Angry Birds

Angry Birds Angry Birds

Angry Birds

Companiei finlandeze Nokia, i-au trebuit 150 de ani pentru a deveni cea mai mare companie din Finlanda. O alta companie finlandeza numita Rovio, a reusit ca in doar aproximativ 3 ani, sa ajunga foarte aproape de valoarea de piata a companiei Nokia care este cotata pe piata la 11 miliarde de dolari.

Cei de la Rovio au lansat in 2009, jocul numit Angry Birds, un joc care a devenit celebru pe plan mondial … Seria de jocuri Angry Birds a facut din Rovio o companie cu o valoare de piata de aproape 9 miliarde de dolari. Succesul celor de la Rovio se datoreaza in special lansarii seriei de jocuri Angry Birds in versiuni pentru diverse telefoane mobile …

angry birds Angry Birds

Jocul Angry Birds este disponibil atat in versiuni gratuite cat si in versiuni platite si a fost descarcat pana acum de peste 700 de milioane de utilizatori din toata lumea …
Anul viitor, compania Rovio va fi listat la bursa din NewYork, fapt care va insemna cel mai probabil o crestere uriasa a valorii de piata a companiei …

Ma tot mir si nu pricep, cum reusesc altii sa faca zeci si sute de milioane de dolari din … niste “porcarii”, in timp ce pe fondul crizei economice mondiale din ultimii ani, companii serioase sunt in pragul falimentului !?

Daca vreti sa va faceti o idee despre acest joc, puteti incerca o versiune de joc online Angry Birds, aici.

Categorie articol [ Economie, Jocuri ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Angry Birds”

 • ... a scris la 17 mai 2012, 8:46   [#1]

  Foarte multi copii pe net care joaca astfel de jocuri si cum mai toate platile se fac de multe ori prin telefon , cred ca raspunsul e evident..

 • ... a scris la 17 mai 2012, 10:19   [#2]

  Sincer stiam ca rovio este compania ce a creat angry birds dar nu stiam ca sunt norvegieni si mai ales ca sunt asa de mari! Au avut succes urias stiu de pe appstore de la apple ca aveau la downloaderi de nu stiau de capul lor. Pana si space a fost un mare succes, deci sunt intr-o continua crestere!

 • ... a scris la 18 mai 2012, 18:32   [#3]

  Stai sa isi gaseasca si ei competitori ca se duc la fund.

 • ... a scris la 19 mai 2012, 12:23   [#4]

  Uite ca unii pot face bani prin iprocizie si chestii stupide care totodata sunt pe placul oamenilor.. ce sa le ceri

 • ... a scris la 22 mai 2012, 17:14   [#5]

  Porcarii pentru tine, pentru mine si pentru multi alti dar dependenta pentru ceilalti..o adevarata afacere din cate se vede!

 • ... a scris la 8 ianuarie 2013, 23:01   [#6]

  foarte tare comparatia

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?