Apel public către presă şi autorităţile statului român

defrisare padure Apel public către presă şi autorităţile statului român

Apel public către presă şi autorităţile statului român

Este absolut inimaginabil cum funcţionează lucrurile în România !!! Aşa ceva este inacceptabil să se întâmple într-un stat european ! Un grup de cetăţeni cu spirit civic, sesizează autorităţile statului român în legătură cu posibile infracţiuni care au loc într-un anumit loc, sună chiar la serviciul de urgenţă 112 pentru a semnala aceste infracţiuni şi tot nu se întâmplă nimic, autorităţile statului român nu iau nici o măsură, jaful continua în pădurile României.

Ba mai mult decât atât, cetăţenii în cauză afirma că au materiale probatoare (atât foto cât şi video) care probează săvârşirea acestor fapte şi că acestea pot fi oricând puse la dispoziţia autorităţilor şi a presei.

Oare autorităţile nu fac nimic tocmai pentru că în spatele acestei acţiuni suspectate ca fiind ilegale, sunt bănuite a fi persoane publice cu mare notorietate în România ?

politicieni PSD Apel public către presă şi autorităţile statului român

Este lăudabil gestul făcut de acest grup de cetăţeni care, spun ei, sunt deranjaţi de distrugerea naturii, a mediului înconjurător …

În cele ce urmează, am să redau scrisoarea deschisă care mi-a fost trimisă prin intermediul paginii de contact de pe acest site …

Citez:

Bună ziua,

Numele meu este Alexandru Ion şi locuiesc în complexul Decebal situat în Pipera, str. Erou Iancu Nicolae nr.80-84

De aproximativ 2 săptămâni am observat în pădurea Băneasa, zonă aflată în dreptul cartierului nostru, prezenţa unor indivizi, însoţiţi de pădurarul Ilie Şindila, ce efectuează defrişări ilegale de copaci. Înclin să cred că aceste acţiuni sunt ilegale deoarece spunându-le că voi chema poliţia au abandonat imediat lucrul şi au plecat de fiecare dată. Dar tot de fiecare dată au şi revenit, a doua sau a treia zi şi şi-au continuat opera, spunând că ei îl reprezintă pe proprietar şi că proprietarul are voie să facă ce vrea în pădurea lui (afirmaţiile pădurarului!)

Acţionând în acest mod, cu plecări şi reveniri, au reuşit să pună la pământ mai mulţi copaci, plus o defrişare completă a întregului arboret din zonă.

Întreaga această acţiune de gherilă a culminat cu introducerea în pădure a unor utilaje de construcţii (buldozer, excavator, camioane) în seara zilei de 14 martie, ora 20 !!! (după lăsarea întunericului) şi începerea executării unui drum prin pădure.

Văzând că deja lucrurile încep să ia o turnură îngrijorătoare, am apelat Poliţia Locală Voluntari (lucru pe care am omis să-l fac de prima dată, “mulţumindu-mă” numai cu invocarea acesteia), poliţie care din câte am observat de la geamul apartamentului s-a deplasat la faţa locului, dar din păcate indivizii dispăruseră între timp cu tot cu utilaje.

Sâmbătă, 15 martie 2014, în jurul orei 9.00, aceşti indivizi însoţiţi de pădurar şi de încă un alt individ ce părea a fi şeful au revenit, de data aceasta cu saci de SODA CAUSTICĂ pe care i-au vărsat la rădăcinile mai multor copaci. Avem drept mărturie foto şi video în acest sens. Am sesizat şi de această dată Poliţia Voluntari şi Inspectoratul 112, ambele echipaje deplasându-se la faţa locului.

Indivizii ce au executat de-a lungul celor 2-3 sapatamani toate operaţiunile ce vi le-am descris, am auzit că ar fi fost legitimaţi într-una din zile de personalul de pază al unei vile din zona ce aparţine Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, ca atare datele lor sunt disponibile dacă doriţi să întreprindeţi ceva, acestea deasemenea am auzit că au fost înaintate şi organelor de poliţie. La noi că de obicei, nu ne rezolvăm noi problemele, aşteptăm pe alţii să o facă… Poate ne ajută americanii dacă tot i-am aşteptat 45 de ani.

Este clar că acţiunea lor este una ilegală şi se aude că la origine ar fi nişte proprietari supăraţi (Gabriela Firea, Florin Pandele, Varujan Vosganian, Nicusor Constantinescu) că nu au reuşit să schimbe legea ocolului silvic şi acum vor să-şi facă singuri “dreptate”. Culmea, cine-i susţine şi însoţeşte? Pădurarul Ilie Şindila, care în loc să ocrotească pădurea, dumnealui o defrişează. De fapt acest pădurar acţionează aşa de ani buni (internetul este plin cu articole despre el), îl ştiu de mai mulţi ani dat fiind că locuiesc în complexul învecinat pădurii, până acum nici o autoritate nu a reuşit să-l oprească, de fapt cred că este în complicitate cu acestea.

Toate cele ce v-am expus sunt întocmai şi pot fi văzute şi filmate la faţa locului. Suntem un grup format din mai multe persoane ce suntem deranjate de distrugerea naturii, deţinem un set complet de foto şi video pe care să-l predăm autorităţilor şi vom fi mereu “pe fază” pentru alertarea celor în drept şi surprinderea altor momente dacă va mai fi cazul.

Vă apelez pe dvs presa, deoarece înclin să cred că sunteţi cam singurii ce mai pot face faţa unor astfel de indivizi, atitudinea şi promptitudinea dvs rezolvând deseori probleme grave înaintea autorităţilor însărcinate a o face.

Vă apelez totodată şi pe dvs, autorităţi însărcinate în a pune în aplicare respectarea legii, poate că totuşi după integrarea României în “lumea civilizată” veţi considera că respectarea legii este o prioritate a societăţii moderne.

Cu stimă,
Alexandru Ion Coman
a.coman79@yahoo.com

Daţi mai departe “Share” pe Facebook, Twitter, Google+ şi faceţi cunoscut acest caz, poate totuşi până la urmă, cineva se va sesiza … dacă nu autorităţile statului român, atunci măcar presa.

Categorie articol [ Politica, Stiri, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

39 comentarii la “Apel public către presă şi autorităţile statului român”

 • ... a scris la 17 martie 2014, 9:59   [#1]

  pădurea. who gives a fuck?
  apoi, materiale video sau foto nu sunt acceptate de nimeni, deoarece nu aparțin miliției. am trecut prin asta de curand.
  n-o sa se faca nimic, nu-i pasa nimanui de nimic, atat timp cat iese banul.
  in curand se va vinde cacat, caci altceva nu stiu ce…

 • Severus
  ... a scris la 18 martie 2014, 11:35   [#2]

  Asta inseamna coruptie, padurarul respectiv si proprietarul au spate, la nivel inalt, defapt padurarul este doar o sageata, folosit de diversi mahari, si care pentru sume mari de bani risca puscaria jongland printre autoritatile incompetente. :o

 • Narcisa Olaru
  ... a scris la 26 martie 2014, 19:08   [#3]

  Ii cunosc foarte bine pe acesti indivizi. ,,GASCA” este formata, ierarhic vorbind, din : Pandele (primarul), Sandu Cuturela (un samsar imobiliar cu experienta si ,,vechi state pe internet” in defrisari facute in padurea Baneasa Tunari) si padurarul (suspendat chipurile de Romsilva) Sindila Ilie. Binenteles ca toate sunt facute in interesul unor bosi, cei enumerati de dvs (nicusor constantinescu, vosganian, firea, pandele, bogdan pascu partidul conservator, etc), bosi care au un PUZ in acea zona de padure, PUZ intitulat sfidator ZONA VERDE si al carui studiu de mediu cine credeti ca l-a facut ?… Nimeni altcineva decat Sulfina Barbu impreuna cu un fost sef de la Garda De Mediu. Nimic nu este insa orchestrat, este o pura intamplare, asa a fost sa fie…

 • john
  ... a scris la 29 martie 2014, 20:48   [#4]

  Are mare dreptate doamna Narcisa Olaru .
  Din păcate ITRSV Bucureşti are componentă oamenii, o parte sau marea majoritatea alcătuiesc un grup infracţional .
  Cînd. ITRSV inspector. Şef Marinescu Badea este unul din susţinătorii jafului in Padurea Băneasa fiind numit politic chiar de acele persoane menţionate de doamna Narcisa Olaru.
  Acest Marinescu Badea , el însuşi deţine pădure in Băneasa , este trecut pe numele de Zavera şi locuieşte in Teleorman.
  Pădurea a primito in dar de la fam. Calimachi pentru că le- a semnat Titlul de Proprietate.
  DNA ar trebui să se sesizeze cu punerile de posesie in Băneasa şi cum aceşti indivizi au devenit proprietari peste noaptea.
  Tot in pădurea Băneasa pădurea. Sindila deţine 10 ha ing. Caita de la Direcţia Silvica 2 ha şi alţi inclusiv părinţii deputatului Gheorghe Tinel de ls PDL.şi mulţi alţii infractorii şi interlopi.

 • john
  ... a scris la 29 martie 2014, 21:04   [#5]

  Ce spuneţi voi despre ITRSV e frectie la picior de lemn.
  Va spune băiatu cum stau lucrurile.
  O instituţie plină de infractori pe acei indivizi nu îi interesează să apere ci să facă bani.
  Aceea cloaca îl cităm pe Băsescu , este condusă de Marinescu Idorasi .
  Ce putem spune de acest Idorasi se Ocupă cu Autorizare Sumal .
  Acest individ încasează săptămânal din şpagă pe puţin 3000 de euro .
  Se întâlneşte prin benZinării cu agenţii economici pentru aşi primi şpagă.
  Tot la ITRSV mai lucrează Ciobanu vărul lui Sindila este un fel strangator de şpagă al lui Marinescu
  Când a apărut acest articol Marinescu la trimispe ciobanu să verifice unde a turnat varasu soda caustică in Pădurea Băneasa.

 • ionuţ
  ... a scris la 29 martie 2014, 21:09   [#6]

  Atenţiune….
  Marinescu a făcut poliţie politică înainte de 89 …
  A rost turnător la securitate .
  La revolutie l-au fugarit angajaţii Ocolulsilvic Comana.

 • iliuta
  ... a scris la 30 martie 2014, 11:09   [#7]

  Din păcate cele spuse sunt adevărate.
  La Direcţia Ssilvica Ilfov se află un personaj pus in funcţia de director de către Vanghelioon..
  Se cheamă Voicu şi îi place spritu de seara la restaurantul Casa Albă alături De Sindila soda caustică, Idorasi Mirel nr. Auto XBX nisan verde pun la cale defrisarile din Băneasa.
  Acest Sindila soda caustică locuieşte in cantonul silvic vecin cu Academia de Poliţie împreună cu Şeful corpului de control de la Ministerul Mediuluise cheamă Ridiche.circulă vorba ca larg fi impuns vaca lu sindila.după o seară de băutura.
  Interesant este că acest Ridiche se ocupă cu braconaj atât el cât şi Sindila au fost prinşi de angajaţii unei asociaţi de vânătoare făcând braconaj.
  Alt aspect , toată pădurea din spatele cantonului in câte locuieşte bosul Sindila caustică şi Ridiche a fost defrisata.
  Grupul infracţional ve cuprinde golanii din toate structurile pun la cale marea defrisare in băneasa şi construcţia de vile.
  Interesul politicieni Marinescu Sindila Caita ce deţine pădurea in băneasa să facă şi ei câte o vilă.

 • ionuţ
  ... a scris la 30 martie 2014, 14:32   [#8]

  DNA ia măsuri .
  Oare aţi verificat cum a procurat pădure N.Constantinescu şi Vosganian pădure in băneasa.
  Pe la ITRSV Bucureşti aţi m-ai trecut , aţi arestat trei până acum , dar puteţi face m-ai mult.
  Acolo e o cloaca condusă de Marinescu.
  Datorită monitorizării DNA au ieşit la iveală o parte din corupţia ce există in ITRSV Bucureşti.
  Asta arată ce grave sunt lucrurile in aceea instituţie de regim silvic.

 • ionuţ
  ... a scris la 30 martie 2014, 13:40   [#9]

  Salut Dan.
  Ar trebui să-l verifici pe acest Marinescu, inspector şef la ITRSV Bucureşti la CNSAS dacă a fost sau nu turnător la securitate.
  El a fost numit într-o funcţie publica de conducere, la învestire a dat o declaraţie şi a semnt-o, cum ca nu a făcut poliţie politică.
  Cum se numeşte Dan? Fals in declaraţii…
  Ar trebui verificat. Ce servicii a făcut acest individ înainte de 90″ şi de ce a fost fugarit de la Ocolul Silvic Comana?

 • i.....
  ... a scris la 30 martie 2014, 14:44   [#10]

  Gaşcă.
  Tacsu lu Gheorghe Tinel 5 ha.
  Sindila Delia fisa lu Sindila Ilie 10 ha pădure.
  Marinescu Badea inspector şef ITRSV prin interpus Zavera 2 ha.
  Caita Constantin Direcţia Silvica Ilfov 2 ha.
  Murgescu cadastru primăria voluntari 2 ha .
  Enache lucian consilier judeţean ilfov 1 ha.
  Purnichescu ion fost primar Bucureşti 10 ha.
  Tănase Mihaela avocată 2 ha .
  Rotaru Florin director biblioteca mitropolitană 2 ha .
  Lăzărescu avocaţi 2 ha .
  Preţul plătit dr moştenitorii fam. Alexandru Ioan Cuza in prezent fam. Calimachi pentru a fi puşi in posesie.
  DNA luaţi act de faptele petrecute şi actionati .
  Aici sunt fapte de corupţie foarte grave.
  Alţi deţinători.
  Femeia de servicii de la Primăria Voluntari are trecute aproape 10 ha in băneasa tunari …ghici a cui este…a lu Pandele.

 • Bibitu
  ... a scris la 2 aprilie 2014, 13:29   [#11]

  Iata ce spun o parte din ONG-sti:”Direct raspunzatoare pentru aceste nereguli sunt ITRSV Bucuresti si Directia Silvica Bucuresti prin Ocolul Silvic din zona. “Baronul” silvic Marinescu Badea este principalul pion prin care mafia taierilor ilegale de lemn, mafia imobiliara, isi “rezolva” treburile. Padurarul Sindila -avand si neamuri la ITRSVB, pe marele Ciobanu, care ii este verisor -- a devenit si el un “baronas”, datorita faptului ca stie prea multe a inceput sa impuna pretentii, de aceea marele deputat Tinel Gheorghe nu sufla in fata lui, mai ales ca sotia lui Sindila lucreaza la Biroul Notarial al sotiei lui Ghe. Tinel.”

 • i.....
  ... a scris la 4 aprilie 2014, 20:30   [#12]

  In faţa gradinii zoologice din Bucureşti in fondul forestier un individ din America a pus la cale construirea unei cârciumi cu acceptul tacit al lui Marinescu .
  Sursele spun că pe acolo au trecut Idorasi şef adjunct ITRSV Bucureşti şi s luat dreptul …totul e in regulă.
  A două zi a trecut Ciobanu un alt inspector de la.ITRSV Bucureşti varasu lu Sindila Caustică la fel si a luat dreptul …e in regulă.
  Si uite ITRSV se face că controlează…
  Ce controlează…
  Iau şpagă şi pleacă…
  E bine..domne.. E bine..

 • agent economic
  ... a scris la 6 aprilie 2014, 18:23   [#13]

  Atata timp cat este Marinescu la putere si Idorasi adjunct, nu se va schimba nimic la ITRSVB. Multi agenti economici s-au saturat de Idorasi cat si de Ciobanu, insa nu au ce sa faca deoarece le este teama pt ca stiu ce-i va astepta dupa aceea.

 • Costi
  ... a scris la 7 aprilie 2014, 8:16   [#14]

  Degeaba se scriu aceste comentarii, nu este primul site unde se comenteaza pe tema defrisarilor ilegale, constructiilor fara autorizatii in paduri, “comisioanelor” luate de catre Ciobanu si mai multe abuzuri. S-a intamplat ceva pana acum? Au fost luate masuri? Nu. Tot la fel au decurs lucrurile si in continuare. Cat despre Marinescu, ce sa mai spun, el are echipa lui si merge tot inainte asa cum a invatat. Bravo Marinescule!

 • Eco
  ... a scris la 7 aprilie 2014, 13:46   [#15]

  Mai Marinescule, tu nu citesti aceste comentarii, nu te intereseaza ce fac oamenii tai? Chiar nu-ti pasa ca va face Institutia de ras? Ne-am saturat de prostiile si ilegalitatile lui Sindila, tu nu? Si mai ai pe langa tine vreo 2-3 “piese” de valoare.

 • nicolae
  ... a scris la 30 aprilie 2014, 19:27   [#16]

  Desi s-au facut 2-3 sesizari (politie, primarie,minister mediu etc) ptr problema de mai sus, la care am fost martor (nu numai eu) inclusiv la taierile de copaci, nu s-a primit nici un raspuns. Mai mult, a venit Idorasi cu citiva acoliti si avocata lui Cuturela, neluind in considerare padurea taiata si prezenta pomilor defrisati.. Cind Idorasi a fost intrebat de ce obiectul reclamatiei nu a fost tratat (taierea a sute de copaci de Sindila), a raspuns ca nu este treaba lui.
  Cuturela a prezentat in perioada anterioara taierii padurii, un plan in care tb facut un drum de liziera si altul adinc in padure (386m), stg dreapta fiind loturi de 1200m. Cuturela are 2-3 loturi in fata proprietatilor existente, si a spus ca are sprijinul total al lui Pandele (acum vad dupa acest contol, chiar la ocolul silvic Idorasi).
  Se pare ca singura noatra sansa este un apel organizat, sustinut de marturii (eu si vecinii mei oricind dau), la DNA si televiziuni. Este cert ca politia locala, primaria , ocolul silvic si ministerul mediului sunt complicii de lux lui Cuturela Sindila, Idorasi etc. ASTEPT SA FIU CONTACTAT, chiar daca in spatele actiunii stau: Pandele, Vosganian, Constantinescu, etc. Daca nu ne unim acum, multi, hotariti, fara frica, ne vom trezi intr-o dimineata inconjurati de desertul Baneasa. Eu, vecinii mei, cu marturiile noastre, putem fi decisivi. Hai sa ne intilnim, sa hotarim repede. Nu uitati, la acest moment, Cuturela, Sindila sunt in avantaj si protejati.

 • tiberiu
  ... a scris la 8 mai 2014, 13:13   [#17]

  din cele auzite de mine DNA are deja o lucrare deschisa pe tema retrocedarilor,parcelarilor,vanzarilor si restului de actiuni produse acolo. Din cate stiu,in afara de o lotizare de teren(si aceea facuta cu mari semne de intrebare)pentru zona aceea nu exista nici un alt document sau lege in vigoare care sa sustina actiunile celor enumerati de dvs,chiar daca ei sunt proprietari de padure.Totul se produce insa contrar legii si cu sprijinul celor ce trebuie sa aplice legea,care se fac ca nu vad,exact cum spunea predecesorul meu.Cei ce detin loturi nu accepta ideea ca padure au cumparat si ca atare padure trebuie sa aiba in proprietate.Acolo s-a cumparat teren cu 7-8 euro per mp si s-a vandut chiar si cu 100 euro mp in vremurile de boom imobiliar,adica de peste 10 ori mai mult!!! Ganditi-va cati oameni pacaliti sunt acolo din moment ce pretul terenurilor a revenit catre cota la care se afla inainte de boom,adica spre 10 euro in cazul de fata,atat cerea un proprietar ce avea un lot in acea zona de padure

 • roman dezamagit
  ... a scris la 23 mai 2014, 10:57   [#18]

  D-le director Marinescu, ce masuri ati luat impotriva lui Sindila si a lui Ciobanu Fanel, acesti paraziti ai institutie pe care o conduceti/ Stiti cati dintre noi [agentii economici] suntem jecmaniti pur si simplu de catre dl Ciobanu, iar dumneata te faci ca nu vezi si nu stii nimic despre activitatile lui. Trimite-l domnule la oi… nu-l mai tine acolo, sau daca nu, atunci lasa-ne si du-te dumneata la oi.

 • Mihaela I.
  ... a scris la 23 mai 2014, 14:11   [#19]

  Cata dreptate aveti domnule roman dezamagit, toti cei care avem lagatura cu ITRSV-ul suntem dezamagiti din cauza acestui inspector Ciobanu. Eu tin contabilitatea la trei firme din Bucuresti, iar patronii acestora se plang ca incapand din luna ianuarie 2014 au fost vizitati de catre dl.Ciobanu de cateva ori si de fiecare data pleca cu mici sau mari “atentii”, intr-adevar ii jecmaneste pe agentii economici, ajungand sa cerseasca si cate un pachet de tigari, sub pretextul ca le-a uitat nu stiu pe unde. Culmea, nu vine mereu cu aceeasi masina, circula cu volkswagen negru, alb si mai circula si cu un logan. Nu inteleg cum de i se permite sa face ceeace doreste, nu are si el un sef, nu-l intreaba nimeni nimic, sau este tinut chiar de sef in brate!

 • bibicu
  ... a scris la 23 mai 2014, 15:36   [#20]

  Marinescu il tine in brate, ce tot va mai intrebati a cui mana dreapta este, puneti mana domnilor si faceti o reclamatie acolo unde trebuie, nu mai scrieti comentarii ici si colo, pana nu il reclama cineva la DNA nu se potoleste ca doar trebuie sa-si termine casa altfel cum credeti ca poate decat cu controale inopinante.

 • idi mirel
  ... a scris la 27 mai 2014, 17:17   [#21]

  :)) >:) =)) =p~ ITRSV.- Marinescu

 • ... a scris la 27 mai 2014, 17:37   [#22]

  Lasati-l dracu pe Marinescu asta , ce aveti cu el……, mai nou isi traieste a doua tinerete cu M.G …, iar copii lui merge pe drum cu masini luate in leasing de agentii economicii de exploatare, mai taie din cand in cand….
  apropos de Ciobanu , varu lu Sindila Caustica isi face o vila la Clinceni, cu ce banii… din spaga primita de la agentii economicii care comercializeaza masa lemnoasa ( depozitarii), are deja trei judete arondate ( Teleorman; Girugiu; Ilfov si mai nou Calarasi ) , a ajuns un padurar sa controleze 4 judete , se shinuie de 10 zece ani sa termine facultatea la fara frecventa , dar nu reuseste , nu-l lasa Seceleanu , de la Agronomie. De curand Idorasii Mirel , si-a terminat vila de la Snagov,cu cee…. cu spaga de la Sumal , saracu are atata pe cap , incat nici le nu mai stie pe care sa le resolve …… o aduntaura de golanii , care nu stiu alt ceva de spagga……. sunt in stare sa vanda padurea pe orice de unde iese spaga ….
  alaltaieri XBX -- nisan -- masina itrsv era la spaga in mogosoaia la comercinatii…:dancing: :((

 • flaviu
  ... a scris la 17 iunie 2014, 21:26   [#23]

  - Nu toti proprietarii de teren forestier din zona se comporta asa,eu sunt unul dintre acestia si ma declar total impotriva celor intamplate,nu putem sa ne comportam asa,sa folosim forta pentru a face lucruri contrar legii.Ar fi multe de spus pe marginea acestei lotizari de padure,dar sintetizand nu pot spune decat ca am fost naivi cu totii de am putut cumpara asa ceva…Din pacate era perioada anilor in care in Romania se credea ca tot ce zboara se mananca si ca e posibil sa construiesti oriunde,oricum,oricandvrei.Aceasta a fost din pacate lectia ce ne-au oferit-o ,,investitorii straini”-cresteau preturile de la o zi la alta. Insa pe alta parte,dragi domni parteneri de dialog,va ganditi vreun moment dat si la noi,caci dupa ani,de la 80-100 euro platiti atunci pe mp,nu stiu daca acum se mai pot obtine macar 10 ? Aceasta justifica poate pe undeva atitudinea celor indicati de dvs…Repet insa,nu sunt de acord cu ea !

 • i.....
  ... a scris la 20 iunie 2014, 18:11   [#24]

  Tu asta ultimul , ţi ai luat ţeapă. Aaa….
  Tu cu crezi că trăieşti. Dacă nu ar exista oxigen , teparii ca voi au nevoie de hidrogen…

 • Dragos Florian Sandu
  ... a scris la 20 iunie 2014, 21:02   [#25]

  Dragilor,sunteti intr-o mare eroare,acolo nu exista nici un PUZ ! A fost numai o PROPUNERE de puz DE DRUMURI acum vreo 10 ani,care nu a fost aprobata ! Si daca ar fi fost sa fie aprobata sa presupunem,pana azi a expirat !!! Asa ca oameni buni,puneti-va cu ciomagele pe ei daca-i mai vedeti pe acolo,mama lor de corupti si corupatori de au distrus tara asta !!! Iar tu domnule Flaviu poti sa ne spui de ce ai cumparat teren forestier ? Forestier ai cumparat forestier sa vezi toata viata in fata ochilor ! Ai vrea tu 10 euro pe metru ! eu nu ti-as da nici 2 !

 • i.....
  ... a scris la 21 iunie 2014, 14:09   [#26]

  M-ai nou Sindila a scos la vânzare pădurea lui Gheorghe Gheorghe , zisCobza .tacsau lui Gheorghe Tinel vrea să l facă imobiliare.
  E toată pădurea împînzită cu nr. De telefon a lu Sindila.
  Lemnaru ăsta de Tinel împreună cu şmecheru de Rădulescu de la Argeş vor să Modifice Codul Silvic .
  Are sprijinul lu Marinescu şefu de la ITRSV Bucureşti…

 • i.....
  ... a scris la 21 iunie 2014, 14:15   [#27]

  Băi Sandu Florian , eşti tu între mare eroare există Pus pe pădure este aprobat de Primaria Voluntar. De ITRSV .
  Baietas cum crezi că au construit unii acu de curând in apropiere de Şcoală Americană dacă nu exista Puz .
  Toată Pădurea Andronache este bagata la intravilan de către pandele are si el vro 15 ha. O face imobiliare

 • Dragos Florian Sandu
  ... a scris la 22 iunie 2014, 11:11   [#28]

  Dle I…,nu sunt in nici o eroare,eu ma refer la zona de padure din spatele ansamblelor Decebal si Traian de pe Iancu Nicolae,aici a existat numai o propunere de puz de drumuri,neaprobata nici macar asta,nemernicii ce au facut cele dezbatute de voi in baza acestor acte au facut,adica in baza a nimic! De aceea va recomandam sa va puneti cu ciomegele pe ei,ptr ca nu au nici cea mai mica AUTORIZARE sa o faca. Caz clasic de arest pentru politie!!! Dar din pacate vad ca nu fac nimic…

 • i.....
  ... a scris la 22 iunie 2014, 14:18   [#29]

  M-ai nou pentru Sindila , Tinel lemnaru marinescu şi alţii intervin punând presiunii pe Voicu Director la Direcţia silvica ilfov sa-l pună in funcţie pe beizadeaua de Sindila in pădurea Băneasa.

 • i.....
  ... a scris la 22 iunie 2014, 14:28   [#30]

  Băiatu Dragoş , tov. Există Puz , este şi aprobat nu înţelegi româneşte ce a.fost odată a fost acu e altceva …. Băieţi lucrează .
  Acolo au pădurii tov Firea nevasta lu Pandele chiar pandele deţine prin interpuşi pădure Neamurile lu inculpatul de Nicusor Constantinescu Vosganian Ane Juganaru Marii şefa dela PSD Neamurile lui Gheorghe Tinel şi toată mafia imobiliara din Bucureşti interpuşi dr ai lui Marinescu şef la ITRSV Sandu Cuturela Şi Sindila Ilie

 • Dragos Florian Sandu
  ... a scris la 22 iunie 2014, 21:06   [#31]

  Fac unele precizari. Ma refer exclusiv la zona descrisa de cei ce au initiat acest topic,adica la zona situata in spatele strazii Iancu Nicolae -- privind padurea,cu limita stanga unde se construieste acum Lidl (poate chiar mai mult stanga catre zoo),limita dreapta aproape de str.Iancu de Hunedoara,totul pe o adancime in padure de aprox 500 ml.Intrarea catre aceasta zona de padure se poate face numai pe strada Traian (pe langa noul Lidl) sau prin complexul Decebal,de aceea in emailul anterior m-am referit la zona ca fiind aferenta complexului Traian-Decebal.Aceasta zona de padure de aprox 20-30 hectare a fost divizata in 2004 in loturi de 1000 mp ce au fost vandute ulterior catre diverse persoane,a fost solicitat si puz pentru constructii dar acesta nu a fost aprobat.In lipsa unui puz pentru construit s-a incercat o varianta de mijloc,puz pentru drumuri de acces catre aceste loturi ! Dar nici acesta nu a fost aprobat,a ramas numai la stadiul de propunere.Aceasta este istoria locului la care ma refer dle I… Ce se intampla la Scoala Americana nu cunosc,in schimb sunt convins ca si acolo avem de-a face cu unele ,,portite” ale legii si ale coruptilor si corupatorilor! Stiu numai ca niste cetateni arabi au reusit sa edifice acolo (la scoala americana) un bloc pe liziera padurii,mai multe daca stiti faceti cunoscute dvs.Nu contest ca cei mentionati de dvs nu e posibil sa aiba ,,afaceri” si in alte parti,doar aceasta este principala lor preocupare.In incheiere,dle I…,eu nu am vrut decat sa le spun celor ce au deschis acest topic,ca este timpul sa nu se mai timoreze in fata celor ce se dau a fi stapanii lumii pentru ca le flutura in fata niste hartii false! In rest,daca am deranjat cu ceva imi cer scuze

 • Dragos Florian Sandu
  ... a scris la 24 iunie 2014, 22:50   [#32]

  Am vazut stirile de azi.Modificarile la codul silvic au fost respinse.Un atu in eforturile dvs de a proteja padurea de daunatori precum cei descrisi.Fiti informati,fiti fermi pe pozitii si nu considerati lupta cu coruptii si corupatorii dinainte pierduta.,,Realizarile” lor se datoreaza neimplicarii dvs ! Am vazut in presa loturi de teren forestier de vanzare,or fi ale lui Gheorghe Tinel cum spunea dl I…?Cam mult 15-20 euro mp pentru ceva cu care nu poti face nimic

 • alexandru ion coman
  ... a scris la 25 iunie 2014, 22:00   [#33]

  Multumesc celor ce au subscris la acest topic, in primul rand lui Dan pentru amabilitatea sa, apoi tuturor celorlalti pentru comentariile facute, au fost de real folos in identificarea si oprirea acestor indivizi din actiunile lor ilegale. Pot sa va spun ca situatia a revenit la normal, politia trece din cand in cand prin zona, au aparut si animalele salbatice (caprioare, iepuri, mistreti, fazani, etc). Convinsi fiind ca este posibila oricand o revenire a acestor indivizi, membrii grupului nostru au facut o colecta si au instalat un sistem video performant cu ajutorul caruia monitorizeaza, la cel mai inalt nivel, absolut intreaga zona-cai de acces dinspre Iancu Nicolae, zona pe care s-a turnat pietris, zonele defrisate, alei in padure, etc. Inchei prin a multumi inca o data tuturor, sa auzim numai de bine !

 • Severus
  ... a scris la 26 iunie 2014, 9:44   [#34]

  Nu ma pot abtine de la un comentariu.
  Daca s-ar putea taia politicienii corupti ca si copacii din padure, tare bine ar fi!

 • eco
  ... a scris la 29 iunie 2014, 10:36   [#35]

  In această dimineaţa ,padurarul Sindila era in apropiere de Şcoala Americană. In pădure cu un buldo excavator si o camionetă , excavatoru defrisa şi încărca pământ in camionetă sub atenta suprveghere a lu Sindila .Împreună cu aceştia era un domn ce a coborât din un nisan verde cu nr. de bucureşti.
  Camionetă avea nr de bulgaria greu vizibile ,sindila era cu un mercedes….

 • i..
  ... a scris la 29 iunie 2014, 11:14   [#36]

  Băi ala care te recomanzi Costi şi care îl aperi pe Marinescu oi fi vro slugă de a lui. Cumva lucrezi cu el.
  Eşti o beizadea la fel ca Sindila Ciobanu vărul lui Sindila Caustică Idorasi şi alţi spagarii din instituţia ais care se cheamă ITRSV

 • mihai
  ... a scris la 29 iulie 2014, 22:29   [#37]

  Cuturela este pus la inaintare de mahari. El are 2 loturi in padure pe un puz fals. Incearca zilnic la primarie sa faca ceva, asteapta toamna sa actioneze. Idorasi si marinescu il apara.

 • bebe
  ... a scris la 24 noiembrie 2015, 14:57   [#38]

  si pana la urma cum mai este.ce mai fac baietii vostrii?de un an nu ati mai zis nimic?hai pa ei .care mai sunt stirile cu vagabonzii astia?

 • Justin Gafiuc
  ... a scris la 8 martie 2016, 2:02   [#39]

  Salut
  Suntem un grup de jurnaliști care lucrăm la o investigație legată de pădurea Băneasa. Ne-ar fi de mare folos să stăm de vorbă cu dvs, cei care ați scris până acum sau aveți detalii despre minunile petrecute cu pădurea. Vă așteptam cu un semn și un contact la adresa de email justin.gafiuc@gsp.ro
  Mulțumim!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?