AMD A-Series – procesoare pentru PC-uri ieftine

AMD A Series AMD A Series  procesoare pentru PC uri ieftine

AMD A-Series – procesoare pentru PC-uri ieftine

Cei de la AMD nu reusesc sa tina pasul cu vesnicul lor concurent, INTEL. De fapt, au si anuntat oficial acest lucru, respectiv faptul ca in viitorul apropiat nu vor marsa pe conceptul de a scoate procesoare extrem de puternice care sa fie asemanatoare celor de la Intel ca putere de procesare.

Drept urmare, au schimbat strategia si incep sa faca ceea ce se pricep cel mai bine cei de la AMD sa faca: procesoare foarte ieftine.
A-Series de la AMD vrea sa fie o gama de procesoare ieftine pentru PC-uri, fiind a doua generatie de procesoare AMD APU si includ atat procesoare dual-core cat si procesoare quad-core, procesoarele find echipate cu interfata grafica din seria Radeon HD 7000.

Procesoarele A-series APU incep de la 53 de dolari si ajung pana la 122 de dolari pentru procesoarele “de varf” (daca se poate spune asa) din serie. Noile procesoare sunt pe socket AMD FM2, drept urmare va fi necesara achizitionarea unui nou tip de placa de baza cu socket AMD FM2, dar cei de la AMD ne asigura ca platforma AMD FM2 va fi una longeviva, drept urmare investitia merita facuta.

amd series apu AMD A Series  procesoare pentru PC uri ieftine

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 8 octombrie 2012 in categoria Calculatoare, Hardware, Stiri IT. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “AMD A-Series – procesoare pentru PC-uri ieftine”

 1. cristi

  Interesant articol, desi, pot sa recunosc cu mana pe inima -- sunt fan inrait Intel + Nvidia

 2. Silvia Dan

  Interesant articolul, am aflat lucruri noi! Multumesc!

 3. adi

  Sunt ieftine si bune. A10-5800K face cu brio la orice joc din ziua de astazi, la un frame rate acceptabil. Cu 10 mil ai luat placa de baza, procesor si memorie. Folosesti vechea sursa si hardul existent si ai un desktop acceptabil de jocuri :d Peste 1 an vinzi ce ai luat cu 5mil mai pui 5 si iei un procesor si placa de baza mai buna.
  Daca va rezista platforma FM2, va avea sucess.

 4. Laurentiu

  La ce calitate au, chiar n-as indrazni sa spun ca sunt exlusiv pentru pc-urile ieftine.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale