Avioanele româneşti vor avea la bord câte un pădurar

padurar Avioanele româneşti vor avea la bord câte un pădurar

Avioane româneşti dotate cu pădurari

Pentru mai multă siguranţă, toate avioanele româneşti vor avea la bord câte un pădurar.

Pentru a evita tragediile precum cea recentă din Apuseni, principalele companii aeriene din România au decis ca absolut toate aeronavele româneşti să aibă la bord cel puţin un pădurar, sau mai mulţi, în funcţie de numărul pasagerilor. Printre atribuţiile pădurarilor se numără aceea de a interveni în cazul producerii vreunui eveniment neplăcut şi de calmare a spiritelor în cazul apariţiei turbulenţelor.

Să presupunem că un cocalar dă drumul la manele pe mobil în timpul zborului. Pădurarul îl va soma frumos cu puşca de vânătoare să înceteze cu manţogăriile, cum e şi firesc“, spune Decebal Popescu, director de companie aeriană.

S-a văzut ce înseamnă colaborarea cu ROMATSA, IGSU şi celelalte instituţii incompetente. Decizia de a folosi pădurari e una normală“, au transmis companiile.

Pădurarii vor fi dotaţi cu un telefon mobil şi o pereche de cizme de cauciuc, acestea fiind singurul echipament necesar unui pădurar inteligent ca să salveze un avion întreg.

padurar in avion Avioanele româneşti vor avea la bord câte un pădurar

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 15 februarie 2014 in categoria Umor. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Avioanele româneşti vor avea la bord câte un pădurar”

  1. JoinT

    =)) trebuie luata in considerare si prezenta pescarului profesionist care sa aiba in dotare trusa de momeli (artificiale si naturale). Cele naturale sa fie proaspete in permanenta pt un randament maxim. Mai mult de atat trebuie sa aiba minim 2 bete, pt evitarea unui compromis. Aceste bete trebuie sa fie neaparat telescopice pt a nu ocupa prea mult loc in avion.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite