Alternative de viaţă

Citind aceste rânduri veți descoperi cât de minunată este viața, îmbrățișând la fiecare pas fericirea, simplitatea, generozitatea, empatia. Dar și reversul ei! Acum, când m-am așezat să le scriu, mă aflu din nou aici, la Tg. Neamț, în orășelul meu preferat, unde am copilărit. Sunt iarăși în mijlocul unor bune cunoștințe, a unor prieteni sau foști colegi de școală (primară și liceu) în care am învățat în urmă cu zeci de ani. Cât de mult s-au schimbat locurile, oamenii, dar și mentalitatea lor. Felul lor de a fi. Comportamentul. Tot ce te-nconjoară. Cu justificată amărăciune constat că evoluția socială la care visam cândva, e într-o evidență și supratoare contradicție cu normalul. Nu mai există respect, bun simt și omenie. Aproape totu-i un amalgam de lucruri făcute de mântuială, de principii alterate, de o goana nebună după bani și propriul interes. De când cu pandemia, situația e și mai jalnică! O masă amorfă și dezorientată de oameni, se lasă manevrată de fel de fel de zvonuri și trăsnăi, care mai de care mai curioase și, pe alocuri, chiar nocive. Sunt o oglindă a credulității naive și a deformării realității pe care unii o adoră, iar alții o resping. Fiercare însă cu argumentele, cu interesele și gândirea lui. După ce de ani de zile am simțit pe propria piele efectul nociv al celor succint amintite, acum la modă-i Covidul 19 sau, cum zic unii, noul coronavirus! Aici, divizarea e și mai și dacă te ghidezi după îndemnul de distanțare… socială ( fizică, așa cum ar trebui înțeleasă normal), cât și după frică mereu promovată de autorități, tocmai pentru a te ține în frâu, căci în casă am tot fost! Dovadă a divizării, deci a părerilor (și argumentelor) total diferite, sunt și exemplificările care urmează:

– Șase patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania: COVID-19 nu ucide direct, iar OMS nu trebuia să declare pandemie! O recentă dezbatere între cei șase patologi a oferit opiniei publice un punct de vedere ce câștigă tot mai mult teren printre specialiști și ne arată o dublă greșeală imensă făcută de OMS:

“OMS a obligat să nu se facă autopsii și, pe cale de consecință, a amânat posibilitatea specialiștilor de a prezența în timp real concluziile lor legate direct de acțiunea pe care o are COVID-19 asupra organismului uman;OMS a declarat pandemie când nu era cazul! ”

- Escrocherii făcute în numele COVID 19. Deconturi uriașe pe spatele bolnavilor asimptomatici de la Spitalul Victor Babeș:
“La 3 luni de la marea luptă împotriva virusului chinezesc, încep să iasă la iveală furturile, potrivit jurnalist. ro. Tunurile mari s-au dat pe asimptomatici. Jurnalist. ro prezintă în exclusivitate 3 deconturi făcute la Spitalul Victor Babeș.
Primul decont este al unui pacient asimptomatic, internat 6 zile pentru Covid19. Acesta nu a avut nimic. Nu i s-a administrat aproape nimic. Iar pe spatele său au fost decontări 4200 de lei. Acești bani îi va plăti Covid19 din banii românilor, către spitalul condus de managerul Emilian Imbri. (poză)
Cel de-al doilea document este mai sfidător. Este vorba de un copil de 6 ani, ținut la spital vreme de 16 zile. Formă să a fost una ușoară. I s-a administrat doar clorochină, antidiateice și antitermice. Decontul făcut pe „spatele” său s-a ridicat la 8487 lei! Din nou, este vorba tot de un asimptomatic. ”

paologii coronavirus Alternative de viaţă

- Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea, care a fost adoptat joi în plenul camerei deputaților a generat mai multe reacții din partea unor avocați care susțin că acesta este neconstuțional. Că urmare, duminică 12 iulie a. c., la București s-a ieșit în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantină și izolarea. Evenimentul a fost organizat de mai multe organizații civice și personalități.


- Emisiunea Exces de putere de pe Antene, din zilele trecute, a fost dedicată în întregime marilor afaceri din Pandemie. Mafioții implicați în aceste mișmășuri aparțin nu numai politicienilor ( dar și generalilor din Sistemul instituțiilor de forță) sînt printre cele mai scandaloase din Istoria României moderne lesne de pus alături de afacerile răsunătoare Strousberg, Tramvaielor, Skoda, Payot etc.

“Coronavirusul Covid-19 este o operațiune de tip “steag fals”. O operațiune care a fost pregătită de către globalisti cu scopul de a distruge libertățile oamenilor, astfel încât să creeze un Guvern Mondial. Problema pentru ei este că această operațiune le-a ieșit destul de prost, la fel că la 11 septembrie 2001. Diferența dintre 11 septembrie 2001 și Covid-19 este că, astăzi, suntem în Era Informației, iar oamenii au început să înțeleagă mecanismele manipulării. ” (Yahushua)

Așadar, o viața zbucumata, solicitantă ce se numără pe zile. Haideți să facem în așa fel încât fiecare zi să fie una de neuitat! Marii psihologi spun că oamenii sunt singurii care-și blochiaza efectiv viață, din cauza gândurilor negative pe care le au cât și a atitudinii pesimiste. Ei ne sugerează că atunci când de confruntăm cu o situație mai complicată (cum este și cea de acum), să rămânem celebrali pentru a putea lua soluția cea mai bună. Nu trebuie, spun și eu, să ne lăsăm duși de emoții și să devenim depresivi, ci să căutăm soluția cea mai bună pentru a o pune în practică. De ce n-am face-o, fraților?

LOVIȚI DE ABSURD

Îmi doresc o societate curată,
Să nu se mai lase maculată,
De impuri, de abjecți, de inepți,
La teorii indecente adepți;
Mă dezic de ursuzi, de inadaptați,
Vulgari, declasați, retardați,
Avari, fără scrupule, rapace,
Nu-i doresc la propriu și… pace!
Mai poți vorbi de diafan,
Într-o cloacă sordidă,
Descompusă pestilențial pe-un maidan?
Materii în putrefacție se văd peste tot:
În limbaj, în natură, în aerul mort;
Adevărul se lasă curtat de aparentă,
Totul e lovit de absurd și demență!
Cer în numele Vieții: CLEMENȚĂ!
Vă strig deprimant, cu vehemență:
S.O.S.! NATURĂ UMANĂ!
NU MAI ESTE UMANĂ!
SE DEZICE DE TATĂ, DE MAMĂ!
SE DEZICE TOTAL!
IMUND, CĂ EMANĂ!

V-ați distrus a vieții substanță!
Cine pe cine să mai cheme în instanță?
Repuneți în drepturi viața privată!
Respectați legile cu fondare bazată!
Ființa umană e pe veci mutilată!
(Floarea Duțulescu)

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Alternative de viaţă”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iulie 2020, 14:47   [#1]

  Pe mine „pandemia” asta, declarată de OMS, mă lasă rece, Marcele. Accept certitudinea că un virus „mortal” se plimbă prin societate, dar nu pricep de ce „statisticile” prezentate public de guvern încearcă să-l facă mai periculos decât este.

  Iar chestia cu purtatul măștilor pe nas și gură (ca să evităm contaminarea în masă) mi se pare o măsură absolut inutilă…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iulie 2020, 15:00   [#2]

  Și uite-așa mă „poziționez” în tabăra „necredincioșilor”. Nu spun că virusu’ ăsta nou nu există, zic doar că se exagerează „periculozitatea” lui…

  Ce ne facem, maică, că nu avem locuri destule la ATI? Murim pe capete, asta e!

 • marc
  ... a scris la 18 iulie 2020, 18:20   [#3]

  Aceleasi parei si convingeri le am si eu.In plus,am o intrebare:cat o sa tina pandemia asta?Pan’ sa murim de Covid,murim de ‘n alte cauze…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iulie 2020, 18:50   [#4]

  Murim oricum, Marcele. E legea nescrisă a firii….

 • marc
  ... a scris la 20 iulie 2020, 6:21   [#5]

  Da,vom muri!Dar de ce sa murim fraieri,înfricoșați de restricții si amenințări sau de minciunile celor ce ne conduc!?…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?