Apeluri vocale gratuite pe telefon, prin Facebook

Facebook Free Call Apeluri vocale gratuite pe telefon, prin Facebook

Apeluri vocale gratuite pe telefon, prin Facebook

Utilizatorii Facebook se pot bucura acum de o nouă funcţie introdusă recent de către cei de la Facebook: Free Call.

Cu ajutorul opţiunii “Free Call”, îţi poţi suna GRATIS prietenii pe telefonul lor mobil, de pe telefonul tău mobil, trebuie doar să ai acces la internet. Cum însă în toate cafenelele există hot-spot Wi-Fi gratuit, accesul al internet nu cred că mai este o problemă.

Am testat apelarea vocală prin Facebook, sunand-ul pe Doru, un prieten foarte bun de-al meu … Calitatea sunetului este acceptabilă, însă ar fi loc de mai bine. Din punct de vedere al calităţii sunetului, încă n-am întâlnit o aplicaţie de mobil care să echivaleze Skype-ul. Însă şi prin Facebook se poate purta fără nici o problemă o conversaţie …

Ce nu-mi place este că, trebuie să cauţi destul de mult prin setări până să ajungi la meniul “Free Call“, cel puţin pe Android 4.0.4 pe care am testat eu apelarea vocală. În principiu, trebuie să căutaţi la contacte persoana cu care doriţi să vorbiţi, apoi daţi click pe opţiunea “Setări” din colţul din dreapta-sus, după care în fereastra care se deschide selectaţi opţiunea “Free Call” şi imediat se va iniţia apelul către cel pe care vreţi să-l sunaţi.

Facebook Calling Free Call Apeluri vocale gratuite pe telefon, prin Facebook

Adăugarea acestei opţiuni cred că este un mare pas înainte pe care cei de la Facebook l-au făcut şi cred că în special utilizatorii romani se vor bucura foarte mult de introducerea acestei facilităţi: apelarea gratuită a prietenilor, prin VoIP.

Aştept şi opiniile voastre despre acest subiect … Să vedem dacă reuşiţi să găsiţi opţiunea “Free Call” yahoo laughloud Apeluri vocale gratuite pe telefon, prin Facebook

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Apeluri vocale gratuite pe telefon, prin Facebook”

 • severus
  ... a scris la 9 aprilie 2014, 15:55   [#1]

  Deocamdata nu se compara cu Viber sau WhatsApp, unde suni, trimiti mesaje si poze+video. Iti trebuie internet, instalezi aplicatia, si vezi care dintre prietenii tai din lista au nr. de telefon asociat cu Viber sau WhatsApp. Aplicatii de genul asta mai sunt, dar nu sunt asa de cunoscute sau folosite pe la noi.

 • ... a scris la 9 aprilie 2014, 16:02   [#2]

  Viber sau WhatsApp presupune să-ţi instalezi pe telefon unul dintre aceste programe, adică, încă o aplicaţie în plus … pe când aplicaţia Facebook cred că o are toată lumea instalată. Şi cum e binecunoscut faptul că, cu cât ai mai multe aplicaţii instalate cu atât merge mai greu telefonul, atunci cred că opţiunea dintr-o aplicaţie deja instalată este de preferat comparativ cu instalarea unei aplicaţii în plus …

 • severus
  ... a scris la 9 aprilie 2014, 16:13   [#3]

  Aplicatiile astea sunt mici, nu forteaza telefonul sau sistemul de operare.
  Nu toata lumea are facebook :) , si invers. Eu de exemplu nu am Facebook pe telefon, si mai simplu ca Viber nu stiu daca este. Nu trebuie sa te loghezi ca sa il folosesti. Pe cand la facebook trebuie sa intri in contul tau si apoi sa cauti locul de unde poti suna. Iar daca suni si omul nu e pe cont, logat, nu poti vorbi cu el.

 • ... a scris la 10 aprilie 2014, 12:49   [#4]

  E foarte complicat Viber si What upp au luat-o inaine. Viber este cea mai buna aplicatie de vorbit in strainatate cu un smartphone, eu recomand tuturor aceasta aplicatie.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?