Best of Vanghelie

marian vanghelie Best of Vanghelie

Best of Marian Vanghelie

Cum se poate ca un partid politic, indiferent care ar fi el, sa “promoveze” si sa propulseze astfel de specimene in politica romaneasca ?
Explicatia este simpla: pentru un partid cum este PSD-ul, nu conteaza cine ne conduce, important este sa aduca voturi. Nu conteaza ca este incult, nu conteaza ca este corupt, nu conteaza ca a fost cercetat penal, nu conteaza ca face “praf” banii comunitatii, nu conteaza ca fura (ba asta e chiar indicat, ca doar asa mai aduce niste bani la partid), important este ca acel individ sa aduca voturi.

Altfel spus, interesul de partid este mai presus de orice, mai presus de interesul comunitatii, mai presus de faptul ca, poate cel mai important lucru intr-o astfel de functie de conducere (cum este si cazul lui Marian Vanghelie) este sa fii o persoana competenta.

Marian Vanghelie, detine doua functii, foarte importante:
– este primarul sectorului 5 din Bucuresti;
– este presedintele PSD Bucuresti, cea mai importanta organizatie PSD din tara;

Asadar, votati PSD

Best of Vanghelie

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Best of Vanghelie”

 • JoinT
  ... a scris la 2 februarie 2011, 15:01   [#1]

  =)) ai lav iu goagal

 • liviu.h
  ... a scris la 2 februarie 2011, 21:00   [#2]

  nu e de ras oameni buni … nu e vina lui ca e acolo. e vina noastra. asa oameni ne reprezinta tara. hoti si corupti sunt peste tot .. dar mai au si ceva carte. pacat ca asemenea oameni conduc poporul roman. sunt si eu roman dar tre sa recunosc ca `asa conducatori asa popor` :(

 • JoinT
  ... a scris la 2 februarie 2011, 22:07   [#3]

  Si daca constati ceea ce constata tot poporul ce poti schimba tu ca individ? Absolut nimic. Oricum manevrele sunt multe si e tara nimanui, dar macar haz de necaz sa facem.

 • liviu.h
  ... a scris la 2 februarie 2011, 22:34   [#4]

  joinT, ceea ce imi zici tu am auzit des… dar nu am de gand sa cred chestia asta. Cu o mentalitate de asta cum zici tu, intra-devar nu poate schimba nimeni nimic. Si o mentalitate de asta nu o capeti decat la TV. Este o vb romaneasca: “ce aia au doua perechi de…” nu e asa. Ce nu inteleg eu … de cand tara e a lor ?? Asa ceva nu se poate intampla decat cu acceptul poporului. Sunt multe de vb ce e drept, dar eu inca cred ca va fi mai bine atunci cand poporul roman va da dovada de UNITATE … un lucru uitat de acest popor. Si cum citeam undeva, aceasta invidie si ura in popor tot cei de “sus” cu ajutorul TV-ului au sadit-o. Unde-s 2 puterea creste, ei stiu asta, de aia tin poporul dezbinat. Noi am cam uitat asta…. sunt doar pareri personale.

 • ... a scris la 3 februarie 2011, 0:58   [#5]

  Dan, salvarea o gasesti si de la cel mai prost… gen Ceausescu, care a avut 4 clase (daca le-a avut).

 • ana461
  ... a scris la 3 februarie 2011, 8:46   [#6]

  :( asa cap, asa caciula, nu pot spune mai mult…

 • JoinT
  ... a scris la 3 februarie 2011, 13:23   [#7]

  Daca privesti ca un idealist e asa cum spui tu, insa daca privesti realist lucrurile vei realiza ca am dreptate. In tara asta coruptia este la un nivel atat de ridicat ca poti sa mori cu dreptatea in mana si nu da nimeni 2 bani pt asta. Toata lumea l-a vazut pe acest individ, toata lumea stie cat il duce capul, dar s-a ajuns sa se faca haz de necaz pt ca daca stam toata ziua si ne gandim la cati incompetenti ne conduc si la cati banditi exista ar trebui sa murim in pesimism si depresie.
  Adevarat, nu e vina lui ca e asa, mai mult nu poate, dar e vina lui ca e acolo unde e. Acesti indivizi nu au scrupule si trebuie tratati ca atare. Asta e cazul brut, dar sunt altii mult mai rafinati. Tot ceea ce au in comun faptul ca fiecare dintre ei isi urmareste propriul interes si nu interesul nostru, al tuturor. Din pacate, sunt convins ca oricare ar fi schimbat ar fi disponibili in 50 sa-i ocupe locul. Cu alte cuvinte, din lac in put. Tot parerea mea.

Trackbacks

 1. Marian Vanghelie a fost “ejaculat” de partid

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?