Alcatel OT Idol mini 6012 – Change menu style

Alcatel ONE TOUCH 6012D IDOL MINI Alcatel OT Idol mini 6012   Change menu style

Alcatel OT Idol mini 6012 – Change menu style

Ieri a trecut un amic pe la mine, cu un telefon Alcatel OT Idol mini, rebranduit de către cei de la Orange în Orange Hiro. Iar când spun “rebranduit”, v-aş ruga să înţelegeţi “stricat”.

S-au găsit deştepţi cei de la Orange, să modifice sistemul de operare Android de pe acest telefon în asemenea hal încât să-l facă de zece ori mai “neprietenos” decât clasicul, standardul Android cu care suntem toţi obişnuiţi. Bineînţeles că şi-au băgat ei (cei de la Orange) toate aplicaţiile lor de rahat, pe care cel mai probabil nimeni nu o să le folosească vreodată.

Totuşi, câteva aspecte se mai pot “recupera” pe Orange Hiro, ca de exemplu afişarea meniului, astfel încât acesta să nu mai fie afişat sub formă de “listă” aşa cum este el configurat de către cei de la Orange pe telefonul Orange Hiro, ci să apară clasicul şi binecunocutul stil cu iconiţe al Androidului.
Drept urmare, cei care deţineţi un telefon Orange Hiro şi vreţi să reveniţi la stilul clasic al meniului, vedeţi în filmuleţul de mai jos cum puteţi face asta.

Orange Hiro Alcatel OT Idol mini 6012   Change menu style

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?