Află latitudine şi longitudine

Afla latitudine si longitudine Află latitudine şi longitudine

Află latitudinea şi longitudinea

Click pe harta pentru a obţine latitudinea şi longitudinea. Dacă vreţi să aflaţi latitudinea şi longitudinea unui anumit loc de pe hartă, mergeţi mai jos pe această pagină şi daţi dublu click pe hartă, în locul pentru care doriţi să cunoaşteţi latitudinea şi longitudinea. De asemenea, dacă aveţi deja coordonatele (latitudine şi longitudine) şi doriţi să aflaţi unde se află acel loc pe hartă, introduceţi datele în formularul din partea de jos a hărţii după care daţi click pe butonul “Aplică coordonatele pe hartă” şi imediat veţi găsi locul căutat, acesta va fi afişat pe hartă. Locul va fi marcat cu un simbol, deci va fi foarte uşor de observat.

Pentru o acurateţe cât mai bună, folosiţi rotita de la mouse (scroll) pentru a mari sau micşora harta. Cu cât măriţi mai mult harta şi poziţionaţi mai exact marcajul, cu atât veţi obţine date mai precise. Dacă aţi aflat latitudinea şi longitudinea unui anumit loc de pe harta şi doriţi să copiati aceste date, atunci selectaţi fiecare cod din formular cu mouse-ul, după care utilizaţi combinaţia de taste “Ctrl + C” pentru a copia datele.

În urmă cu doar câteva zile, am explicat într-un tutorial video, cum puteţi găsi coordonatele GPS pe hartă. Nu este foarte greu, dar categoric varianta propusă în acest articol, este de 10 ori mai comodă şi mai uşoară decât cea prezentată în articoul trecut referitor la cum să găseşti latitudinea şi longitudinea unui anumit loc de pe hartă.
Sper să vă fie de folos … Have fun.

Click pe hartă pentru a obţine latitudinea şi longitudinea

Mutare hartă: Mutaţi harta cu ajutorul săgeţilor de direcţie, sau faceţi click şi ţineţi apăsat pe hartă pentru a o muta;
Zoom pe locaţie: Folosiţi butoanele + şi – de pe hartă pentru a o mări sau micşora, sau utilizaţi rotiţa de scroll a mouse-ului.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 3 august 2013 in categoria Alte subiecte, Concedii, vacante, Diverse, Planeta noastra. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Află latitudine şi longitudine”

  1. Ovidiu Drobota

    Genial articolul. :D Este foarte util cand ai IP-ul unei persoane si vrei sa afli exact unde locuieste. :P Am incercat si am gasit. Multumesc.

  2. Alin

    Super !!!!! Sofer, si fara articolul asta sunt pe nicaieri. MERSI.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite