Aplicatie Android pentru DVR Novus 5008 AHD

DVR Novus NHDR 5008 AHD Aplicatie Android pentru DVR Novus 5008 AHD

Aplicaţie Android pentru DVR Novus 5008 AHD

Astă seară mă sună un amic şi-mi spune că a primit de la cineva un DVR Novus 5008 AHD pe care l-a montat acasă. Stă “la casă”.

Şi pentru că odată cu “marea eliberare”, respectiv lăsarea în libertate a mii de puşcăriaşi de prin închisorile României prin “bunăvoinţa” celor de la PSD, în foarte multe locuri din România au început să se întâmple lucruri…, ca de exemplu: spargeri de locuinţe, furturi, violuri şi multe altele, amicul meu – ca tot omul – a încercat să ia oareşce măsuri în acest sens. Aşa că, şi-a instalat un sistem de supraveghere video.

Eu am mai butonat pe ici pe colo nişte sisteme de supraveghere, aşa că nu eram 100% pe dinafară. Ştia asta şi amicul meu, drept urmare mă sună să-l ajut pentru că-şi încâlcise urechile prin configurările de reţea. Ok, intru pe remote, îi fac setările, porturi, etc, fac şi-un DDNS ca să fie bine, testez din extern, totul merge ca pe roate de pe PC / laptop. De pe telefonul mobil, nu. De ce? Pen’ că trebuie aplicaţie!

Mărcile cunoscute în domeniu (Hikvision, Dahua) sunt foarte bine puse la punct în acest sens, au deja aplicaţii pentru Android ce funcţionează foarte bine. Pentru mărci de DVR-uri mai puţin cunoscute însă, aplicaţiile pentru Android sunt de multe ori greu de găsit. Sunt şi câteva aplicaţii “universale”, dar nici acelea nu funcţionează întotdeauna sau pe orice model de DVR.

După câteva încercări şi căutări, dau peste o aplicaţie care merge la Novus 5008 AHD. Din prima!
Drept urmare, dacă aveţi un DVR Novus 5008 AHD şi nu găsiţi o aplicaţie compatibilă, vă spun eu una ca să nu va mai pierdeţi timpul. Aplicaţia pentru Android se numeşte RXCamLink şi poate fi instalată de aici.

Have fun…

RXCamLink aplicatie Androit pt DVR Novus 5008 AHD Aplicatie Android pentru DVR Novus 5008 AHD

Categorie articol [ Diverse, Electronice / Electrocasnice ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?