Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon

Comodo Dragon Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon

Google Chrome vs Comodo Dragon

Gata, am renunţat la Google Chrome, iar asta după ce ani de zile am fost utilizator fidel al acestui browser web şi evident un înflăcărat susţinător. Numai că, deja prea şi-ai băgat mâinile în el cei de la Google şi au reuşit în final să-l strice.

Google Chrome, a pornit la fel ca multe alte browsere, de la proiectul open source “Chromium” dezvoltat de nişte programatori deştepţi. Startul noilor browsere s-a dat odată cu apariţia acestui Chromium, după care fiecare producător l-a făcut aşa cum l-a tăiat capul. Compania gigant Google, l-a modificat şi răsmodificat de sute de ori până acum, reuşind într-un final să-l strice, cu toate bălăriile pe care l-au băgat în Google Chrome. Ceilalţi (ca de exemplu COMODO) nu au intervenit atât de drastic în proiect … motiv pentru care browserul Comodo Dragon a rămas mult mai aproape de “adevăr” decât mai “evoluatul” Google Chrome.

Şi după ce zile întregi am încercat să rezolv problema fonturilor şi a scalării de la Google Chrome, m-am lăsat păgubaş şi am renunţat la Google Chrome în favoarea browserului Comodo Dragon, care funcţionează impecabil, fără nici un fel de probleme. Ba din anumite puncte de vedere este chiar mai interesant decât Google Chrome, în primul rând prin simplitatea acestuia, prin mai buna gestionare a spaţiului vizual, etc.

Drept urmare, dacă observaţi că Google Chrome vă face probleme … pur şi simplu renunţaţi la el şi treceţi pe Comodo Dragon care este un browser foarte bun. Comodo Dragon poate fi descărcat de pe pagina oficială www.comodo.com sau direct de la acest link: download Comodo Dragon Browser

qHWUnHDl Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon

Categorie articol [ Internet, Software ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon”

 • ... a scris la 12 octombrie 2014, 6:47   [#1]

  Eu am renunțat după 7 ani la Avant Broeser. Am trecut la mozilla. Apoi la chrome, căci, zic ei, e mai bun ca Mozilla. Însă, văd că numai probleme îmi face.
  Dar Netscape Navigator ce-o mai face, fratele meu? Ia să download…

 • ruf
  ... a scris la 12 octombrie 2014, 13:05   [#2]

  dar de ce nu folosesti chromium?e aceeasi treaba cu google chrome?

 • ... a scris la 12 octombrie 2014, 13:33   [#3]

  Chromium este doar proiectul iniţial de la care au pornit multe dintre browserele moderne, acum însă a rămas un proiect “abandonat”. Din câte am înţeles, echipa care a proiectat Chromium, a fost cooptată de compania Google şi acum lucrează pentru ei, motiv pentru care proiectul open-source Chromium a fost abandonat. Asta înseamnă că, browserul Chromium este o versiune veche de acum câţiva ani, fără update-uri şi cu anumite probleme de securitate. Din acel punct, browserul a fost dezvoltat de către mai multe companii, însă fiecare cu resursele şi ideile sale. Aşa au apărut browserele Google Chrome, Comodo Dragon, etc, care au fost dezvoltate din browserul iniţial Chromium.

 • mariocp2000
  ... a scris la 12 octombrie 2014, 16:23   [#4]

  Salut
  sa stii ca pe Windows 8.1 am facut adineauri proba, mi-a luat din start 125 [mediu] Windowsu, binenteles dupa sign out. Adica cand am intrat din nou pe chrome am vazut mai mare scrisul. Deci merge.
  — Am avut Comodo Dragon de foarte mult timp dar de cand am Bitdefender trebuie sa stau numai pe chrome nu am ce face, mi-au zis de la Bucuresti ca e cel mai sigur si toate modulele Bitdefender sunt perfect compatibile cu Chrome, imi pare rau de Dragon care e numarul 1 ~!~ securitatea e cel mai important pentru mine ~!~:d

 • ruf
  ... a scris la 13 octombrie 2014, 7:30   [#5]

  Multumesc Dan. Pe Chrome am trecut ca tot tu ai zis ca e cel mai bun… acu’ vreo 2 ani. Acu’ daca zici ca, Comodo e cel mai bun cred ca am sa ma obisnuiesc si cu el ;) ms mult.

 • cristescuneamt
  ... a scris la 19 octombrie 2014, 8:09   [#6]

  Am folosit comodo cu ceva timp în urmă împreună cu firewall-ul tot de la ei, însă pe T42 cu 1G de ram era nasol, aveam și bitu cu licență și a trebuit să dau o grămadă de accepturi în firewall ca să meargă. Acum folosesc mozi și bitu. Comodo mi s-a părut ca lucra ca toru, cu un grad ridicat de confidențialitate, însă ca și cromul nu are addon’uri open surce. Folosesc pe un T22 un browser light, “Slim browser” care accepta addon’uri, merita văzut.

 • ... a scris la 19 octombrie 2014, 10:48   [#7]

  M-am uitat peste Slim Browser … L-am instalat, l-am testat si l-am dat jos. E mult sub Comodo Dragon. Incomparabil de fapt, cu Comodo Dragon.

 • ruf
  ... a scris la 22 octombrie 2014, 11:20   [#8]

  de safari ce spuneti ?

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 3 noiembrie 2014, 17:22   [#9]

  eu folosesc si Comodo si Opera si sunt foarte multumit de amandoua , dar dau un + celei de a doua :)

 • axelluny
  ... a scris la 11 februarie 2015, 10:10   [#10]

  Comodo Dragon e destul de bun.La ultima versiune 36 cam dădea rateuri la flash dar din câte am constatat problema era la versiunile respective de flash. Mai are și doi frați pe nume Comodo IceDragon și Comodo Chromium Secure. Nu sunt versiuni vechi de Chrome precum bănuiesc unii ci versiuni adaptate pentru securitate ale lui Google Chrome, precum SR Ware Iron.
  Momentan, Google a pus bețe-n roate acestor versiuni și nu mai acceptă sincronizarea cu contul Google. Singurul care mai acceptă esteTorch care nu este rău deloc.
  Aceste “căutătoare” se bucură pe deplin de toate suplimentele (addonuri) lui Chrome sau Firefox.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?