Au scăzut mult preţurile la televizoare

televizoare Au scăzut mult preţurile la televizoare

Au scăzut mult, preţurile televizoarelor

Am văzut în ultimele câteva săptămâni, tot felul de promoţii prin magazine, pe siteurile de vânzări online, etc. Reduceri semnificative am văzut la televizoare, în unele cazuri (extreme ce-i drept) era reduceri de până la 8.000 RON – da, aţi auzit bine, este vorba de 80 de milioane de lei vechi, reducere la un televizor … ceea ce, nu-i tocmai “de colea”.

Am senzaţia că, se întâmplă ceva în piaţă … şi suspectez două chestiuni:
– prima ar fi aceea că, producătorii de astfel de echipamente vor să facă pasul următor în ce priveşte tehnologia şi anume trecerea la producţia pe scară largă a televizoarelor OLED. S-au produs deja câteva modele de televizoare OLED, însă preţul este încă mare. Şi este mare tocmai pentru că nu se vând suficient de multe încât să permită un preţ de producţie scăzut. Iar depozitele şi magazinele, încearcă prin diferite metode (de exemplu, promoţii) să-şi aerisească stocurile de televizoare LCD/plasmă/LED. Care sunt multe, foarte multe …
– a doua chestiune cred că o reprezintă … chinezii, care odată ce au demonstrat că pot fi competitivi pe segmentul telefoanelor mobile, de ce nu ar face-o şi pe segmentul TV? Există deja companii chineze cu renume mondial. Acestea au devenit branduri sonore la nivel internaţional şi încep să pună probleme unor companii deja celebre ca de exemplu Samsung. Da, Huawei de exemplu, este deja un brand incomod pentru mulţi …

Drept urmare, ar fi bine să mai aruncaţi câte un ochi pe siteurile de profil, care vând televizoare, pentru că preţurile televizoarelor au început deja să devină extrem de atractive. Încă puţin, încă o idee … hai, ştiu că se mai poate yahoo smiley Au scăzut mult preţurile la televizoare

televizoare Au scăzut mult preţurile la televizoare

televizoare Au scăzut mult preţurile la televizoare

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 18 octombrie 2014 in categoria Comert. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Au scăzut mult preţurile la televizoare”

 1. craciun

  Samsung este corean nu?
  Sunt de acord cu tine in privinta viitoarelor OLED insa sa nu uitam ca suntem intr.o época a consumismului si tot ce se produce are durata mult mai mica de viata decat inainte..si exemplele pot continua; la masini,haine chiar si materialele de constructii nu mai sunt ce erau odata(ex.cimentul..)

 2. Spanac

  de black friday vor fi tv-uri la 600 de lei. astea care sunt acum la 12 mil, full hd, diagonala de 82 cm… reducere 50%. Sa vezi atunci nebunie. sper sa iau si eu unul, ca idiotenia asta de westwood numai probleme imi face.

 3. Lospa

  Am vazut si eu Dane asta vara, deh, undeva pe la olx parca. Televizoare la 9000 ron+ si reduceri de vreo 50 de milioane. Whatever, vine Black Friday peste o luna, vedem atunci alte reduceri mai mari. ;)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite