Asta-i România! Am aflat răspunsul.

gabriela firea si liviu dragnea psd primar bucuresti alegeri 2016 Asta i România! Am aflat răspunsul.

Într-un recent articol (”Ne reîntoarcem chiar, de unde am plecat?!“) mă intrebam: oare ce șanse avem ca să ne debarasăm pentru totdeauna de molima comunistă a dictaturii și partidului unic? Speram ( alături de milioanele de români cinstiți și nemulțumiți de viața ce-o trăiesc) că, poate, cine știe?, îl vom afla după ședința Comitetului Executiv al partidului de guvernământ. Dar, ca și-n alte numeroase situații, m-am (ne-am) înșelat!

Ne-am (m-am) înșelat amarnic, aflând răspunsul exprimat prin votul (zdrobitor) al majorității pesediste, și prin eșecul celor 10 (!?) rasvratiti (care au cam scăldat-o și acum pare a o da, pe alocuri, chiar și-n apoi!), ca să nu-l mai amintesc pe acel 1 (?) care (tot de frică) s-a… abținut! Ședința, mult mediatizată dar și comentată, a durat aproape opt ore și s-a încheiat (cum poate ca ați și aflat) triumfător, cu victoria detașată (și anunțată) a lui Liviu Dragnea, șeful de necontestat al PSD-ului și, se pare, chiar al întregii țări!

Nu, nu vă mirați pentru că așa-i! Dl. Dragnea-i peste tot! ‘Mnealui face și desface de câțiva anișori, aproape tot ce mișcă și… nu mișcă-n țara asta! Nimeni, deocamdată, nu i se mai poate opune! Dovadă elocventă, între multe altele, e și modul în care a fost aplaudat și lăudat de majoritatea supușilor săi,ca să nu mai reamintesc și de felul în care, cu emfază și plin de glorie, “șeful al mare și… tare” ar fi spus, potrivit News.ro, că “nu renunţă la demersurile pentru modificarea legilor justiţiei!“…

Ca orice partid comunistoid, scrie pe platforma “Republica” – cunoscutul gazetar si editorialist, Cristian Tudor Popescu -și PSD a vrut dintotdeauna puterea ca să devină Partid- Stat. Statul să fie Partidul. E ceea ce au năzuit Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta și a reușit, până la un punct, Dragnea. Prin urmare, ce se întâmplă acum în PSD, este o lovitură de stat. “! Iată,zic eu,că ce-a tot spus dl L. Dragnea, acum s-a adeverit! Lovitură a vrut, lovitură a dat!

Ce-au făcut puciștii, răzvrățiții? Au pierdut teren în fața părții adverse, majoritare, pe fondul dezertărilor înspre tabăra președintelui PSD. Înainte de ședința CEX, d-na Gabriela Firea părea că nu mai crede în victorie, declarând că scopul Comitetului Executiv este excluderea sa din partid și excluderea din Guvern a miniștrilor Paul Stănescu și Tudorel Toader.

De ce totuși l-au vrut jos pe Dragnea? Simplu: pentru că “a comis niște ticăloșii greu de imaginat – dintre care doar unele sunt cunoscute, restul, poate mai groaznice, vor ieși la suprafață când vaieși din funcții –, pentru că e un scelerat, disprețuitor de oameni, gata să facă rău românilor și României, dacă crede că e în binele lui”, o spuneau cândva. Dar, cum probabil încercăm să credem acum, dl. Dragnea nu-și va da niciodată demisia, pentru că, așa cum a spus chiar domnia sa: „Nu vreau să ies ca prostu’ din funcție și din viață”!

Ce alt răspuns aș (am) mai putea aștepta?! Ca o ultima (?!) speranța, poate că totuși, respectându-și locul cuvenit în rândul puterilor dintr-un stat de drept, justiția ni-l va oferi, prin sentința ce o va da (oare?) în prima decadă a lunii viitoare!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Asta-i România! Am aflat răspunsul.”

 • DanDeMed
  ... a scris la 23 septembrie 2018, 12:14   [#1]

  Mentalitatea ceausista inca domina in psd , cu chachatul dracnu.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 septembrie 2018, 20:35   [#2]

  Încă nu am plecat de unde trebuia să plecăm în 1989, Marc. Prin urmare, o „reîntoarcere” e imposibilă. Tovarășii și-au transmis cu lejeritate ștafeta „politică” lăsându-i pe cetățeni cu ochii în soare (și nu fac ironii gratuite: „Iliescu-apare, soarele răsare”).

  „Democrația” prezentului e cu o clasă mai sus ca cea din anii de glorie ai stalinismului. Pe-atunci „puterea poporului” era impusă cu kalașnikov-ul, în prezent e confirmată de neimplicarea multora și aplauzele prelungite ale cățeilor de curte.

  Densitatea de lingăi (măsurată în pupincuriști pe metru pătrat) a ajuns la cote incredibile. Se calcă țucălarii pe bătături doar ca să rămână în grațiile stăpânului.

  Restul e tăcere…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?