BCR – Asigurări RCA

rca BCR   Asigurări RCA

BCR Asigurări, neserioşi ?

BCR Asigurări şi-a “dat arama pe faţă” cum se spune pe la români … Şi nu, nu este prima dată. Mi-au mai povestit vreo doi amici că au avut probleme cu plata daunelor din partea celor de la BCR Asigurări, însă cum eu nu sunt asigurat la BCR, nu am dat prea multă importantă … Am avut vreo două experienţe neplăcute cu cei de la BCR (Banca Comercială Română), când în calitate de client, m-am simţit pur şi simplu tras pe sfoară de către cei de la BCR, cu diverse comisioane de care am aflat în momentul în care am fost pus în faţa faptului împlinit, aşa că am renunţat să mai calc vreodată pragul unei bănci care aparţine de BCR.

Blogul acesta se bucură de un număr destul de mare de cititori, este vizitat de aproximativ 3000~4000 de persoane pe zi şi se pare că a început să devină un loc unde oamenii îşi exprimă nemulţumirile legate de anumite stări de fapt, situaţii cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi, etc … Am primit până acum, foarte multe (nici nu ştiu cum să le zic) scrisori, mesaje prin care oamenii mă rugau să fac publice anumite lucruri. Până acum am refuzat, considerând că acesta este totuşi un blog personal, aşa că i-am îndrumat către forum … Totuşi sunt subiecte care într-un fel sau altul ar trebui să “vadă lumina zilei”, aşa că voi mai publica şi câte un astfel de subiect.

Drept urmare, iată una dintre “scrisorile” primite din partea unui cetăţean care a avut o experienţă neplăcută cu cei de la BCR asigurări (redau conţinutul în întregime):

Buna ziua. Va scriu in speranta ca cineva va pune in discutie si subiectul “RCA” care, daca va uitati pe forum-uri veti vedea ca exaspereaza mii ce romani. Va prezint pe scurt cazul meu:

In data de 30.06.2011, in timp ce stationam la o trecere de pietoni pe banda a 3-a in spatele unei camionete am fost izbit din spate de o alta masina si impins in bara si cuiul de remorcare al camionetei din fata rezultand avarierea destul de urata a masinii mele. Am spus ca asta e, se poate intampla oricui. Fiind implicate 3 masini am fost la Politie unde s-a intocmit un proces-verbal, am luat un nr. de dosar de daune (gl/100217/11), am dus masina in service au venit de la asigurari (BCR Asigurări, in cazul meu) si au facut poze.

BCR Asigurari BCR   Asigurări RCA

In data de 07.07.2011, BCR imi trimite o hartie prin care ma anunta ca dosarul meu e in curs de cercetare. Cer lamuriri agentului de asigurari si telefonic la sediul BCR-ului si de fiecare data mi se spune ca au dreptul conform legii sa faca propriile investigatii timp de 90 de zile si ca trebuie sa astept.
Eu pentru aceasta masina am facut imprumut in banca, platesc dobanda, asigurare si impozit. Cu aceasta masina chiar daca nu e pe societate fac aprovizionarea a doua chiocuri, acum plec in concediu cu o masina imprumutata, dupa reparatie aceasta masina va avea valoare mult mai mica pentru ca a fost lovita si cred ca mai pot gasi multe neajunsuri. CE VINA AM EU SA PLATESC TOATE ASTEA ???
Am vorbit la service si se pare ca devizul estimativ este mai mare decat suma maxima stabilita de BCR si s-ar putea sa fie nevoie sa pun eu diferenta. Pe mine nu ma intereseaza cat costa – eu vreau masina mea sa funcioneze ca inainte !
In Anglia, in 3 zile se incheie dosarul de daune – la noi, in 90, CA ASA PREVEDE LEGEA. Bine macar ca parlamentarii s-au gandit ca etichetele de la haine ii jeneaza pe romani – asta da consolare …
Aceasta lege e o bataie de joc la adresa romanilor !!!
Va multumesc pentru timpul acordat. Voi incerca sa trimit aceasta pagina tuturor celor care cred ca pot lua atitudine impotriva acestei nedreptati.

Cu stima, SERBAN E. » 06.08.2011

Ce concluzii putem trage de aici ? Vă las pe voi să comentaţi subiectul …

Categorie articol [ Finante / Banci ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “BCR – Asigurări RCA”

  • ... a scris la 7 august 2011, 19:16   [#1]

    Am urticarie si n-am terminat de citit.
    Si eu am patit-o rau, cu cei de la BCR. Cum ? Dragii BCR-isti m-au lasat fara bani imputenicindu-l pe unul din apropiatii mei fara stirea mea, sunt intr-un proces de recuperare, totul e abuziv ce se intampla acolo.

  • ... a scris la 8 august 2011, 7:40   [#2]

    nui corect, dar suntem in Romania si exista o explicatie :))

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?