Allview P5 Quad

allview p5 quad 150px Allview P5 Quad

Allview P5 Quad

Ieri am avut un telefon Allview P5 Quad (Dual SIM) pe care a trebuit să pun nişte chestii … Era telefonul unui coleg. Timp de aproximativ o oră am lucrat pe el, având astfel ocazia să-l testez suficient de mult încât să-mi fac o părere despre acest telefon.

Allview P5 Quad (Dual SIM) mi-a lăsat o impresie proastă, chiar foarte proastă. Specificaţiile lui Allview P5 Quad sunt asemănătoare cu cele ale unui Samsung Galaxy S2, cu un mic “plus” pentru Allview P5 Quad care are procesor Quad-Core 1.2 GHz Cortex-A7, Galaxy S2 având “doar” un procesor dual-core.

Însă în realitate, un Samsung Galaxy S2 se mişca de 100 de ori mai bine decât un Allview P5 Quad, iar meniul este mult mai bine structurat în S2. Concluzia finală este că, decât să cumperi un Allview P5 Quad mai bine cumperi un Samsung Galaxy S2 la mâna a doua (second-hand). Aviz amatorilor care doresc un telefon ieftin, cu Android …

allview p5 quad Allview P5 Quad

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarii la “Allview P5 Quad”

 • Severus

  Eu va recomand Lg 4X Optimus HD second hand, daca vreti ieftin si bun, la pret in jur de 600 ron.
  Se bate cu Samsung Galaxy S3, care e cu putin mai bun in puncte[benchmark] si sunet, dar nu in display si poze-video, unde Lg-ul e putin mai bun, culori mai naturale.

 • E clar că, este de preferat să mergi pe firme consacrate, Samsung, LG, etc… Degeaba au ieşit românii şi chinezii pe piaţă cu telefoane ieftinache dacă realitatea bate specificaţiile pompoase menţionate de chinezi.

 • Dacă și românoo-chinezii ar avea camere foto/video de calitatea celor de la samsung sau htc, atunci altfel ar sta lucrurile…
  Până la urmă dă-l dracu de benchmark, ca doar nu aia faci pe telefon. atâta vreme cat se misca bine, fara probleme, nu are lag, nu se blocheaza, adica iti faci treaba cu el, e degeaba faptul ca are 12.000 in antutu fata de 30j de mii cat are un note 3…

 • bradisor

  multumesc de stire

Adaugă un comentariu