Benzina va ajunge la 7 RON litrul ?

benzina Benzina va ajunge la 7 RON litrul ?

Pretul benzinei va urca pana la 7 RON pe litru ?

Cel putin, cu asta “se lauda” multi analisti economici, pe la diverse posturi TV unde sunt invitati … Ei spun ca, pretul benzinei ar putea in scurt timp, sa ajunga la 7 RON / litru ba poate chiar sa treaca de pragul de 7 RON pe litru, pe fundalul revoltelor recente din Libia si alte tari exportatoare de titei si gaze naturale care alimenteaza Europa cu combustibili.

Imi este si frica sa ma gandesc la asta si la tot ce “va urma” dupa o astfel de scumpire. Pretul benzinei/motorinei se rasfrange imediat in pretul tuturor celorlalte produse, implicit in pretul alimentelor, care si asa este foarte mare deja in Romania, comparativ cu alte tari din Europa, mult mai dezvoltate din punct de vedere economic.

Solutii au fost deja descoperite, va spuneam intr-un articol mai vechi de benzina artificiala, o alternativa de combustibil care ar putea fi pusa in practica intr-un timp destul de scurt … De ce nu se face ?

Incep sa cred tot mai mult in ideea ca, teoria conspiratiei este cat se poate de adevarata …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 2 martie 2011 in categoria Economie. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Benzina va ajunge la 7 RON litrul ?”

  1. 24monden

    Nu m-ar deranja sa ajunga la 7 lei litrul dar sa avem salarii decente, adica undeva la 2000 Euro pe luna nu ti-ai mai face probleme ca benzina si motorina va ajunge 7 lei.

RSS

Trackbacks

  1. Benzina a ajuns la 6.04 lei pe litru

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro