Aproape un an de guvernare PSD…

statistica grafic stilou Aproape un an de guvernare PSD...

Bilanț…

Acușica se împlinește anul de când „marele” PSD ne-a blagoslovit cu „mărețul” program de guvernare știut din scoarță-n scoarță doar de eminența sa cenușie, inegalabilul tovarăș Dragnea.

Ei bine, în doar un singur an, PSD a reușit „performanța” de a-și sui în cap chiar și pe proprii susținători (să nu înțelegeți cumva că sunt unul dintre ei, Doamne ferește!). După încercarea numerotată cu trei‘șpe și moțiunea de cenzură prin care a demis propriul guvern, după un an în care a făcut orice altceva în afară de guvernarea țării, PSD (această gașcă de impertinenți, iertați-mi limbajul) e pus acum în situația de a renunța sau nu la „marele” său „guru”. După cum îi știu, vor renunța. Au făcut-o și cu Iliescu, și cu Năstase, și cu Geoană, și cu Ponta…

Pe capul lui Dragnea stă acuzații grele. Între noi fie vorba, eu (da’ cine naiba sunt eu ca să-mi dau cu părerea?) cred că tovarășul Liviu chiar merită să stea măcar un deceniu la răcoare. Orb să fii și tot vezi cu ochii minții mârlăniile la care a fost părtaș. De fapt, nu părtaș, ci „capo di tutti capi”. Credeți cumva că Dragnea va fi condamnat? Ei, aș! Ar fi un miracol ca justiția slugarnică a României să-și condamne proprii stăpâni. Justiția e oarbă, domnilor! Au legat-o la ochi cei care ne tot conduc de 45+27 de ani…

Întrebarea ce îmi sfredelește mintea de român înapoiat e fără răspuns, dar o pun: cum e posibil ca astfel de indivizi să ajungă în fruntea țării?

(Am o explicație, da’ o las doar pentru mine: ori suntem cu toții niște proști, ori nu ne pasă de ziua de mâine!)

Închei parafrazând un banc din tinerețe: dacă asta e politică atunci eu sunt un idiot. E politică, strigă în cor asistența…

Autor: Francisc bouda – (Guest Post)

Calin Popescu Tariceanu ALDE Liviu Dragnea PSD Aproape un an de guvernare PSD...

Categorie articol [ Economie, Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Aproape un an de guvernare PSD…”

 • ... a scris la 16 noiembrie 2017, 9:18   [#1]

  Mă tot întreb oare când va fi votată (dacă va fi vreodată votată) legea care să limiteze numărul mandatelor parlamentarilor la maxim 2 mandate!? În opinia mea, este, probabil, singura lege din ultimii 28 de ani care ar putea schimba ceva în căcatul ăsta de țară… Pentru că indiferent cine iese la vot, politica este făcută cam de aceeași oameni de 28 de ani încoace!!!! M-am săturat să văd aceleași fețe în parlament, aceleași idei. Se tot rotesc între ei prin funcții, dar în principiu rămân aceeași oameni să ne conducă și asta este extrem de nociv! Văd în parlament, în 2017, personaje nocive pe care le știu de 28 de ani de la nivel local!!!! După ce-au condus ani de zile județul, acu’ sunt bine merci în parlament. În ultimii 28 de ani, singurul lucru pe care l-au făcut aceste personaje, a fost să fie într-o funcție publică. Atât!
  Și o duc bine merci, trăiesc pe picior mare! Vile, concedii de lux, mașini de lux, iar progeniturile sunt beizadele locale ce tratează cu dispreț și autoritate orice cetățean al urbei din care fac parte. Și asta doar pentru că e fiu’ lu’ tata! Care tata e prin parlament.

 • alergatorul
  ... a scris la 18 noiembrie 2017, 18:24   [#2]

  DANE,la intrebarea ta iti raspunde LAPUSNEANU,daca te intrebi de ce sunt impertinentii astia in fruntea tarii……cei care ii voteaza sunt prosti,asa cum spui si tu….,dar MULTI,….asa cum zice LAPUSNEANU….:-?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 noiembrie 2017, 18:38   [#3]

  Te întrebi în zadar, Dane. Actualii parlamentari nu vor vota niciodată o asemenea lege. Păi ce, îs proști să-și ia singuri cașcavalul de la gură?

  Partea „frumoasă” a situației e că „majoritatea” alegătorilor le-a dat votul, iar cei „câțiva” nemulțumiți (ca mine, ca tine și ca destui alții) n-au decât să cârcotească pe la colț de stradă și să comenteze pe bloguri.

  Bine că mai avem voie și-atât!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 noiembrie 2017, 7:21   [#4]

  Ce-aveți, fraților? V-a pus PSD-ul zăbala-n gură? Ați uitat și să vorbiți? Nu-i nimic. Las’ că vorbesc alții în locul vostru. Bună dimineața!

  Îmi cer iertare că v-am „deranjat”… Somn ușor!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?