuţia aici:

Discutie comentarii Facebook Proteste Anti PSD 10 august 2018 De ce bugetarii susţin PSD ul, indiferent de consecinţe?

Ei bine, dacă un om educat susţine PSD-ul cu atâta tărie şi convingere, atunci ce aşteptări aveţi de la un om simplu de la ţară, fără prea multă şcoală? Numa’ zic.

Categorie articol [ Economie, Politica, Social ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

14 comentarii la “De ce bugetarii susţin PSD-ul, indiferent de consecinţe?”

 • DanDeMed
  ... a scris la 22 august 2018, 21:21   [#1]

  Asta se poate lua de mana cu Nicolae Bacalbasa.

 • ... a scris la 22 august 2018, 23:44   [#2]

  În opinia doamnei profesoare (şi probabil a multor bugetari), corupţia, furtul din banul public, justiţia, etc sunt doar nişte “aberaţii” fără importanţă, important este salariul bugetarilor. Care a crescut.
  Că cineva mai trebui să şi susţină acele salarii? Astea-s detalii fără importanţă.

 • Alin
  ... a scris la 30 martie 2019, 15:39   [#3]

  O cunosc personal pe aceasta “duomnisoara”, acum vreo câțiva ani, numele ei de “scena” era “Penisa”, având printre altele și prenumele de Denisa. “Penisa” vine de la afinitatea ei pentru organul masculin, de nurii ei s-a bucurat jumătate de oraș. Dacă poți sa o intrebi, pe mine m-a blocat pe Facebook, întreabă-o “ce mai face Iuri“, v-a exploda pe loc! :))

 • Gener
  ... a scris la 30 martie 2019, 17:54   [#4]

  De ce generalizați? Cum vă permiteți să jigniți toți bugetarii? Cunosc destui bugetari care nu sunt cu PSD, unii dintre ei sunt chiar activi în partide de opoziție (mai există opoziție?!).

 • Anonim
  ... a scris la 31 martie 2019, 9:07   [#5]

  Da ai dreptate vizazi de buget, economie, privat, etc. Da, sunt tot bugetar, după părerea mea nu numai PSD este problema ci toată clasa politică de imediat 30 ani încoace, indiferent de culoarea politică au adus țara unde este. A da, foarte important “cu aportul nostru”…

 • Basescu
  ... a scris la 31 martie 2019, 13:20   [#6]

  Partidele de opoziție nu reprezinta o opțiune viabila pentru un salariat al statului care gândește. Dacă lucrurile o vor lua razna din punct de vedere al economiei vom pleca într o alta tara și o vom lua de la capăt.
  România este în acest moment o colonie în care ultimul lucru care mai trebuia făcut ca să slăbești statul s a făcut: dezbinarea între categoriile sociale. Așteptați sa votam cu opoziția care militează fățiș împotriva noastră?

 • agy
  ... a scris la 31 martie 2019, 14:23   [#7]

  care privati ma cretinilor? Aia straini care fac bani cu plata putina si iau banii on tara lor? Ai nostri privati sunt o specie pe cale de disparitie. Cum dracului sa le convina sa plateasca statului cind ei nu stiu cum sa faca cit mai multi bani pa munca noastra sa vada caruta plina si sa plece in alte tari gen Romania. Mare garamada de bani mai aduc tarii…

 • Anonim
  ... a scris la 31 martie 2019, 16:19   [#8]

  agy, acei “privati” care muncesc pentru salarii de 2 sau 3 ori mai mici decat “bugetarii” si din a caror impozite si taxe sunt platite salariile bugetarilor!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 31 martie 2019, 20:12   [#9]

  Nu știu cum naiba mi-a „scăpat” necomentat acest articol scris de gazda blogului vara trecută, da’ văz că e de actualitate. S-au activat trepădușii partidului-stat…

  Mi-a „plăcut” în mod cu totul deosebit comentariului lui agy: „care privati ma cretinilor?”. Bine că un anonim i-a dat un răspuns pe măsură: ăia (privații) care muncesc pe bune ca să vă credeți voi (bugetarii) stăpâni.

  Sau, altfel spus: „privații” sunt niște cretini și „bugetarii” sunt deștepții Universului… Măi să fie!

  La câți tăietori de frunză la câini avem prin instituțiile țării, nici nu e de mirare că bunul simț nu are nicio șansă de izbândă…

 • Iohannis
  ... a scris la 31 martie 2019, 22:15   [#10]

  Aha, iar ajungem la aia…doar cei de la privat muncesc, bugetarii -- nu.

 • Marius Todea
  ... a scris la 1 aprilie 2019, 0:45   [#11]

  Cred că oamenii de la țară sunt mai înțelepti decât unii bugetari orășeni psdizați

 • Dagoth Ur
  ... a scris la 1 aprilie 2019, 1:17   [#12]

  Poti sa fii prost si daca esti profesor. Q.e.d.

 • Anonim
  ... a scris la 1 aprilie 2019, 4:04   [#13]

  Fiecare cu parereă lui. Aberații se pot maifesta la oricine și în orice privință. Diferența este doar cum și de cine sunt percepute.: https://www.bugetu...-fie-obligatoriu/

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 aprilie 2019, 0:47   [#14]

  Sunt de acord că și unii dintre bugetari „muncesc”, domnule Iohannis , dar mulți dintre ei sunt niște căpușe. Mă refer la „funcționarii” din primăriile patriei ce „plimbă” două hârtii în trei zile crezând că sunt indispensabili…

  Oricum am învârti-o, slujbașii statului tot de „privați” sunt plătiți.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?