Barack Obama vs Donald Trump

Barack Obama vs Donald Trump USA president Barack Obama vs Donald Trump

Barack Obama vs Donald Trump

În opinia mea, Donald Trump e un măscărici, genul de tip şmecher şi “uns cu toate alifiile” care datorită faptului că are foarte mulţi bani a reuşit, nici nu mai contează prin ce metode, să ajungă preşedintele SUA. La Donald Trump, totul este fals! Începând de la zâmbetul afişat şi până la declaraţiile publice.

De-a lungul anilor am avut ocazia să cunosc câţiva oameni “interesanţi”… Erau genul acela de persoane care mint într-una, care băgau mâna în banii din încasările firmei ca mai apoi, când erau prinşi, să se jure plângând ca a trebuit să plătească tratamentul mamei lui care era bolnavă de cancer (şi mă-sa era bine merci, n-avea nici pe dracu’), etc… Nu ştiu dacă aţi avut “ocazia” să cunoaşteţi genul acesta de oameni, eu am cunoscut câţiva.
Cam aşa ceva e şi Donald Trump doar că, evident, la un cu totul alt nivel.

De cealaltă parte am văzut un Barack Obama cu foarte mult bun simţ (pentru un om atât de puternic!), bun simţ perceput de multă lume ca “slăbiciune”. Evident că nici Barack Obama n-a fost un preşedinte perfect, dar mă gândesc la faptul că Statele Unite ale Americii nu sunt conduse de “un singur om” cum se spune, preşedintele are în spate o grupare de oameni extrem de puternici care-i cam dictează ce şi cum să facă ori să spună, adică nu face preşedintele chiar ce vrea,… iar asta se poate observa până şi la Donald Trump, în multe situaţii a fost vizibilă schimbarea de direcţie: una era ce ar fi vrut să facă Trump şi alta a ieşit până la urmă, contrar voinţei lui Trump. E clar că, schimbarea de direcţie a venit din partea acelor oameni puternici din spatele preşedintelui (senatorii americani, oameni de afaceri extrem de bogaţi şi puternici, etc).


Orişicum ar fi, în opinia mea Donald Trump este o alegere greşită făcută de o parte dintre americani! Donald Trump este o alegere greşită atât pentru jumătate dintre americani, cât şi pentru restul planetei! În special pentru Europa. Mă bucur totuşi că, au realizat şi liderii europeni că este cazul să facă ceva, să ia atitudine, iar poziţia preşedintelui fancez Emmanuel Macron este demnă de laudă şi ar trebui apreciată de către toţi europenii!


Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?