Angajatorii romani sunt complet idioti

angajatorii romani sunt idioti Angajatorii romani sunt complet idioti

Angajatorii romani sunt complet idioti

Am ajuns la concluzia ca, angajatorii romani sunt complet idioti. De ce spun asta ? Ei bine, rasfoiam azi dimineata ziarul si la un moment dat am ajuns la pagina cu “Bursa locurilor de munca”…

Ce credeti ca mi-a fost dat sa vad acolo ? Era plin de anunturi de genul:

Angajez barmana, tanara cu experienta, pana in 20 de ani“;
Angajez secretara, tanara cu experienta, pana in 25 de ani“;
Angajez coafeza, tanara cu experienta, pana in 20 de ani“;
Angajez vanzatoare, tanara cu experienta, pana in 25 de ani“;
… etc …

Nu reusesc sa pricep la ce se gandesc angajatorii care cauta astfel de persoane pentru angajare … La picioare zvelte si sani proeminenti ? Cam ce experienta profesionala poate avea o tanara de pana in 25 de ani ? Cam cate fete/femei de pana in 25 de ani pot spune ca au experienta intr-un anumit domeniu ? Ori, ce inseamna “experienta” in opinia lor ?

Categorie articol [ Economie ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Angajatorii romani sunt complet idioti”

 • ... a scris la 11 iunie 2011, 12:06   [#1]

  corect dan. din nou un articol excelent. ;) totusi pacat ca asta e adevarul. si daca mai treci si de pragul asta apoi tre sa te si vada. si daca nu arati dupa placul lor (adica asa cum spuneai si tu sa fii oarecum dotata) tot nu te angajeaza. pe cand cele mai multe din cele dotate si frumoase nu prea cred ca gandesc. deci nu am zis toate. si sa fim sinceri acum. cum zicea cineva… femeile sunt ca merele: unele sunt frumoase,altele sunt bune. deci nu inteleg pana la urma ce fel de afacere are acel angajator. experienta in ce domeniu cer ?? si sa ma iertati daca am jignit pe cineva. e dureros dar asta e adevarul.

 • ... a scris la 11 iunie 2011, 15:11   [#2]

  experiente in aratarea formelor? :d

 • ... a scris la 11 iunie 2011, 17:40   [#3]

  :d As fi folosit un simplu cuvant, dar e prea dur. Intrebarea-i, de ce tot ras-angajeaza aceia si nu au oameni statornici ? Sa fie tot din lipsa de … experienta ? :-?

 • ... a scris la 11 iunie 2011, 18:31   [#4]

  Si totusi intr-un fel s-ar putea explica. Sa presupunem ca respectivele dudui nu fac vreo facultate si pe la 19 ani iau viata in piept si se angajeaza intr-unul din domeniile alea deci exista sansa ca undeva pana in 25 de ani sa detina si ceva experienta. Altele poate au facut o profesionala exact pe meseria respectiva.
  Ce am observat eu la angajatorii romani este alta: profita de situatia precara de pe piata muncii si de disperarea oamenilor care isi cauta un job de orice fel incat ofera salarii de mizerie si incearca sa sclaveasca angajatul la maxim.

 • ... a scris la 12 iunie 2011, 3:03   [#5]

  Probabil ca angajatorii merg pe ideea ca tineretea si frumusetea atrag mai multi clienti. Sincer vorbind functioneaza, insa aici este vorba si de discriminare.

 • ... a scris la 12 iunie 2011, 4:24   [#6]

  sunt angajatori care se utita si dupa aspectu fizic si nu dupa ce ai in cap ! dar pacat ca nu stiu sa vada adevaraul sens al lucrurilor !

  stiti toti versurile : “nu conteaza cat de lung am paru/important e ce si cum gandesc! ” pacat ca adevarate genii sunt date deoparte!

 • dan
  ... a scris la 13 iunie 2011, 8:28   [#7]

  :) toti vedeti situatia prin prisma angajatului si uitati ca un angajator are dreptul sa faca ce vrea el nu ce si-ar dori angajatii si raspunde (pana la faliment chiar) de deciziile luate. Si daca el vrea o pipita, e alegerea lui. Si daca si gaseste e treaba lui.
  Rau este insa ca i se permite sa faca asta. Anunturile de acest gen sunt de fapt discriminatorii si in aceasta situatie ar trebui sa reactioneze institutiile statului. Asta e de fapt marea problema.
  In orice stat democratic, fiecare face ce vrea. Iar pentru ca vrutul unuia sa nu lezeze interesul altuia, statul are obligatia sa reglementeze si sa asigure punerea in aplicare a reglementarilor. In cazul asta a reglementat si atat.

 • cristiand
  ... a scris la 16 iunie 2011, 17:35   [#8]

  Cred ca vorba de experienta de a fi lucrat undeva ever. Lucru care ar ajuta persoana respectiva sa interactioneze usor cu publicul.
  Uite aici sunt 1300 de oameni cu varsta de pana in ~ 25 de ani care au experienta 1-2 ani. Nu am putut pune filtru pe sex( sa fie femei) sau varsta precis(pana in 25 de ani) dar probabil ca pe alte siteuri se gasesc mai multe cv-uri care satisfac cerinta .

 • Punisher
  ... a scris la 6 septembrie 2011, 15:48   [#9]

  Ce este asa de greu de inteles la asemenea anunturi legate de femei cu virste pina in 20-25 ani experienta ? … este vorba de experienta la pat … doar traim in Romania …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?