AVG Internet Security 2014 FREE download

AVG Internet Security 2014 FREE 150px AVG Internet Security 2014 FREE download

AVG Internet Security 2014 FREE

Ai nevoie de o soluţie de securitate “All in One” pentru calculatorul tău? Atunci, grăbeşte-te! Mai ai 10 ore până când poţi beneficia GRATUIT de un program de securitate de tip “Internet Security” de la AVG, respectiv AVG Internet Security 2014.

Ieri vă spuneam de un joc renumit, pe care puteţi să-l descărcaţi gratuit până în dată de 3 iunie 2014 … Azi va mai dau o veste bună: puteţi descărca GRATUIT programul de securitate AVG Internet Security 2014. Oferta mai este valabilă încă 10 ore, drept urmare, grăbiţi-vă să descărcaţi programul.

Licenţa pentru AVG Internet Security 2014 este valabilă timp de un an de zile, aşa că un an de zile de acum înainte nu veţi mai avea treabă cu programul vostru antivirus. Veţi putea beneficia de toate update-urile şi veţi putea folosi GRATUIT programul AVG Internet Security 2014.
AVG Internet Security 2014 FREE AVG Internet Security 2014 FREE download

Programul costă 54.99$ în mod obişnuit, însă timp de încă 10 ore puteţi să-l descărcaţi GRATUIT după care puteţi să-l utilizaţi fără probleme timp de un an de zile!

Pentru a descărca programul, daţi click aici:

FREE download AVG Internet Security 2014

Succes!

AVG Internet Security 2014 FREE AVG Internet Security 2014 FREE download

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comentarii la “AVG Internet Security 2014 FREE download”

 • Marvio

  MUUUUUUUlţumim!!!!

 • Severus

  Mercy.
  Este gratis doar daca nu ai folosit niciodata AVG Internet Security .

 • @Severus: -- Adrese de email se pot face câte vrei :)

 • Severus

  Mda, dar nu stiu daca o fi mai bun ca ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall.

 • Eu am testat Zone Alarm şi după câteva zile l-am dat jos, am revenit la COMODO -- însă o versiune ceva mai veche de COMODO, pt. că versiunile noi de la COMODO sunt de-a dreptul enervante.

 • Severus

  Am parasit anul trecut Comodo, tocmai pt. ca era enervant[de altfel, e un antivirus+firewall bun].
  Recent am avut o gramada de aventuri nasoale cu o clienta care avea instalat Comodo Internet Security Free. Si pe deasupra am incercat niste setari care nu au mers, i-am dat sa ocoleasca un program la scanare, dar numai nu a vrut.
  De doua ori m-am chinuit cu TeamViewer si pana la urma am facut si 2 drumuri, la care ultima data direct i-am pus ZoneAlarm.
  Dintre cati antivirusi+firewall am folosit, ZA este momentan cel mai bun. Trebuie setat bine de la inceput, ca sa nu blocheze prea tare si sa nu iti faca capul mare.
  Nu recomand folosirea unor versiuni vechi de antivirus, ca pot aparea probleme de securitate datorita tehnologiei invechite, si ma refer mai ales la protectia in timp real.

 • A apărut o ofertă şi mai bună, vezi aici: http://dan-blog.ro...ree-download.html

Trackbacks

 1. Bitdefender Internet Security 2014 – FREE Download

Adaugă un comentariu