Alcatel OT Idol mini 6012 – Change menu style

Alcatel ONE TOUCH 6012D IDOL MINI Alcatel OT Idol mini 6012   Change menu style

Alcatel OT Idol mini 6012 – Change menu style

Ieri a trecut un amic pe la mine, cu un telefon Alcatel OT Idol mini, rebranduit de către cei de la Orange în Orange Hiro. Iar când spun “rebranduit”, v-aş ruga să înţelegeţi “stricat”.

S-au găsit deştepţi cei de la Orange, să modifice sistemul de operare Android de pe acest telefon în asemenea hal încât să-l facă de zece ori mai “neprietenos” decât clasicul, standardul Android cu care suntem toţi obişnuiţi. Bineînţeles că şi-au băgat ei (cei de la Orange) toate aplicaţiile lor de rahat, pe care cel mai probabil nimeni nu o să le folosească vreodată.

Totuşi, câteva aspecte se mai pot “recupera” pe Orange Hiro, ca de exemplu afişarea meniului, astfel încât acesta să nu mai fie afişat sub formă de “listă” aşa cum este el configurat de către cei de la Orange pe telefonul Orange Hiro, ci să apară clasicul şi binecunocutul stil cu iconiţe al Androidului.
Drept urmare, cei care deţineţi un telefon Orange Hiro şi vreţi să reveniţi la stilul clasic al meniului, vedeţi în filmuleţul de mai jos cum puteţi face asta.

Orange Hiro Alcatel OT Idol mini 6012   Change menu style

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 8 mai 2014 in categoria Telefoane mobile. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro