Când autoritatea și prestanța instituțiilor abilitate lipsesc cu desăvârșire, violatorii devin… vedete!

viol valeni Când autoritatea și prestanța instituțiilor abilitate lipsesc cu desăvârșire, violatorii devin... vedete!

Așadar, din nou (cum am promis, de fapt) despre “sex surpriza” (cum o denumea, cu un cinism la limita obrăzniciei tâmpe, unul dintre nemernicii participanți la viol) de la VĂLENI. Din nou despre acestă fărădelege care a uimit o țară întreagă (și nu numai) prin pornirile animalice ale celor 7 psihopați, care au traumatizat pentru o viață, corpul și sufletul unei copile nevinovate!

Pentru atenuarea (cât se mai poate) a suferințelor pricinuite, în întreaga țară au fost instituite ample campanii de presă, oameni de toate vârstele și categoriile sociale și-au spus și-și spun părerile (acuzând cu ferocitate bestiile “de oameni gospodari și cu … mașini”) iar, Televiziunile și-au trimis reporterii în “văgăuna ororilor” din Văleni. Mai mult, la fața locului au venit și ziariști, sau chiar și oameni simpli, din străinătate, cu toții indignați de cele ce s-au petrecut și se petrec în acele locuri din județul Vaslui (din păcate a devenit celebru!).

Zilnic la emisunile informative (și nu numai) ale TV, suntem martorii unor scene penibile, revoltătoare și de necrezut! Vedem cum “oameni de bine” din partea locului, îi agresează fizic și verbal pe reporterii aflați în misiune, acuzându-i de “defăimarea unei localități cu oameni pașnici și gospodari”!?
Asta-i culmea nesimțirii sau a ignoranței! Dar cele 7 bestii cu față umană oare de unde sunt?! Mai mult, unii “gospodari” mai inferbantati, amenința gazetarii cu un viol mai abitir, cu un viol în masă, “ca să vedeți voi ce-i violul“. Am reprodus întocmai cuvinele unui, chipurile… apărător al “săracilor băieți” care, ce să facă, “s-au distrat și ei“!? Doar, ce mai, ce au făcut(?), “doar nu au călcat-o cu trenul“!..
Zi de zi, acești indivizi violenți, erijați în… avocați, fac scandal și amenință “la foc automat” pe toată lumea, inclusiv pe săraca fată care-i “o curvă, d-le“!!?

În fața acesui peisaj și a acestor manifestări inumane, ce credeți că fac autoritățile? Aproape nimic! O pasivitate cvasi generală.
Din câte lesne se poate observa din reportajele tv, polițiștii se-nvârt și ei pe acolo, chipurile încearcă să aplaneze scandalul! Nici vorbă de amenzi pentru tulburarea liniștii publice, pentru agresarea ziariștilor și a altor cetățeni cu adevărat apărători ai dreptății.

Ce fac nemernicii, fiarele cu chip de om? Bine, merci! Sunt liberi, se plimba zilnic spre și de la postul de poliție, răspund (dacă răspund!) ironic, bășcălios și, cum vine vorba, în doi peri, la întrebările ce le sunt adresate și …, cu sau fără voia lor, AU DEVENIT ACUM VEDETE TV!
Iată, așadar că în loc să fie, pe viață, după gratii pentru fapta comisă (o faptă de aceieasi gravitate cu crima), ei ne sfidează și ne râd în nas! Liberi ca pasărea cerului!
Cu sprijinul cui? Răspunsul este foarte simplu: al domnilor magistrați, judecători sau procurori, ai celor care, din omenie (zic ei) i-au IERTAT!
A fost prima lor abatere” … Iată incredibila motivație a eliberării violatorilor (acum celebrii!) care, probabil, dacă nu se schimbă ceva, vor deveni MODELE pentru alți amatori de “sex surprize”!

În conjuctura creată și probabil impresionat de caz, Dl. priministru a trimis de mai multe zile la Vaslui, o echipă de control pe linie judiciară pentru clarificarea situației și eventual pedepsirea magistraților vinovați de o asemenea sentință. Deocamdată prea multe nu se știu… Cert este că, dacă justiția din România rămâne totuși justiție, acești monștri, adevărate scursuri ale societății, nu vor mai scăpa de pedeapsa binemeritată, urmând să-și petreacă după gratii restul vieții. Pentru că orice om normal din țara asta, vrea să-și crească copiii fără frica unor întâmplări similare, în mijlocul valorilor, nu al violatorilor!…

P.S. – Revoltați, la culme, de ce s-a întâmplat (și se întâmplă) la Văleni, foarte mulți concetățeni se-ntreabă de ce se mișca treburile așa de încet? În fond, ce se mai așteaptă?! De ce ÎNCĂ mai sunt lăsate în libertate asemenea specimene parcă venite din grote?! Cum vor fi … “răsplătiți” pentru “bunătatea” lor, magistrații, adică autorii unor asemena erori?!

Autor: Guest Post

viol valeni1 Când autoritatea și prestanța instituțiilor abilitate lipsesc cu desăvârșire, violatorii devin... vedete!

Categorie articol [ Guest Post, Social ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Când autoritatea și prestanța instituțiilor abilitate lipsesc cu desăvârșire, violatorii devin… vedete!”

 • xpert
  ... a scris la 29 iulie 2015, 16:29   [#1]

  Dupa ce au terminat cu Zavorancele si Becali, muritorii de foame au fabricat un nou subiect infect. Pana la urma, asta e scopul presei: sa ne distruga din interior.

 • GosthMan
  ... a scris la 30 iulie 2015, 17:29   [#2]

  Hmm mie imi miroase o schimbare prin legile romaniei, oare ce o sa fie nou din partea psd?

 • Ady
  ... a scris la 30 iulie 2015, 18:45   [#3]

  O sa dea liber la violuri :)) Electoratul PSD din Moldova, de-abia asteapta :))

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?