Articole scrise pe blog, de pe tabletă sau laptop ?

blog Articole scrise pe blog, de pe tabletă sau laptop ?

Redactare articole blog – laptop sau tabletă?

Sunt convins că există destul de mulţi bloggeri care urmăresc acest blog, drept urmare adresez întrebarea celor care au un blog (de orice fel) şi obişnuiesc să scrie articole pe blog măcar o dată la câteva zile: voi, cum scrieţi articolele pe blog, de “pe ce” ? De pe un calculator “desktop”, de pe laptop ori de pe tabletă sau telefon mobil?

Pentru că, eu în 99.99% dintre cazuri scriu de pe PC (desktop). Am un monitor mare, am o tastatură care îmi permite să scriu rapid, am resurse serioase (i7-3770k, 32GB RAM DDR3-1600 MHz, SSD Samsung 840 PRO, etc). Asta înseamnă o configuraţie pe care pot să lucrez fără probleme, mai ales că am deschise foarte multe task-uri în acelaşi timp, iar dintre acestea amintesc programele de prelucrare grafică, programe care mănâncă foarte multe resurse.

Când sunt în “deplasare” (concedii, vacanţe), am laptopul la mine. Un laptop de 13.3 inch, cu Intel i5-4200U, SSD Samsung 840 PRO, etc. Este (cel puţin pentru mine) soluţia ideală care îmi oferă portabilitate satisfăcătoare (la 13.3 inch).

De fiecare dată am şi tableta de 7 inch, însă oricât m-am străduit să scriu de pe ea, mi se pare absolut un chin. Pentru verificat rapid mailurile, pentru căutat rapid câteva informaţii ori pentru citit bloguri la cafea, este foarte comodă, mult mai comodă decât un laptop, însă pentru a scrie de pe ea e un chin. Am cumpărat şi o mini-tastatura externă bluetooth, însă tot degeaba… laptopul este de neînlocuit în deplasări, atunci când vrei să scrii pe blog.

Sunt curios, voi cum obişnuiţi să scrieţi pe blog? De pe tableta, laptop, desktop?

blog1 Articole scrise pe blog, de pe tabletă sau laptop ?

Categorie articol [ Diverse, Diverse ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Articole scrise pe blog, de pe tabletă sau laptop ?”

 • ... a scris la 13 mai 2015, 8:08   [#1]

  PC. Apoi (rar) telefon sau tabletă. Mi-e imposibil să adaug poze în articol de pe altceva în afară de PC sau laptop (de care nu am).
  Nu știu care e treaba, însă nu pot adăuga fotografii. Și cum fiecare articol are și-o poză, să nu fie text gol așa, nu pot termina un articol cap-coadă de pe mobile.

 • ... a scris la 13 mai 2015, 9:38   [#2]

  Eu mi-am făcut un script pentru imgur, pentru situaţiile în care, totuşi, vreau să scriu de pe tabletă. Însă, nu se compară lucrul de pe tableta cu cel de pe PC/laptop.

 • ... a scris la 13 mai 2015, 15:08   [#3]

  Nu stiu sa folosesc imgur ala. Mie imi place sa pun singurel poza, ca omul sa dea click pe ea s-o vada mare, nu s-al trimita pe alt site, de unde, poate, nu revine la articolul meu.

 • ... a scris la 26 iunie 2015, 20:34   [#4]

  Daca nu am tastatura fizica si mouse nu pot sa lucrez cum trebuie. Mai bine prefer sa-mi car laptopul dupa mine peste tot in concedii, si in o ora termin cat as fi putut face pe o tableta poate in 2 ore.

 • anitanna
  ... a scris la 8 iulie 2015, 16:12   [#5]

  Am tableta, scriu pe blog usor de pe ea, dar nu stiu cum sa pun si imagini… pe astea le fac de pe calculator cand intru mai tarziu… Este vreun mod de a face si asta? Ma ajuta cineva?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?