Atac “patriotic” la adresa celor… “fără țară, fără Dumnezeu”!

Liviu Dragnea presedinte PSD Atac patriotic la adresa celor... fără țară, fără Dumnezeu!

Pe zi ce trece PSD-ul este tot mai îngrijorat în legătură cu rezultatul apropiatelor alegeri europarlamentare și al referendumului. Probabil de aceea dl. Liviu Dragnea ține discursuri alarmate, vorbind în exces de fel de fel de cămăși despre care nu știe dacă-s negre, rosii sau brune, iar d-na Carmen Dan declara că e pregătită să bage jandarmii în forță!…

Binecunoscutul și apreciatul jurnalist Cristian Tudor Popescu a comentat la TV Digi24 amenințarea făcută de Carmen Dan la adresa manifestanților anti-PSD, spunând că, în opinia sa, Liviu Dragnea își construiește o justificare pentru o eventuală intervenție în forță.
Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face L. D., adică moarte, omor, bătăuși, droguri, fasciști, case incendiate de către cei din Opoziție, salarii și pensii blocate, toate sunt calculate, repetate atât de el cât și de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenții asupra manifestanților anti-PSD care, până acum nu au comis nici o violență, poate aceea de a-și fi, probabil, fracturat vreun deget lovind cu palmele și pumnii în metalul acelui autobuz. În rest, nu au comis nici o violență, dar o astfel de atmosfera cum construiește Dragnea poate să justifice o intervenție în forță, cel puțin la fel de violentă ca aceea din 10 august.

La rândul său, ministrul de Interne, a declarat marți că structurile jandarmeriei analizează imaginile de la mitingurile anti-PSD de la Galați și de la Iași, ca parte premergătoare a declanșării unei anchete penale: „Vor face demersul legal de a se sesiza din oficiu, de a sesiza parchetul competent deoarece cred că este evident pentru toată lumea că au depășit planul contraventional și au trecut în cel penal…“.

În aceeași ordine de idei mai aflu că partidul de guvernământ și-a anulat mitingul din Capitală, programat inițial miercuri, așa cum arată o adresă trimisă de partid către Primăria Capitalei, și obținută de cotidianul Adevărul. Informația a fost deja confirmată de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu. Simultan, liderii PSD continuă să se laude cu “realizărili” (sîc!) de până acum: creșterea salariului minim, noi spitale, scoli si gradinite,
creerea a peste 230.000 de noi locuri de muncă, formarea angajaților în sectoarele economice cu potențial competitiv ce va fi finanțată din fonduri europene, peste 118 milioane de euro din #POCU sunt, zice-se, la dispoziția Agenției Naționale și Agențiilor Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, scutirea de impozit pe venit pentru salariile obținute din proiecte de cercetare, dezvoltare și inovare, stimularea participării pe piața muncii a persoanelor apte de muncă aflate în risc de excluziune socială, programe de integrare a tinerilor pe piață muncii, acordarea unui voucher de vacanță în valoare de 1.450 lei pentru toți salariații din sistemul public, salariile bugetarilor au crescut, în medie, cu peste 50%, cele mai mari majorări din istorie pentru salariile medicilor și asistentelor, INS a anunțat o nouă creștere a salariului mediu și a puterii de cumpărarea a românilor, noi standarde de calitate pentru beneficiarii sistemului de asistență socială și multe, multe alte asemenea “minuni”. Au omis însă să spună cu cât au crescut prețurile la absolut taoate produsele, câți români (în special tineri și specialiști) pleacă zilnic peste hotare, câți din cei rămași nu muncesc ci doar… taie frunze la câini, mizeria și mortalitatea din spitale, degringolada din sistemul de educație și învățământ, tergiversarea lucrărilor de pe aproape toate șantierele de investiții, ne respectarea legilor tarii etc. etc.

Mesajul în forță a fost și de această dată, patriotismul (prin ce oare și cum?!), pe care spune dl. Dragnea, că “doar pededistii-l au, spre deosebire de contracandidații care nu ar apară interesele românilor. România înseamnă acasă nu interese străine“. De asemenea, președintele… “patriot” a mai transmis celor din rândul cărora unii nici nu știau pentru ce și de ce au fost aduși acolo (!), “că cine ar trebui să voteze și, pentru că România să meargă înainte (n.n. ca… racul) cu toată opoziția celor fără țară și D-zeu care nu știu decât să înjure“, aluzie “discretă” la adresa protestatarilor anti-PSD care se aflau în afara Pieței Unirii din Iași, dar și a atacurilor venite din partea PNL și a lui dl. Iohanis în ultimele două săptămâni.

Mult prea ambițios din fire și dornic să ajungă unde-și dorește, dl L. Dragnea, liderul PSD, intenționează să aducă 100.000 de oameni, îmbrăcați în alb, pentru mitingul de la București care va avea loc înainte doar cu câteva zile de alegeri. Așadar, ‘mnealui și toți ai lui speră să-și atingă planurile, să-și indeplinesca visurile și intențiile lor de dominare și prostire a întregii națiuni, pe drumul “luminos”, nu, nu al socialismului (cum tot spunea, știți dv. cine) ci a minciunii, corupției și dezbinării… multilateral dezvoltate!
Haideți, dragi conaționali, să le baram calea! Acum, la alegerile europarlamentare! Sigur vom reuși!

Autor|: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Atac “patriotic” la adresa celor… “fără țară, fără Dumnezeu”!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 mai 2019, 17:29   [#1]

  Păi tovarășul Dragnea are dreptate, Marc! Mai avem noi, opozanții lui, o țară dacă clica lui ne-a furat-o încă din 1947? Nu vreau să supăr pe nimeni, dar cei care nu și-au dat încă seama (nici după 30 de ani!) de putreziciunea politică numită PSD (și nu numai, că mai sunt o droaie), nu pot fi amicii mei.

  Europarlamentarele de peste o săptămână sunt despre noi și despre ziua de mâine, stimabili concetățeni. Neparticiparea la vot nu însemnă altceva decât desconsiderarea urmașilor. Un fel de mă doare-n fund, după mine potopul

  Dacă nici la alegeri nu ne sinchisim (din diverse motive) atunci de ce mai vrem democrație? Să ne întoarcem la conducerea unică a partidului-stat și să vezi ce frumos ne încolonăm la urne ca să-l alegem în unanimitate, cu o prezență de 99,99% , pe cel mai iubit tovarăș.

  Eu cred că e vremea să defrișăm plopii ce rodesc pere și răchitele cu micșunele pardon, cu minciunele în crengi fiindcă și-au întins coronamentul peste măsură. Prin urmare întreb: ce facem, dăm cu ștampila sau ne lăsăm sufocați de bălării?..

 • marc
  ... a scris la 19 mai 2019, 18:13   [#2]

  Sunt in total acord cu tine,Francisc!Mai avem o saptamana si ne vom lamuri….

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 mai 2019, 20:52   [#3]

  Până atunci mai rad vreo două baxuri de bere, Marc, fără să mă aștept la vreo lămurire. Lui Dragnea (și găștii pe care o conduce) îi cam zornăie cătușele pe la urechi, dar încă nu sunt convins că ne putem scăpa de el prin vot. Mâine vedem cât de „independente” sunt instituțiile statului român.

  Tovarășii ăștia au rădăcini adânc înfipte în conștiințele românilor și sunt prea mulți impostori înfipți în funcții pentru care nu au competențe…

  Și uite-așa se „maturizeazădemocrația originală. Al Capone (și mafia creată de el) e un bebeluș în comparație cu Dragnea.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?