Asigurări RCA

asigurari auto rca Asigurări RCA

Asigurări RCA

Este evident că nimeni nu doreşte să aibă parte de accidente de nici o natură, însă este cât se poate de cert faptul că evenimentele neplăcute fac parte din viaţa noastră cotidiană. Iar dintre acestea, probabil cele mai frecvente sunt accidentele rutiere. Iar despre accidente şi despre posibilitatea ca ele să se producă, am să vă povestesc câte ceva în linii mari …

Îmi amintesc că în urmă cu mai mulţi ani de zile, pe vremea când războiul din Irak era în plină desfăşurare, discutam cu nişte prieteni despre faptul că, noi, românii, avem un mare noroc pentru simplul motiv că la noi este pace, noi nu avem un război care să se desfăşoare pe pământ românesc. Şi bineînţeles discutam despre riscurile pe care le presupune viaţa într-o regiune de conflict cum era şi cea din Irak la vremea respectivă (nu că acuma ar fi una strălucită). Ei bine, care era probabilitatea ca în România să mori împuşcat? Aproape de zero! Care era probabilitatea în Irak să mori împuşcat? Cred că undeva pe la 80%~90% … Iar asta pentru simplul motiv că, acolo se trage, gloanţele zboară nestingherite în timpul conflictelor şi probabilitatea ca unul dintre acele gloanţe să te lovească, era extrem de mare.

Cam asta se întâmplă şi pe şoselele României! Riscul de a avea un accident rutier în România, este extrem de mare! Da, pentru că şoselele României arată de multe ori ca după război, pentru că nu avem autostrăzi ori măcar drumuri expres care să ocolească toate localităţile, pentru că până şi drumurile pe care le avem sunt extrem de înguste iar relieful nostru şi proasta organizare a drumurilor este de aşa natură încât rar îţi este dat să vezi drumuri drepte prin România. Numărul de autoturisme raportat la numărul de locuitori a ajuns extrem de mare în ultimii ani de zile, prostia unora de asemenea … Altfel spus, există absolut toate ingredientele necesare pentru ca accidentele rutiere să se întâmple. Şi … ele chiar se întâmplă, la noi mai des decât prin ţările occidentale.
asigurari auto rca 1 Asigurări RCA

Singura metodă pentru a ne proteja (până într-un anumit punct) de neajunsurile provocate de accidentele rutiere, este asigurea auto. Iar aici, din fericire încă mai există oferte pentru toate buzunarele, cei mai cu dare de mână şi evident cu maşini scumpe vor opta pentru o asigurare CASCO, caz în care au scăpat complet şi definitiv de grija accidentelor rutiere, iar cei cu “punga mai subţire” pot opta pentru asigurarea RCA obligatorie, de care oricum nu scăpaţi, fiind obligatorie… yahoo laughloud Asigurări RCA

accident auto dacia tico Asigurări RCA

Iar despre asigurări, îmi amintesc că ultima dată când am făcut o asigurare “offline” s-a întâmplat în urmă cu mulţi ani de zile şi am avut o groază de nervi. În primul rând, am mers pe la mai multe puncte de lucru ori sedii ale asiguratorilor pentru a mă informa în privinţa preţului … Pe urmă, o groază de nervi pe la intersecţii (circulaţie mare, monşer!), m-am învârtit aiurea câteva străzi pentru că n-am găsit loc de parcare nicăieri, am avut de aşteptat la coadă pentru că aveam câteva persoane în faţa mea (fiecare cu problemele lui), etc. Atunci a fost momentul în care m-am enervat şi am decis că este cazul să găsesc o altă modalitate pentru a-mi face o asigurare RCA. Şi uite-aşa, am descoperit minunata şi confortabila “lume” a asigurărilor online, pe internet!

Aici nu trebuie să-mi caut loc de parcare, sunt întotdeauna primul pentru nu am pe nimeni în faţa mea la coadă, nu trebuie să mă plimb aiurea să văd diferenţele de preţuri între asiguratori pentru simplul motiv că totul este la distanţă de un click! Asigurarea RCA se poate face din confortul casei, de la căldurică (având în vedere că acum este iarnă şi e cu minus pe afară), altfel spus “online”! Şi cum spunea o celebră reclamă, “online este întotdeauna mai simplu!“.
Iar aici, vă recomand siteul www.rcalatineacasa.ro unde, după cum sugerează parcă şi numele, poţi să-ţi faci asigurarea RCA de acasă, din faţa calculatorului, iar asigurarea o vei primi tot acasă, extrem de repede, prin curierat rapid. Cel puţin pentru Bucureşti şi Ilfov, livrarea se face în aceeaşi zi! Pentru restul ţării, livrarea se face în maxim 24 de ore.

SC Aust Insurance Broker de Asigurare SRL, societatea care stă în spatele acestui site web, oferă acum 100 RON cadou pentru poliţele CASCO cumpărate online! Drept urmare, profitaţi de ofertă cât ea încă mai este valabilă. Pe siteul web aveţi la dispoziţie şi un calculator online, unde va trebui să introduceţi datele maşinii (cele care apar în talonul maşinii) şi vă puteţi calcula asigurarea, simplu şi uşor, înainte să trimiteţi comanda. În acest fel, vă puteţi hotărâ în linişte, pentru ce tip de asigurare optaţi.

Vă doresc succes şi … drumuri bune.

asigurari rca broker asigurare auto Asigurări RCA

Categorie articol [ Advertoriale ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Asigurări RCA”

 • Severus
  ... a scris la 11 februarie 2015, 20:54   [#1]

  dau eu 110 ron daca va faceti la mine :)

 • Calin
  ... a scris la 11 februarie 2015, 20:58   [#2]

  Ha, haaa … :))

 • ruf
  ... a scris la 16 februarie 2015, 7:49   [#3]

  dl dan acu nu mai e nevoie sa stai la coada si sa mergi in mai multe locuri pt a compara preturile. sunt o gramada de brokeri de asigurare care colaboreaza cu toate asigurarile. si sunt o gramada de oameni printre care si eu :P si sunt sigur ca ai si tu printre prieteni astfel de oameni care colaboreaza cu brokerii. si este de ajuns sa le dai datele prima data ca apoi sa te anunte ei de fiecare data cand iti expira asigurarea si cred ca la fel ti-o poate aduce acasa. deci lucrurile sau simplificat mult. ;) e bine ca tu ai incredere in online dar inca sunt multi care nu au. asta in cazul in care te intrebi de ce mai suntem noi daca online este aproape la fel. poate mai simplu din anumite aspecte.

 • ... a scris la 6 martie 2015, 10:17   [#4]

  plin de brokeri pe aici :d

 • Marius
  ... a scris la 20 martie 2018, 16:22   [#5]

  Buna ziua,am intrerupt asigurarea si acum cand am vrut sa imi fac din nou alta,trebuie sa platesc dublu.Cum trebuie sa procedez pt a reveni la prima?multumesc.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?