Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon

Comodo Dragon Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon

Google Chrome vs Comodo Dragon

Gata, am renunţat la Google Chrome, iar asta după ce ani de zile am fost utilizator fidel al acestui browser web şi evident un înflăcărat susţinător. Numai că, deja prea şi-ai băgat mâinile în el cei de la Google şi au reuşit în final să-l strice.

Google Chrome, a pornit la fel ca multe alte browsere, de la proiectul open source “Chromium” dezvoltat de nişte programatori deştepţi. Startul noilor browsere s-a dat odată cu apariţia acestui Chromium, după care fiecare producător l-a făcut aşa cum l-a tăiat capul. Compania gigant Google, l-a modificat şi răsmodificat de sute de ori până acum, reuşind într-un final să-l strice, cu toate bălăriile pe care l-au băgat în Google Chrome. Ceilalţi (ca de exemplu COMODO) nu au intervenit atât de drastic în proiect … motiv pentru care browserul Comodo Dragon a rămas mult mai aproape de “adevăr” decât mai “evoluatul” Google Chrome.

Şi după ce zile întregi am încercat să rezolv problema fonturilor şi a scalării de la Google Chrome, m-am lăsat păgubaş şi am renunţat la Google Chrome în favoarea browserului Comodo Dragon, care funcţionează impecabil, fără nici un fel de probleme. Ba din anumite puncte de vedere este chiar mai interesant decât Google Chrome, în primul rând prin simplitatea acestuia, prin mai buna gestionare a spaţiului vizual, etc.

Drept urmare, dacă observaţi că Google Chrome vă face probleme … pur şi simplu renunţaţi la el şi treceţi pe Comodo Dragon care este un browser foarte bun. Comodo Dragon poate fi descărcat de pe pagina oficială www.comodo.com sau direct de la acest link: download Comodo Dragon Browser

qHWUnHDl Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 11 octombrie 2014 in categoria Internet, Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

10 comentarii la subiectul “Am renunţat la Google Chrome şi am trecut pe Comodo Dragon”

 1. Spanac

  Eu am renunțat după 7 ani la Avant Broeser. Am trecut la mozilla. Apoi la chrome, căci, zic ei, e mai bun ca Mozilla. Însă, văd că numai probleme îmi face.
  Dar Netscape Navigator ce-o mai face, fratele meu? Ia să download…

 2. ruf

  dar de ce nu folosesti chromium?e aceeasi treaba cu google chrome?

 3. Dan

  Chromium este doar proiectul iniţial de la care au pornit multe dintre browserele moderne, acum însă a rămas un proiect “abandonat”. Din câte am înţeles, echipa care a proiectat Chromium, a fost cooptată de compania Google şi acum lucrează pentru ei, motiv pentru care proiectul open-source Chromium a fost abandonat. Asta înseamnă că, browserul Chromium este o versiune veche de acum câţiva ani, fără update-uri şi cu anumite probleme de securitate. Din acel punct, browserul a fost dezvoltat de către mai multe companii, însă fiecare cu resursele şi ideile sale. Aşa au apărut browserele Google Chrome, Comodo Dragon, etc, care au fost dezvoltate din browserul iniţial Chromium.

 4. mariocp2000

  Salut
  sa stii ca pe Windows 8.1 am facut adineauri proba, mi-a luat din start 125 [mediu] Windowsu, binenteles dupa sign out. Adica cand am intrat din nou pe chrome am vazut mai mare scrisul. Deci merge.
  — Am avut Comodo Dragon de foarte mult timp dar de cand am Bitdefender trebuie sa stau numai pe chrome nu am ce face, mi-au zis de la Bucuresti ca e cel mai sigur si toate modulele Bitdefender sunt perfect compatibile cu Chrome, imi pare rau de Dragon care e numarul 1 ~!~ securitatea e cel mai important pentru mine ~!~:d

 5. ruf

  Multumesc Dan. Pe Chrome am trecut ca tot tu ai zis ca e cel mai bun… acu’ vreo 2 ani. Acu’ daca zici ca, Comodo e cel mai bun cred ca am sa ma obisnuiesc si cu el ;) ms mult.

 6. cristescuneamt

  Am folosit comodo cu ceva timp în urmă împreună cu firewall-ul tot de la ei, însă pe T42 cu 1G de ram era nasol, aveam și bitu cu licență și a trebuit să dau o grămadă de accepturi în firewall ca să meargă. Acum folosesc mozi și bitu. Comodo mi s-a părut ca lucra ca toru, cu un grad ridicat de confidențialitate, însă ca și cromul nu are addon’uri open surce. Folosesc pe un T22 un browser light, “Slim browser” care accepta addon’uri, merita văzut.

 7. Dan

  M-am uitat peste Slim Browser … L-am instalat, l-am testat si l-am dat jos. E mult sub Comodo Dragon. Incomparabil de fapt, cu Comodo Dragon.

 8. ruf

  de safari ce spuneti ?

 9. ioangeorgescu

  eu folosesc si Comodo si Opera si sunt foarte multumit de amandoua , dar dau un + celei de a doua :)

 10. axelluny

  Comodo Dragon e destul de bun.La ultima versiune 36 cam dădea rateuri la flash dar din câte am constatat problema era la versiunile respective de flash. Mai are și doi frați pe nume Comodo IceDragon și Comodo Chromium Secure. Nu sunt versiuni vechi de Chrome precum bănuiesc unii ci versiuni adaptate pentru securitate ale lui Google Chrome, precum SR Ware Iron.
  Momentan, Google a pus bețe-n roate acestor versiuni și nu mai acceptă sincronizarea cu contul Google. Singurul care mai acceptă esteTorch care nu este rău deloc.
  Aceste “căutătoare” se bucură pe deplin de toate suplimentele (addonuri) lui Chrome sau Firefox.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro