Around the World in 80 Days – (film 2004)

Around the World in 80 Days Around the World in 80 Days   (film 2004)

Ocolul Pamantului in 80 de zile

E weekend, si e timpul pentru … un film. Desi nu prea-mi plac comediile, decat cele foarte reusite si in care joaca anumiti actori, de data aceasta am ales totusi o comedie. Este vorba de o parodie a filmului “Around the World in 80 Days“, pe romaneste spus “Ocolul Pamantului in 80 de zile“, cu Jackie Chan, Steve Coogan si Jim Broadbent in rolurile principale.

In copilarie, am citit aproape toate cartile lui Jules Verne, si mi-au placut foarte mult … Am ramas asa… cu un fel de “nostalgie” pentru romanele lui Jules Verne, drept urmare nu ratez ocazia sa vizionez un film care are ca tema vreunul dintre romanele lui Jules Verne… Doar ca de data aceasta, este o parodie.

Iata si un trailer:

Around the World in 80 Days Around the World in 80 Days   (film 2004)

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , , , , , , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comentarii la “Around the World in 80 Days – (film 2004)”

  • Da, e un film distractiv, mai mult o parodie a ceea a ce scris Jules Verne. Mie personal mi-a placut mai mult filmul cu Pierce Brosnan in rolul lui Phileas Fogg.:d

  • Am vizionat si eu filmul e interesant :d

  • Tocmai am terminat de vizionat filmul. E bunicel, merge … :)

  • Super… am sa il descarc si eu

  • l-am vazut acum 2-3 ani…dar sincer nu-mi mai amintesc nimic din el.

  • Am citit si romanele, am vazut si filmele, cu Jackie Chan, cu Pierce Brosnan. Mi-au placut la nebunie romanele in copilarie, imi plac si acum.Un singur minus: nu imi place sa vad filme pe calculator, prefer ecranul de cinema sau, in cel mai rau caz, ecranul mega-televizorului :d

Adaugă un comentariu