Animal Pak – Universal Nutrition

Animal Pak – Universal Nutrition

UNIVERSAL Animal Pak Animal Pak  Universal Nutrition

Fiecare om are nevoie de o polita de asigurare buna. Atletii nu sunt nici ei diferiti, in special cei care se antreneaza in forta si care folosesc cu regularitate suplimente. Acestia, din cauza antrenamentelor grele, au nevoie de o nutritie foarte bogata.

Animal Pak, produs de Universal Nutrition, a fost proiectat tocmai pentru a suplini eventualele carente si, in timp, pentru a asigura rezultate maxime culturistilor care cresc mai greu.

Universal Nutrition Animal Pak – bogat in vitamine si minerale

– Creste forta si rezistenta
– Regleaza balanta nutritiva
– Maximizeaza efectele altor suplimente
– Reduce timpul de recuperare
– Creste masa musculara
– Creste performanta

Pentru atletii care se antreneaza “ca animalele”, produsul care ofera 110% din ceea ce ei isi doresc este Animal Pak. Si ca sa intelegeti mai bine, imaginati-va cum ar suna un dialog cu King Kong despre suplimente. De mai bine de 15 ani, Animal Pak constituie piatra de temelie pentru antrenamentul atletilor de elita, care doresc sa creasca.

Animal Pak, cu formula sa bogata in vitamine si minerale, garanteaza functionarea organismului la cea mai inalta capacitate. In plus va asigura ca, din punct de vedere nutritiv, organismul vostru nu are limita. Animal Pak va asigura ca toate elementele nutritive sunt folosite eficient si la maximum. Tehnologia suplimentelor nutritive este foarte avansata, dar si foarte scumpa. Daca ai putine enzime, de exemplu, nici o crestere de prohormoni nu iti va da nivelul dorit de testosteron si nortestosteron. Acesta este un adevar! In acest caz, practic, arunci toate suplimentele direct la toaleta. Acelasi lucru se intampla si cu alte exemple. In momentul in care folosesti Animal Pak este ca atunci cand iti iei o polita de asigurare pentru celelalte suplimente pe care le consumi.

culturist Animal Pak  Universal Nutrition

Animal Pak este mai mult decat o combinatie de vitamine si minerale de cea mai buna calitate. El este, de fapt, un puternic suport pentru toate tipurile de culturisti si atleti.
Contine cei mai buni aminoacizi (3000 mg) pentru promovarea sintezei proteinelor si maximizarea cresterii musculare, BCAA, carbohidrati optimi (1000 mg) pentru energie, componente pentru cresterea energiei (carnitine, doua tipuri de ginseng, acid a-lipoic, coenzima A, B12, colostrum, nucleotide etc) plus nutrienti pentru recuperare. Si daca toate acestea nu sunt de ajuns, produsul mai contine si enzime digestive pentru a fi sigur ca folosesti tot ceea ce mananci. Cu Animal Pak nutritia nu mai constituie o limita in calea dezvoltarii voastre musculare.

ADMINISTRARE Animal Pak – Universal Nutrition:
Pentru antrenamentul general se recomanda un pachet pe zi,cu 30 de minute inainte de antrenament. Sportivii de performanta sau cei care se antreneaza “in forta” pot folosi doua pachete pe zi (unul la masa de dimineata si unul la cina). Este bine sa consumati un pachet inainte cu 45 de minute de antrenament si pe cel de-al doilea la micul dejun sau la cina.

Produsul poate fi comandat direct de pe internet… Click pe linkul de mai jos:

COMANDA ACUM

_________________________________________________________

*** Articol publicitar.

Categorie articol [ Advertoriale, Culturism & Fitness ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Animal Pak – Universal Nutrition”

 • ... a scris la 12 octombrie 2010, 23:26   [#1]

  Am folosit si eu acest supliment la mine a dat rezultate, acum depinde de fiecare organism cum asimileaza!

 • JoinT
  ... a scris la 31 ianuarie 2011, 13:59   [#2]

  Este si la ora actuala cel mai bun complex. Puteti sa combinati cu creatina pt stimulare musculara.

 • Moromete
  ... a scris la 5 mai 2016, 19:36   [#3]

  Eu unul merg pe opti men

 • guruni
  ... a scris la 25 ianuarie 2017, 18:38   [#4]

  si acest produs iti face probleme cu agentia anti doping ?

 • Matei
  ... a scris la 15 noiembrie 2021, 19:34   [#5]

  Recomand

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?