Apple Maps este un gunoi!

După câteva secole de analize, studii de fezabilitate şi gândire profundă, cei de la Apple au ajuns la concluzia că Google Maps este o chestie foarte mişto şi că ar trebui să facă şi ei aşa ceva. Şi s-au apucat de lucru …

Au numărat rapid 25 de milioane de dolari (pentru că, are balta peşte, nu-i aşa?), au angajat 4000 de programatori/dezvoltatori care să facă treaba asta şi gata povestea.

Au făcut-o, şi uite-aşa a ieşit pe piaţă Apple Maps.

apple maps harta gps aplicatie Apple Maps este un gunoi!

Numai că, Apple Maps este un mare gunoi în comparaţie cu Google Maps. Pentru că, cei de la Apple au făcut-o aşa cum ştiu ei să o facă, adică, Apple Maps este extrem de restrictiv, procesul de înregistrare este de-a dreptul enervant (când la Google Maps, dintr-un click eşti călare pe hartă), iar dacă ai nesimţirea să încerci să găseşti vreun oraş din România, ţi se spune sec că … România nu există pe Apple Maps.

Aşa că, tragem apa (la budă) peste Apple Maps şi defilăm în continuare cu Google Maps … care de altfel, este o aplicaţie foarte mişto. Iar ăştia de la Apple, se pare că încă n-au învăţat nimic din ce-şi doreşte utilizatorul final, ei ştiu una şi bună şi o ţin pe-a lor.

Categorie articol [ Diverse ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Apple Maps este un gunoi!”

 • ... a scris la 20 mai 2016, 12:18   [#1]

  apple suge, siri suge.
  Nici androidul nu e mai breaz, insa e utilizat fara oameni cu basini in cap.
  pe de alta parte, waze ce are?

 • ... a scris la 20 mai 2016, 12:52   [#2]

  Waze e un pic altceva. Evident, ca sistem de navigaţie prin GPS este foarte bun, însă Google Maps trebuie privit în ansamblu, nu doar ca sistem de navigaţie. Eu nu mă referam la Google Maps ca sistem de navigaţie. Ca exemplu, firmele îşi fac publice locaţiile pe Google Maps, astfel că în momentul în care cauţi numele unei firme in browser, în rezultate îţi apare direct harta de la Google Maps şi din câteva clickuri te duce navigaţia acolo … Google Maps e un sistem foarte complex, Waze este doar un sistem de navigaţie.
  Iar Apple Maps se vrea a fi un fel de Google Maps …

 • Severus
  ... a scris la 23 mai 2016, 18:19   [#3]

  Se vrea a fi, dar niciodata nu-l va ajunge pe Google Maps. Mai rau e cand utilizatori AppleMaps s-au ratacit la ei acasa in America, asa ca le pot spune si eu sa traga apa peste… si sa treaca la ceva mai inovativ, doar trebuie sa deschida ochii si mintea, pt. a primi un upgrade.
  Am un prieten care lauda si compara iphone5S cu S7,S6 si altele :) dar nu stie ca e un pic penibil, dar pana la urma la toate telefoanele unul dintre scopuri e sa vorbesti.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?