Articol scris de pe telefonul mobil

wordpress mobile Articol scris de pe telefonul mobil

Pana acum, toate articolele de pe acest blog, au fost scrise de pe calculator (desktop), cu exceptia unor articole (foarte putine la numar) care au fost scrise de pe laptop.

Acesta este primul articol scris de pe telefonul mobil. Pana acum, obisnuiam sa postez si cateva imagini in continutul articolelor, de pe telefonul mobil este insa aproape imposibil sa faci asta.

Anyway, sunt curios sa vad cum “se prezinta” articolul scris de pe telefonul mobil …

LATER EDIT: – Am reusit sa postez totusi si o imagine, dar … dupa multa munca. E un adevarat chin sa pui imagini de pe telefonul mobil …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 28 noiembrie 2011 in categoria D'ale mele. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Articol scris de pe telefonul mobil”

 1. Shoptimist

  In trecut am incercat si eu sa scriu articole de pe un smartphone dar parerea mea e ca nu se merita munca in plus. In acelasi timp scriu pe PC 2-3 articole cu poze cu tot.

 2. laurentiuD

  Eu postez de multe ori de pe mobil, am telefon cu Android si blogul meu este pe blogspot, deci blogger si am aplicatia instalata pe telefon, intru in contu meu si ma apuc sa scriu. Nu am tastatura QWERTY reala, doar cea din touch, dar imi merge OK touch-ul si dau pe corectare automata si scriu cu vreo 20 de cuvinte pe minut mai incet (normal scriu cu 60 de cuvinte si cand ma straduiesc ajung la 70-80). Bravo ca ai un telefon inteligent pe care poti scrie! (este un smartphone nu?, e iPhone-ul din imagine?

 3. Dan

  Nu, nu este iPhone … Am un Samsung Omnia care-l folosesc strict pentru internet. Si mai am doua telefoane de pe care vorbesc :))

 4. laurentiuD

  Bravo, eu am doar un Optimus One care l-am luat sa vad doar asa cum este Androidu si are WI-fi cu care ma conectez la Routeru mee (ma rog a lu tata) sia re si GPS si chestile alea da nu le folosesc. Si mai stau pe mess si facebook si mai ma joc la Angry Birds si mai tai la fructe in Fruit Ninja. Si de vorbit, nu imi aduc aminte acum cate zile mi-am pus telefonu pe mod avion :)) si de atunci nu mai poate sa ma sune nimeni :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro