Audi RS4 vs. BMW M5, cu 300 km/h pe Autostrada Transilvania

Audi RS4 vs BMW M5 Audi RS4 vs. BMW M5, cu 300 km/h pe Autostrada Transilvania

Audi RS4 vs. BMW M5

Mai zilele trecute, a fost “dat pe post” un filmuleţ cu “o liniuţă” între doi bolizi, un “concurs” pe Autostrada Transilvania A3 între un Audi RS4 2.7 de 380 CP şi BMW M5 V10 de 507 CP. Probabil că amândouă maşinile erau modificate, deoarece cele două modele dispun de limitatoare de viteză la 250 km/h, ori din filmuleţul postat pe Youtube reiese că aceştia circulau cu peste 300 de kilometri pe oră …

Poliţiştii analizează imaginile, pentru a-i identifica pe cei doi şoferi care au confundat Autostrada Transilvania cu o pistă de Formula 1, însă cum liniuţa nu a fost înregistrată de un aparat radar, cei doi piloţi nu pot fi sancţionaţi contravenţional.

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Audi RS4 vs. BMW M5, cu 300 km/h pe Autostrada Transilvania”

 • JoinT
  ... a scris la 5 august 2011, 13:17   [#1]

  Modificarea a constat doar in scoaterea limitatoarelor de viteza. Oricum lupta nu s-a dus de la egal la egal. Compari RS4 cu M3-ul, nu cu M5. Si oricum nu era RS4 nou. Cel nou are 420hp. Nu ca as fi fan Audi, dimpotriva.
  Se mai distreaza si ei, iar politia se uita pe youtube si se gandeste ca ar fi bine sa se doteze si ei cu asemenea masini. :))
  In alta ordine de idei, nu cred ca radarul te mai prinde la viteza aia. Deci dovada oricum n-ar fi fost. Asa fac si in Italia cu bolizii. Daca merg tare, atunci merg foarte tare pt ca stiu ca radarul inregistreaza parca pana la viteza de 280km/h (in jur de).

 • ... a scris la 5 august 2011, 20:57   [#2]

  Eh, dacă vreţi să vedeţi liniuţe, nu trebuie să mergeţi tocmai pe autostrada Transilvania, ori să vă uitaţi pe YouTube. Veniţi pe Drumul Taberei, în Bucureşti. În fiecare noapte !

 • ionutzu...
  ... a scris la 5 august 2011, 21:27   [#3]

  @ JoinT: -- Politia autostrazii s-a dotat cu un BMW M3 … mai nou … iar daca cel cu M5-ul vrea sa se dea cu adevarat, sa se de-a cu un RS6 sau un GT-R (vezi johas sau grecu) ptr ca atunci vorbim cam de aceleasi motoare… si apoi isi va vinde masina sigur ;)

 • ... a scris la 6 august 2011, 21:51   [#4]

  inegal acest duel dar impresionant cum se vede din masina :))

 • Joint
  ... a scris la 7 august 2011, 3:19   [#5]

  ionutzu… , GT-R e un coupe, M5 berlina, deci alta masa. RS6 e intradevar mai puternic decat M5-ul, dar nu stiu exact raportul cp/kg.
  Voi circula mai des pe autostrada sa vad si eu M3-ul politiei, dar o intrebare. Ce face politia cu un singur M3? :))

 • ... a scris la 3 noiembrie 2011, 21:54   [#7]

  Mai nu stiu cum se face ca eu aproape zilnic circul pe petecul asta de autobanda da nu ma intalnesc cu masini care sa mearga cu 300 la ora, eu cred ca au prins viteza asta deoarece sunt portiuni unde mergi la vale si evident masina prinde mult peste viteza maxima pe drum drept.

 • Veve
  ... a scris la 19 iulie 2012, 14:15   [#8]

  @ Pener: Mult peste viteza maxima? Pai ori e maxima ori nu e? =)) Poate sa o traga si avionu, peste viteza MAXIMA nu are cum sa mearga, dar daca tu zici..

Trackbacks

 1. Lotus Evora S

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?