Benzina va ajunge la 7 RON litrul ?

benzina Benzina va ajunge la 7 RON litrul ?

Pretul benzinei va urca pana la 7 RON pe litru ?

Cel putin, cu asta “se lauda” multi analisti economici, pe la diverse posturi TV unde sunt invitati … Ei spun ca, pretul benzinei ar putea in scurt timp, sa ajunga la 7 RON / litru ba poate chiar sa treaca de pragul de 7 RON pe litru, pe fundalul revoltelor recente din Libia si alte tari exportatoare de titei si gaze naturale care alimenteaza Europa cu combustibili.

Imi este si frica sa ma gandesc la asta si la tot ce “va urma” dupa o astfel de scumpire. Pretul benzinei/motorinei se rasfrange imediat in pretul tuturor celorlalte produse, implicit in pretul alimentelor, care si asa este foarte mare deja in Romania, comparativ cu alte tari din Europa, mult mai dezvoltate din punct de vedere economic.

Solutii au fost deja descoperite, va spuneam intr-un articol mai vechi de benzina artificiala, o alternativa de combustibil care ar putea fi pusa in practica intr-un timp destul de scurt … De ce nu se face ?

Incep sa cred tot mai mult in ideea ca, teoria conspiratiei este cat se poate de adevarata …

Categorie articol [ Economie ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Benzina va ajunge la 7 RON litrul ?”

  • ... a scris la 4 martie 2011, 11:24   [#1]

    Nu m-ar deranja sa ajunga la 7 lei litrul dar sa avem salarii decente, adica undeva la 2000 Euro pe luna nu ti-ai mai face probleme ca benzina si motorina va ajunge 7 lei.

Trackbacks

  1. Benzina a ajuns la 6.04 lei pe litru

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?