AMD Radeon HD 6990

AMD Radeon HD 6990 Graphics Card AMD Radeon HD 6990

AMD Radeon HD 6990

AMD Radeon HD 6990 este “cea mai tare” placa video de pe piata, la ora actuala. Performantele placilor video actuale au ajuns la un nivel uimitor, de multe ori puterea de procesare a unei placi video de ultima generatie o depaseste pe cea a sistemului pe care este instalata …

Placa grafica AMD Radeon HD 6990 dispune de cea de a doua generaţie de arhitectură compatibilă Microsoft DirectX 11, funcţii avansate de calitate a imaginii pentru cele mai extraordinare jocuri şi tehnologie inteligentă AMD PowerTune pentru viteze de ceas mai mari. AMD Radeon HD 6990 dispune de doua procesoare grafice si 4 GB memorie RAM GDDR5.

Specificatiile placii video pot fi vazute aici.

amd radeon 6990 AMD Radeon HD 6990

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 27 martie 2011 in categoria Hardware. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “AMD Radeon HD 6990”

  1. doru

    Nu as zice ca e cea mai tare placa video de la ora actuala atat timp cat deja exista de la concurenta si o placa aprox. identica ca performanta (daca nu si mai buna) -- nVidia GTX 590 ;)

  2. DarXyde

    @ doru: -- mai conteaza ? nu atat pretul placii in sine ne depaseste pe multi, ci cerintele ca sa o poti folosi… care categoric costa, la aceleasi standarde :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro