Aspirator de mână

Aspirator de mana Bosch BKS4033 Aspirator de mână

Aspirator de mână

De multă vreme intenționam să cumpăr un aspirator de mână pentru bucătărie, acum însă am și pus în practică ideea, astfel că am cumpărat un aspirator de mână Bosch BKS4033. Este o “sculă” extrem de utilă pe la casa omului și e păcat să nu beneficiezi de ajutorul unui astfel de aparat, dacă el tot s-a inventat.

După cum am mai scris și în articolele trecute, eu am renunțat de multă vreme să mai cumpăr pâine de la magazin. Fac pâine de casă, fără atâtea E-uri (cum bagă ăștia “la greu”, prin brutării), în care știu exact ce pun. Iese o pâine extraordinar de gustoasă, cu coajă crocantă, ți-e mai mare dragul să mănânci o felie de pâine proaspăt scoasă de la cuptor. Numai că, pâinea de casă mai trebuie și tăiată cu cuțitul, iar asta înseamnă firimituri pe masă și era oarecum enervant ca de fiecare dată să curăț firimiturile cu o lavetă. Un aspirator de bucătărie ar fi fost perfect pentru așa ceva.

Al doilea motiv pentru care am cumpărat un aspirator de mână este și faptul că am doi peruși năzdrăvani, care zilnic își curăță fulgii. Uneori, fulgii cad în colivie, ori pe locul de joacă amenajat special pentru ei. În momentul în care își iau zborul, acei fulgi sunt ridicați de curentul de aer produs de aripile perușeilor și … ajung în afara coliviei, pe parchet. Fiind niște fulgi foarte ușori, măturatul iese din discuție, trebuia să adun fulgii de pe parchet cu un șervețel umed pentru că îmi era lene ca de fiecare dată să scot aspiratorul mare, să-l aduc, să-l montez, să-i scot cablul, să-l bag în priză, să-i montez furtunul de aspirare, etc.. Și în această situație, un aspirator de mână ar fi fost perfect!

Așa că, n-am mai stat pe gânduri și am cumpărat un aspirator de mână, cum vă spuneam anterior este vorba despre aspiratorul de mână Bosch BKS4033.

Aspirator de mana Bosch BKS4033 452 Aspirator de mână

De ce am ales așa? Păi, pentru că:
– spre diferență de alte aspiratoare care au o autonomie de 8 minute, acesta are o autonomie de 15 minute;
– recipientul în care se adună mizeria aspirată sau lichidele, are capac transparent, astfel încât vezi foarte ușor când trebuie să-l golești, fără să fii nevoit să deschizi capacul, cum se întâmplă la alte aspiratoare de mâna care au capacul recipientului din plastic netransparent (opac);
– aspiră și lichide, nu doar praf, firimituri sau alte resturi solide;
– funcționează la 9V, nu la 3.6V cum am văzut la alte aspiratoare de mână, iar asta se traduce printr-o mai bună putere de aspirare.

O demonstrație puteți vedea în filmulețul de mai jos:

Aspiratorul vine la pachet cu o serie de accesorii, cum ar fi:
– accesoriu pentru spații înguste (foarte util!);
– stand de încărcare (nu-l folosesc, însă pentru alții ar putea fi util, mai ales că se poate prinde pe perete ori mobilă, în poziție verticală);
– perie pentru curățat/aspirat mobila;
– duză pentru lichide;
– etc …

Manual de utilizare în limba română pentru aspirator de mână Bosch BKS4033

Să nu vă așteptați la nu știu ce putere de aspirare, evident că un aspirator de mână nu are cum să aibă puterea de aspirare a unui aspirator “normal” de 2000 W, nu are cum! Însă pentru ce este el gândit, este suficient. Am văzut că au fost mulți care și-au cumpărat acest aspirator pentru a-și curăța interiorul mașinii cu el … Păi, de multe ori, nici cu un aspirator de 2000W nu poți curăța interiorul unei mașini! Scopul pentru care a fost făcut acest aspirator, este cu totul altul. Pentru putere mare de aspirare, există aspiratoarele de mare putere (de la 2000W în sus…), cu alimentare directă de la rețeaua electrică! Pentru bucătărie, ori aspirare rapidă prin casă, aspiratorul de mână este perfect.

Cei care doriți să vă cumpărați un astfel de aspirator, vedeți prețul aici: Aspirator de mână Bosch BKS403

Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Aspirator de mână”

 • eli
  ... a scris la 22 iunie 2015, 18:45   [#1]

  Dacă—mi ziceai mai repede îţi dădeam un aspirator de mână Makita, incomparabil cu cel de mai sus.
  Să—l stăpâneşti sănătos şi să te ţină cât mai mult !

 • ... a scris la 23 iunie 2015, 1:03   [#2]

  Pai tu nu esti in Paris?

 • eli
  ... a scris la 23 iunie 2015, 8:06   [#3]

  Yep, la Paris, abia luna viitoare mă întorc.

 • ... a scris la 25 iunie 2015, 12:40   [#4]

  Modelul e chiar misto, l-am testat si eu in magazin dar am ajuns la un Samsung la indemnul unui prieten.

 • ... a scris la 25 iunie 2015, 14:08   [#5]

  E foarte util, mai ales pentru prins țânțarii rătăciți prin casă, care mai intră când deschid o ușă sau o fereastră … :))

 • JoinT
  ... a scris la 30 iunie 2015, 0:01   [#6]

  Oare cat de puternic poate sa ajunga un aspirator de genul asta? Mie mi-ar trebui la masina, unde as scoate scame din mocheta. Mult mai greu decat puful lui Dinamita pe parchet. Daca s-ar putea sa fie alimentat la bricheta masinii ar fi ideal. Mic, puternic si sa poata fi incarcat la bricheta masinii. Bineinteles cu acumulator. :d

 • ... a scris la 30 iunie 2015, 11:51   [#7]

  @JoinT -- Există aspirator de mână, pentru mașină, cu cablu de alimentare, iar alimentarea se face de la conectorul de alimentare al brichetei mașinii.
  Este mai puternic decât un aspirator cu acumulator, însă recomandat este ca în momentul utilizării să ai motorul pornit.
  Merge și cu motorul oprit, însă probabil nu va avea aceeași putere de aspirare.
  Vezi aici: http://goo.gl/nsb5lz
  Am cumpărat așa ceva pentru Peugeot-ul roșu …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?