Am fost în colegiu, am vorbit cu oamenii

vanghelie politicieni Am fost în colegiu, am vorbit cu oamenii

Am fost în colegiu, am vorbit cu oamenii

O frază “magică” rostită de majoritatea politicienilor romani în aceste zile, înainte de alegerile parlamentare: “Am fost în colegiu, am vorbit cu oamenii”. Şi nu doar acum, la aceste alegeri … deja de ani de zile, înainte cu zile sau săptămâni înainte de alegeri, politicienii revin cu acceaşi frază, deja obositoare pentru urechile mele … “Am fost în colegiu, am vorbit cu oamenii“.

Măi ăsta, politicianule ! Dar, unde-ai fost până acum ? Unde ai fost timp de 4 ani de zile ? Că nu ţi-am văzut ochii până acum !?! Subit şi dintr-o dată, ţi-ai adus aminte că, eu cetăţeanul … exist?
Mda’ nu-ţi crapă ţie obrazul de ruşine, să apari pe diverse posturi de televiziune şi să te baţi cu cărămida-n piept că, “ai fost în colegiu şi ai vorbit cu oamenii” ???

Şi că tot ţi-ai adus aminte de mine, după 4 ani … Mda’ ce cauţi mătăluţă, domnule/doamna politician de la dracu’ din praznic, în colegiul meu? Mda’ ce ştii mătăluţă de problemele comunităţii din care fac eu parte? Ai venit şi-ai aterizat în comunitatea mea cerându-mi votul, precum un extraterestru în grădina cu castraveţi a lu’ nea Vasile …
Mda ia fă bine mătăluţă, d-le/dna politician, ia-ţi catrafusele şi valea d-aici în comunitatea din care faci tu parte, acolo unde oamenii te cunosc, acolo unde oamenii îţi cunosc neamul şi istoricul, acolo unde oamenii ştiu exact cine eşti şi nu veni în colegiul meu să-i duci de nas pe alegătorii naivi cărora le promiţi marea şi sarea, după care nici dracul nu-ţi mai vede ochii …

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Am fost în colegiu, am vorbit cu oamenii”

 • ... a scris la 8 decembrie 2012, 20:01   [#1]

  Păi asta e idee, “spiel-ul”, sde duce politicianul/politiciana acolo unde electoratul, nu prea are idee ce hram poartă…, şi ne mirăm de ce la noi nu-i ca la alţii, pe care-i invidiem. Până la urmă principala vină ne aparţine nouă ceţăţenilor care o dată la 4 ani suntem băgaţi în seamă de al’de ăştia de-şi zic politicieni. Poate dacă vreodată se trezesc cu 5% participare la vot se trezesc. Vezi, Dane de ce am renunţat eu de prin ‘92 la acest drept (şi e doar un drept nu obligaţie civică sau morală cum se mai aud glasuri), nu am cum să-mi asum vreun candidat din colegiul meu mai cu seamă acum când este uninominal.[-(

 • ... a scris la 9 decembrie 2012, 9:46   [#2]

  din patru in patru ani politicienii incerca sa devina si ei oameni de rand si sa umble printre oameni….si dupa o luna iar uita de cei necaziti si se intorc la lux…la viatza de politician…un univers total rupt de realitate

 • SilviuMarius
  ... a scris la 10 decembrie 2012, 13:58   [#3]

  Niciodata nu va fi destul ca sa ne saturam. Adevarul este ca parca suntem facuti pentru asa ceva. Avem soarta pe care o meritam.
  Iata-ne:
  http://romaniafaraprosti.ro/

 • ... a scris la 14 decembrie 2012, 14:35   [#4]

  Intr-adevar, alesii poporului nu isi uita electoratul dupa o luna, ci incepand cu ziua in care si-au atins telul! Sa ne fie cu noroc! Sa vedem pe unde mai scoatem camasa acum….

 • ... a scris la 10 ianuarie 2013, 19:43   [#5]

  E mai mult decat trist ce se petrece cu o tara frumoasa aflata pe mainile unor nenorociti. Chiar nu exista o varianta prin care sa ne ridicam conditia politica?!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?