Antena 3, urmărită penal pentru şantaj

Antena3 Antena 3, urmărită penal pentru şantaj

Antena 3, urmărită penal pentru şantaj

Antena 3 a fost pusă sub acuzare pentru infracţiunea de complicitate la şantaj. În urmă cu doar câteva minute au ieşit de la audierile efectuate de către procurorii DNA (Direcţia Naţională Anticorupţie), atât Mihai Gâdea directorul postului de televiziune Antena 3 cât şi alţi jurnalişti ori colaboratori ca de exemplu Mugur Ciuvica, cel care spune că nu-şi aminteşte cum a pus mâna pe documentul de la ANAF care face obiectul cercetării procurorilor şi prin care, cei de la Antena 3 îl şantajau pe reprezentantul RCS-RDS.

Rămân de-a dreptul stupefiat de cât tupeu jegos şi de câtă ipocrizie dau dovadă cei de la Antena 3, atât Mihai Gâdea cât şi Mugur Ciuvica … La fel, Mircea Badea cu atitudinea lui mai mult decât arogantă, obraznică, atunci când jurnaliştii au încercat să-i pună câteva întrebări. Sunt surprins şi de atitudinea lui Adrian Ursu, unul dintre jurnaliştii de care până acum credeam că era poate singurul jurnalist din trustul INTACT (Antena 3), care mai are un cât de cât un mic contact cu realitatea …

Când i-am auzit pe toţi jurnaliştii de la Antena 3 (în frunte cu Mihai Gâdea, Mugur Ciuvica, Mircea Badea, Adrian Ursu, etc) spunând din nou că, ei nu sunt vinovaţi şi că totul este o înscenare politică, credeţi-mă că am început să turbez !!! Cum naiba se face că, ori de câte ori este cercetat vreun politician (indiferent de partidul din care face parte) sau om de afaceri, acesta susţine sus şi tare că nu este vinovat şi că, totul nu este decât o înscenare, că este un dosar politic. Băi fraţilor, ajung la concluzia că ţara asta, este plină de oameni nevinovaţi, nu ?
Băăăi, da’ nu va crăpa obrazul de ruşine să mai veniţi cu astfel de scuze penibile ?

DNA a extins cercetările în dosar şi a pus sub acuzare Antena 3 pentru infracţiunea de complicitate la şantaj. ”În tot acest interval de timp, pe posturile de televiziune aparţinând ANTENA TV GROUP au apărut informaţii cu privire la compania al cărei administrator era partea vătămată, aspect de natură să-i accentueze convingerea că ar putea fi date publicităţii materialele compromiţătoare care să o vizeze. Începând cu data de 22 aprilie 2013, au fost difuzate pe postul TV ANTENA 3, sub forma unor ştiri, materiale cu caracter denigrator la adresa părţii vătămate. În plus, începând cu data de 9 mai 2013, în scopul menţinerii şi amplificării stării de temere induse părţii vătămate, pe postul de televiziune ANTENA 3 şi pe cele aparţinând S. C. ANTENA TV GROUP S.A., a fost difuzat un spot publicitar prin care opinia publică era informată că vor fi făcute dezvăluiri cu privire la eventuale fapte de corupţie în care ar putea fi implicată partea vătămată”, se arată într-un comunicat al DNA.
Sursa: Gandul.info

Treaba este foarte simplă: dacă eşti corect, cinstit şi respecţi legile acestei ţări, ABSOLUT NIMENI nu te poate cerceta pentru nimic !!! Dacă ai comis o infracţiune, atunci poţi fi cercetat şi indiferent de fapta pentru care eşti cercetat, dacă eşti vinovat, atunci MERIŢI SĂ FII CERCETAT ŞI CONDAMNAT !!!

Bineînţeles că, iarăşi Băsescu este de vină … aşa spun cei de la Antena 3. Băi, ăştia de la Antene, voi vă auziţi ce spuneţi ? Realizaţi cât de penibili aţi devenit ?

mihai gadea Antena 3, urmărită penal pentru şantaj

mugur ciuvica antena3 Antena 3, urmărită penal pentru şantaj

Categorie articol [ Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Antena 3, urmărită penal pentru şantaj”

 • Florin
  ... a scris la 25 iulie 2013, 16:37   [#1]

  Cata marlanie poate exista in tara asta….

 • Florin
  ... a scris la 25 iulie 2013, 16:38   [#2]

  Avem o tara pline de hoti , intr-o buna zi au sa traga piele de pe noi..!!

 • Ilie
  ... a scris la 26 iulie 2013, 9:39   [#3]

  In sfarsit se sanctioneaza (cam bland dupa parerea mea) acea cloaca de informatii si provocari infecte. Pentru modul in care au atentat la manjirea si adancirea mizeriei morale ar trebui sa inchida acest canal de dejectii verbale si morale. Raul pe care l-au facut romanilor (si din pacate nu numai celor neinstruiti) este imens. Va dura NU 20 de ani ci mult mai mult pana va dispare efectele nocive a acestui post si a….celor ce au fost intiatori si o portavoce isterica si murdara moraal.

 • lee
  ... a scris la 27 iulie 2013, 19:55   [#4]

  Bineinteles ca Base e de vina ….:D

 • ... a scris la 28 iulie 2013, 20:34   [#5]

  Inca mai sper ca ast post sa fie inchis, stiu, sufar de idealism.

 • ... a scris la 20 septembrie 2013, 1:26   [#6]

  @ O fata: Merita altele inchise inaintea antenelor :) Nu zic ca ele sunt mai presus, spun doar ca ar trebui inchise in ordine :D

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?