Browser portabil, pe stick USB

browzar Browser portabil, pe stick USB

Bănuiesc că mulţi dintre voi folosiţi un stick USB cu programe, atunci când instalaţi un sistem de operare pe un calculator … este cea mai simplă, rapidă şi în acelaşi timp utilă soluţie pentru a instala toate programele de care aveţi nevoie, după o reinstalare de sistem de operare. Iar când vorbim de sisteme de operare, sunt convins că majoritatea dintre voi utilizaţi sau instalaţi un sistem de operare Microsoft Windows.

Stickul USB este bineînţeles soluţia ideală pentru a-l utiliza la instalarea programelor necesare … În anumite situaţii însă, probabil că aţi avea nevoie de un browser rapid şi poate din anumite motive nu vreţi să folosiţi clasicul Internet Explorer, browserul care vine preinstalat odată cu sistemul de operare Windows. Ori, poate sunteţi puşi în situaţia de a naviga pe un alt calculator decât al vostru şi nu vreţi să “lăsaţi urme” pe acel calculator. Probabil că mulţi dintre voi ştiţi că, odată ce ai utilizat un anumit browser web, rămân anumite “urme” pe calculatorul în cauză, iar dacă v-aţi logat pe anumite siteuri, o persoană rău voitoare poate utiliza “urmele” lăsate de voi pentru a accesa siteurile pe care tocmai le-aţi vizitat, ba chiar să intre în anumite conturi în care v-aţi autentificat.

Există posibilitatea să ştergi acele urme, însă e mai complicat şi necesită mai multe operaţii ori utilizarea unor softuri adiţionale, deci nu e tocmai comod să-ţi ştergi urmele de pe acel calculator. Drept urmare, eu vă propun o soluţie foarte rapidă şi comodă: un browser web foarte rapid, care nici măcar nu trebuie instalat, cu alte cuvinte, un browser web “portabil”. Pe lângă faptul că nu necesită instalare, aveţi un singur fişier executabil pe care daţi dublu click pentru a porni browserul. Browserul pe care vi-l propun mai are câteva calităţi interesante, mai precis odată cu închiderea lui, acesta va şterge automat absolut toate datele voastre, drept urmare nimeni nu va putea afla ce aţi făcut voi pe acel calculator, pe ce siteuri aţi intrat, ce conturi aţi accesat.

Pentru a descărca acest browser web, daţi click aici:
Download browser portabil
Descărcaţi arhivă şi extrageţi fişierul executabil, pe un stick USB sau pe calculator (indiferent unde, nu are nici o importanţă). Pe urmă, cu dublu-click, porniţi browserul web. Sper să vă placă …

browzar Browser portabil, pe stick USB

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Browser portabil, pe stick USB”

 • ... a scris la 15 august 2013, 10:06   [#1]

  O sa fiu putin offtopic, te rog sa ma scuzi Dan.

  Eu folosesc stick-ul usb in primul rand pentru a instala sistemul de operare, abia apoi pentru restul programelor. Cum Chrome e una din optiunele mele preferate, il downloadez cu IE. Functia de incognito e intotdeauna foarte folositoare si abuzez de ea ori de cate ori e cazul.

  Totusi am vizitat site-ul lor si l-am luat si eu, nu se stie niciodata cand e nevoie, nu?

 • ... a scris la 15 august 2013, 10:13   [#2]

  Daca vrei un browser simplu, foarte rapid si fara probleme … doar incearca-l…, sunt convins ca o sa-i gasesti utilitatea, la un moment dat :)

 • alex
  ... a scris la 26 aprilie 2014, 13:12   [#3]

  foarte tare :dancing: :d ;)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?