Articol scris de pe telefonul mobil

wordpress mobile Articol scris de pe telefonul mobil

Pana acum, toate articolele de pe acest blog, au fost scrise de pe calculator (desktop), cu exceptia unor articole (foarte putine la numar) care au fost scrise de pe laptop.

Acesta este primul articol scris de pe telefonul mobil. Pana acum, obisnuiam sa postez si cateva imagini in continutul articolelor, de pe telefonul mobil este insa aproape imposibil sa faci asta.

Anyway, sunt curios sa vad cum “se prezinta” articolul scris de pe telefonul mobil …

LATER EDIT: – Am reusit sa postez totusi si o imagine, dar … dupa multa munca. E un adevarat chin sa pui imagini de pe telefonul mobil …

Categorie articol [ D'ale mele ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Articol scris de pe telefonul mobil”

 • ... a scris la 29 noiembrie 2011, 19:45   [#1]

  In trecut am incercat si eu sa scriu articole de pe un smartphone dar parerea mea e ca nu se merita munca in plus. In acelasi timp scriu pe PC 2-3 articole cu poze cu tot.

 • ... a scris la 29 noiembrie 2011, 23:22   [#2]

  Eu postez de multe ori de pe mobil, am telefon cu Android si blogul meu este pe blogspot, deci blogger si am aplicatia instalata pe telefon, intru in contu meu si ma apuc sa scriu. Nu am tastatura QWERTY reala, doar cea din touch, dar imi merge OK touch-ul si dau pe corectare automata si scriu cu vreo 20 de cuvinte pe minut mai incet (normal scriu cu 60 de cuvinte si cand ma straduiesc ajung la 70-80). Bravo ca ai un telefon inteligent pe care poti scrie! (este un smartphone nu?, e iPhone-ul din imagine?

 • ... a scris la 30 noiembrie 2011, 0:39   [#3]

  Nu, nu este iPhone … Am un Samsung Omnia care-l folosesc strict pentru internet. Si mai am doua telefoane de pe care vorbesc :))

 • ... a scris la 30 noiembrie 2011, 0:43   [#4]

  Bravo, eu am doar un Optimus One care l-am luat sa vad doar asa cum este Androidu si are WI-fi cu care ma conectez la Routeru mee (ma rog a lu tata) sia re si GPS si chestile alea da nu le folosesc. Si mai stau pe mess si facebook si mai ma joc la Angry Birds si mai tai la fructe in Fruit Ninja. Si de vorbit, nu imi aduc aminte acum cate zile mi-am pus telefonu pe mod avion :)) si de atunci nu mai poate sa ma sune nimeni :))

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?