Adrian Severin si jurnalistii de la Sunday Times

adrian severin Adrian Severin si jurnalistii de la Sunday Times

Adrian Severin filmat cu camera ascunsa

Inca un membru al PSD-ului este prins “cu mâţa-n sac”, de data aceasta fiind filmat cu o camera ascunsa de catre jurnalistii de la The Sunday Times

Daca tot nu merge bine economia Romaniei pentru ca nu avem productivitate si nu suntem in stare sa facem export, iata ca exista si anumite “segmente” unde se pare ca facem export cu brio: politica … si facem export de coruptie.

Reporterii Sunday Times susţin că au propus mai multor eurodeputaţi să facă lobby pentru o serie de amendamente în PE, promiţându-le că în schimb diverse sume de bani. Adrian Severin ar fi unul din membrii PE care au căzut în capcana jurnaliştilor.

adrian severin Adrian Severin si jurnalistii de la Sunday Times

Presedintele socialistilor europeni s-a aratat de-a dreptul socat de gestul europarlamentarului roman, Adrian Severin.

Urmariti filmuletul:

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Adrian Severin si jurnalistii de la Sunday Times”

 • ... a scris la 22 martie 2011, 4:31   [#1]

  Se pare ca jurnalistii au ofertat mai multi europarlamentari si doar 3 dintre ei au muscat momeala: un sloven, un austrian si bineinteles romanasul nostru. Ce explicatii de copil mic mai aduce si Adrian Severin asta! Cat de penibil e ! :))

 • ... a scris la 24 martie 2011, 18:42   [#2]

  Adrian Severin, huiduit de colegii din Parlamentul European:

 • Jak Karter
  ... a scris la 24 martie 2011, 22:27   [#3]

  “Băi nene”, da europarlamentarul Adrian Severin este NESIMȚIT rău de tot, după ce că l-au prins cu mâța’n sac mai încearcă și tot felul de tertipluri “regulamentare” pentru aș mai lungi șederea măcar până la PAȘTE…până la paștele cailor! :-"
  Omu chiar nu înțelege că pe scaunul pe care îl ocupă el acolo ar putea să stea unul din cei 22 de milioane de români de prin țară și vre-o alte 4 milioane de prin afară, omu vrea să moară cu scaunul de “gât”.
  Mai devreme sau mai târziu verdictul va fi același:EXCLUDEREA din parlamentul european.

  P.S.Dan-e, filmulețul pus de tine nu merge (n.r. de la comentariul nr. 2), iar la Japonia în imaginii nu merge , nu se vede prima imagine, sau filmuleț,nu apare, iar la Liz Taylor, nu apare/nu merge a doua poză sau filmuleț sau ce ai vrut tu să pui acolo că nu apare din prima zi când le-ai pus, se vede la fiecare câte un pătrat mare și gol, parcă ar fi un gol marcat de naționala de fotbal……un gol de aer!!!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?