Aeroportul din Denver si Teoria Conspiratiei

aeroportul din denver Aeroportul din Denver si Teoria Conspiratiei

Aeroportul din Denver si Noua Ordine Mondiala

In ultima vreme, apar tot mai multe materiale, documentare, imagini si documente care te fac sa stai putin pe ganduri, documentare “neoficiale” referitoare la diverse lucruri care fac parte din viata noastra de zi cu zi dar al caror inteles probabil ca nu-l cunoastem cu adevarat … Disparitia acestor documentare de pe internet te-ar putea duce insa la gandul ca, acestea au fost “sterse” intentionat, drept urmare concluzia ar putea fi ca “deranjeaza” anumite “cercuri de interese” din lume si ca ele ar putea contine si un sambure de adevar. O parte din aceste documentare, au “disparut” deja de pe internet …

Unul dintre cele mai cunoscute documentare “neoficiale” a fost seria Zeitgeist, despre care am scris cate ceva intr-un articol mai vechi …

Un alt documentar al “adeptilor” teoriei conspirationiste, este cel despre Aeroportul din Denver, in care se face legatura intre acest aeroport si Noua Ordine Mondiala. Urmariti documentarul:

Categorie articol [ Documentare ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Aeroportul din Denver si Teoria Conspiratiei”

 • ana461
  ... a scris la 13 martie 2011, 8:00   [#1]

  Foarte interesant, dar ingrijorator in acelasi timp. Cate pericole ne pandesc la tot pasul !… Ma indoiesc ca le vom mai face fata multa vreme… Multumesc ptr articol, repet, foarte interesant.

 • Silu
  ... a scris la 13 martie 2011, 14:39   [#2]

  Poate se vor folosi cei din Noua Ordine Mondiala de fabula cu 21.12.2012 pentru reduce populatia. Si in Zeitgeist se zice despre reducerea populatiei, da’ eu nu cred ca o sa fie chiar asa drastica: de la aproape 7 miliarde, la 2. “Renasterea” de care ziceau mayasii este un pretext bun de a-i prosti pe prosti. Unele dezastre si anomalii se pot provoca, presa bineinteles, dand curs povestii cu calendarul mayas.:)

 • ... a scris la 14 martie 2011, 9:09   [#3]

  Poate e adevarat sau poate ca este o modalitate de distragere a atentiei. Oricum dupa cate obs, in ultima vreme tehnologia avanseaza pe zi ce trece (mai ales in ultimii ani nici nu mai zic, dar tehnologia e mult mai avansata decat credem noi), descoperiri care apar asa din senin. Ciudat nu ?… In legatura cu 2012 Sfarsitul lumii -- astea-s prostii. Oricum o sa faca ei tot posibilul sa se intample ceva pana atunci sau poate in acea zii (si asa suntem prea multi) :(( :o .
  In opinia mea io zic ca ceva mare se apropie !!! Asa ca fiti pregatiti ! :-w

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?