Battleship (2012)

battleship 2012 Battleship (2012)

Battleship (2012)

Ultimul film pe care l-am vizionat și care mi-a plăcut, este Battleship (2012). Mi-a adus aminte de un film mai vechi de prin 1996, care mi-a plăcut mult: Independence Day…

Povestea din Battleship (2012) seamănă oarecum cu filmul din ‘96 mai sus amintit, doar că acum, acțiunea are loc în cea mai mare parte … pe mare. Efectele speciale sunt bune, actorii își fac treaba destul de bine, povestea are de toate: acțiune, umor, SF, suspans, etc … Prin urmare, daca va placut Independence Day, in mod cert o sa va placa si Battleship 2012.

Battleship este o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, Battleship îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper. Alexander Skarsgard este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

battleship 2012 Battleship (2012)

Producătorii filmului sînt Brian Goldner şi Bennett Schneir, de la Hasbro (franciza Transformers), împreună cu Scott Stuber (Couples Retreat), Sarah Aubrey (The Kingdom) şi Duncan Henderson (Master and Commander).

Trailer

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Battleship (2012)”

 • doru
  ... a scris la 5 august 2012, 0:45   [#1]

  L-am vazut in seara asta. Frumos.

 • ... a scris la 5 august 2012, 20:56   [#2]

  Ti-am zis ca o sa-ti placa :)

 • ... a scris la 23 mai 2013, 12:29   [#3]

  A fost genial filmul, combinatia dintre el si joc e perfecta pentru orice fan al seriei. AM inteles ca vor lansa ceva nou, anul viitor daca nu ma insel.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?