Android L

Android Android L

Android L

Android L, este o nouă versiune de Android care îşi va face apariţia în această toamnă şi care va înlocui actualul Android 4.4 KitKat. Una dintre îmbunătăţirile semnificative în noul sistem de operare pentru telefoane mobile, va fi autonomia bateriei.

Noile optimizări efectuate vor permite o planificare mult mai eficientă a activităţilor minore, ca de exemplu sincronizarea aplicaţiilor care necesită conexiune la internet şi alte sarcini de mentenanţă. Un nou “Battery Saver” va intra automat în funcţie atunci când bateria telefonului scade la sub 15% din capacitate.

Dacă e să comparăm viitorul sistem de operare Android L cu actualul sistem Android 4.4 KitKat, autonomia va creşte cu până la 36% în condiţii similare de utilizare. Ceea ce nu-i rău …

Dacă producătorii ar mai lucra puţin şi la bateriile telefoanelor mobile pentru a le face mai performante, împreună cu aceste evoluţii din punct de vedere software, ar fi posibil ca peste câţiva ani să ne putem bucura în sfârşit de nişte telefoane mobile inteligente care să ţină încărcate măcar două zile în “condiţii normale de utilizare” … Deoarece “condiţii normale de utilizare” la un smartphone, nu înseamnă să stai cu telefonul în stand-by şi eventual să vorbeşti la telefon, pentru un smartphone, “condiţii normale de utilizare” înseamnă să-ţi verifici mailul, să mai intri pe Facebook, pe Youtube, mai citeşti câteva bloguri, mai verifici programul meciurilor din campionatul de fotbal, mai arunci un ochi pe Google Maps, mai cauţi un număr de taxi ori o adresă a unei farmacii, etc.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 8 iulie 2014 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Android L”

 1. Severus

  Singura chestie tare ar fi dacă l-aș putea instala pe telefonul meu. Nu îmi place politica asta la android-google cu versiunile noi pe care nu le poți instala decât pe 3-4 modele de telefoane smart.

 2. Hannover

  sunt deja baterii care durează o săptămână la smartphone-uri. si utilizare din aia nesimtita.
  la lenovo a860 ma tinea bateria 5 zile. asta cu filmat/ facut poze in draci/ stat pe net/ vorbit

 3. Dan

  @Hannover: Da si tu niste exemple, mai concret …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro