Adevăruri şocante despre Ion Iliescu

Ion Iliescu Adevăruri şocante despre Ion Iliescu

Adevăruri şocante despre Ion Iliescu

Adevăruri şocante au ieşit la iveală despre Ion Iliescu, în urma investigaţiei efectuate de către analistul politic Şerban Oproiu şi care prezintă date mai puţin cunoscute din viaţa celui care a condus România mai bine de 10 ani.
Articolul nu-mi aparţine, este preluat de pe siteul necenzuratmm.ro (cu acordul redacţiei), o publicaţie condusă de Ioan Romeo Rosiianu, jurnalistul, scriitor şi poet.

Bunicul lui Ion Iliescu, bolşevic urmărit de poliţia ţaristă
Vasâli Ivanovici a fost un evreu rus, bolşevic, un puşcăriaş periculos care a fugit din Rusia şi a fost urmărit de poliţia ţaristă.
S-a stabilit în Olteniţa în 1895 ca argat şi băiat de prăvălie la un grec, poreclit Ţăndărica, de pe strada Heliade Rădulescu nr. 1 şi şi-a schimbat numele pentru a-şi pierde originea ca mai toţi evreii aciuiţi în România, după 1900.

S-a încurcat cu Maria Savu (sora cârciumarului Anghel Savu, care avea cârciumă pe strada I. H. Rădulescu, nr. 2) cu care, s-a căsătorit în 1900-1901. Anghel Savu, era român, fugit din Bulgaria fraudulos, traversând Dunărea şi stabilit în Olteniţa. Acesta, le-a făcut Mariei şi lui Vasile, o dugheană în care, vindeau diverse, pe strada I.H. Rădulescu, nr. 6-8. Vasâli Iliescu (fost Ivanovici) şi Maria (fostă Savu), au avut doi băieţi şi două fete (Alexandru, tatăl lui Ion Iliescu, Eftimie, viitorul călău al poporului român, Aristiţa şi Verginia). Vasâli Ivanovici, a fost foarte bun prieten cu Dobrogeanu Gherea, evreu venit din Rusia, pe numele său adevărat Katz.

Ion Ilescu Candidat in 1965 Adevăruri şocante despre Ion Iliescu

Prietenul bunicului lui Iliescu, paraşutat prin Decret Regal
George Călinescu, precizează în “Istoria Literaturii Romane”: Dobrogeanu Gherea, evreu venit din Rusia în mod suspect şi fraudulos, “paraşutat”, a fost împământenit prin Decret Regal, din eroare şi diversiune, susţinut fiind chiar de Titu Maiorescu! Aici, atenţie la diversiunea promovată de Ion Iliescu în presă, prin care se sugerează că bunicul lui, ar fi un ţăran, Păun, de lângă Olteniţa.

Mama vitregă a lui Iliescu, spioana la ruşi
Mama vitregă a lui Ion Iliescu, a fost după 1944, servitoare şi bucătăreasa la Ana Pauker. După 1945, Gheorghiu Dej, a alfabetizat-o – pentru că nu ştia carte – şi a trimis-o în Agenţia Economică a României de la Sofia, unde a stat mai multă vreme. De la Sofia, Gheorghiu Dej a avansat-o şi a trimis-o la Moskova, tot la Agenţia Economică Română, dar după puţin timp, fiind deconspirată ca spion, la cererea ruşilor a fost retrasă, adusă în ţară şi numită Director General la Vămile Române, de unde s-a pensionat.
Marita Iliescu, s-a prezentat cu un Carnet de Luptător în războiul din Spania (alături de Walter Roman), la Asociaţia Luptătorilor Antifascişti, spre a se înscrie în aceasta. Deşi un fals, dar s-a făcut la intervenţia lui Ion Iliescu, beneficiind de multe şi mari drepturi necuvenite. La recepţiile date de Ceauşescu, niciodată Ion Iliescu, nu a mers cu soţia sa Nina Bercovici (evreică şi ea) ci cu Marita, mama lui vitregă!

Unchiul lui Iliescu, criminal de meserie pe vremea lui Dej
Unchiul Eftimie Iliescu: Unchiul lui Ion Iliescu, fratele lui Alexandru Iliescu, fost ofiţer de securitate, a participat la represiunea şi “decapitarea” poporului român, în timpul lui Dej, fiind adjunctul criminalului Alexandru Drăghici, Ministru de Interne în aceea perioadă. După moartea lui Stalin, acelaşi Dej, l-a demis şi l-a numit Director la Fabrica de Încălţăminte, “Pionierul”. Alcoolic fiind, într-o altercaţie specifică beţivilor, l-a ucis pe şeful cantinei. A fost arestat şi condamnat la 17 ani închisoare. Se pare că acolo şi-a găsit şi sfârşitul.

De remarcat că Ion Iliescu, ascunde cu dârzenie originea sa criminală, compromiţătoare, lucru firesc din punctul lui de vedere, în faţa poporului român, pe care a reuşit astfel să-l păcălească şi să-l umilească după 1989.

Bunicul lui Iliescu a stat ilegal în România
Investigaţiile făcute pentru perioada 1901-1902, nu au dus la concluzia că ar fi existat un decret regal de împământenire a lui Vasâli Ivanovici, aşa cum s-a făcut în cazul lui Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, Ioan Slavici şi alţii. Se poate trage concluzia, ca Vasâli Ivanovici, decedat la Olteniţa în 1965, la vârsta de 88 ani, a fost evreu basarabean, născut în jurul anului 1877, aciuit fraudulos, fără cetăţenie la Olteniţa.

Iliescu, fiu de ţigancă căldărară
Tatăl lui Ion Iliescu: Alexandru Iliescu. Alexandru Iliescu, băiatul cel mare al lui Vasâli Ivanovici – Iliescu apoi, s-a născut în Olteniţa în 1901, căsătorindu-se în 1929 cu Maricica, o ţigancă de origine bulgară, din neamul căldărarilor, analfabetă, care vorbea prost româneşte şi care e adevărata mamă a lui Ion Iliescu. Maricica, era fata lelei Stoica, ţigancă din Olteniţa, venită din Bulgaria şi care locuia într-o cocioabă insalubră, pe o stradă paralelă cu strada I. H. Rădulescu, neştiindu-se cine era tatăl ei. Ion Iliescu, s-a născut în aceste condiţii insalubre, în Olteniţa, în data de 03 Martie 1930, an în care Alexandru Iliescu tatăl său, a fugit în Rusia, unde a stat până în anul 1935. Maricica, mama adevărată a lui Ion Iliescu, moare în 1932, fiind înmormântată la Olteniţa (atenţie la diversiunea cu Maria Ivanus, din Bucureşti, că ar fi mama lui Iliescu).

Tatăl lui Iliescu a conspirat împotriva României
Alexandru Iliescu a dus în Rusia o activitate conspirativă împotriva României, fiind Kominternist, NKVD-ist trădător, omul lui Stalin. Casa lui Alexandru Iliescu din Olteniţa, era casa conspirativa a Kominternului şi NKVD-eului. În Rusia, Alexandru Iliescu, a avut tot felul de ocupaţii printre care şi hamal şi a avut se pare şi copii nelegitimi. În 1935, Alexandru Iliescu s-a întors din Rusia, fiind condamnat la 12 ani închisoare, pentru trădare de ţară (milita pentru dezmembrarea României şi trecerea Basarabiei la ruşi); închisoare executată cu intermitenţă. În închisoare, a fost turnător la poliţie. Tot în această perioadă, Alexandru Iliescu s-a încurcat cu Maria, nevasta unui coleg de puşcărie, Ivanus, un bolşevic periculos. Cu aceasta, Alexandru, a făcut un copil din “flori”: Eugen, frate vitreg al lui Ion Iliescu, securist adus în coşciug metalic sigilat, din Orientul Mijlociu.

Iliescu şi legătura de familie cu clanul ţigănesc Cioabă
Precizare: În 1940, Alexandru Iliescu s-a căsătorit cu Marita, ţigancă din Maramureş, soră bună a mamei lui Ion Cioaba din Sibiu, autointitulat Rege al ţiganilor, cu care a avut doi băieţi; fraţii vitregi ai lui Ion Iliescu, Mircea şi Crişan, veri primari cu Cioabă. Unul a fost Ataşatul Militar al României la Moskova iar celălalt Director Adjunct la IRSOP, prin influenţa lui Ion Iliescu, deşi erau semianalfabeţi, fiind ţigani.

Ion Ilescu si Elena Ceausescu Adevăruri şocante despre Ion Iliescu

Să nu ne mai mirăm de ce primă măsură pe care a luat-o Ion Iliescu după ce a pus mâna pe putere, a fost restituirea aurului la ţigani. Alexandru Iliescu, a decedat la Olteniţa, la o manifestare de 1 Mai în tribună, beat, cu sticla de ţuică în mână. Ce se mai poate spune? Nu mai am cuvinte; nu pot caracteriza acest popor roman, care s-a lăsat condus timp de 16 ani de către un om de talia lui Iliescu, un descendent de ţigani, genocidar şi trădător de România!

Sursa: www.necenzuratmm.ro

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Adevăruri şocante despre Ion Iliescu”

 • 1qlee
  ... a scris la 28 februarie 2014, 10:21   [#1]

  Parca e prea scenariu de film. Oricum, fara foc, nu iese fum.
  Deci si 50% daca e adevarat, tot iese un film “misto”.

 • ... a scris la 28 februarie 2014, 14:00   [#2]

  Sincer acum …crezi ca mai intereseaza pe cineva de Iliescu…sunt atatea probleme in tara asta cu astia de acum…ca nu vad cine ar mai fi interesat. poate istorici…parerea mea!:)

 • Nicu
  ... a scris la 28 februarie 2014, 19:07   [#3]

  Pai cine-i ‘tatuca’ psd-ului?iliescu,nu-l mai ia necuratu odata!!!
  Si sunt destui romani care inca voteaza cu ei….:-&

 • ... a scris la 1 martie 2014, 6:03   [#4]
 • Severus
  ... a scris la 2 martie 2014, 12:37   [#5]

  Din pacate,romanii s—au lasat păcăliți de lupii PSD si acest Iliescu… mineri, haideți si ma aparati, călcaţi totul in picioare… :-)

 • anti basescu
  ... a scris la 11 martie 2014, 13:38   [#6]

  in curand o sa-i citim si lui chiorul ala nenorocit de basescu biografia jidaneasca si infecta care se trage dintru-n neam de betivi ordinari si jidani borati la fel acest chior si alcoolist nenorocit de basescu a reusit sa duca in eroare un popor care la votat de 2 ori unii de foame altii de prostie nativa

 • Francisc
  ... a scris la 17 aprilie 2014, 13:44   [#7]

  Îmi cer scuze, Dane, că-mi permit să răspund la comentariul postat mai sus de autointitulatul ”anti băsescu”. Știu că nu e frumos să te ”cerți” cu invitații în casa altuia atunci când ești (și tu) oaspete. Sper că îmi vei accepta scuzele…
  ”Chiorul ăsta nenorocit de Băsescu, ce se trage dintr-un neam de bețivi ordinari” și care a reușit să păcălească de două ori un popor este (încă) președintele României. Nu se cade, prin urmare, să-ți verși lăturile borâte în miez de noapte în capul dumnealui. M-a păcălit și pe mine de două ori (țin să precizez că la vremea respectivă nu sufeream de foame iar de ”prostie nativă” încerc să cred că nu pot fi acuzat). Decât să-l înjuri pe Băsescu, mai bine pune mâna pe carte frate! Nu pe aia de pocker, desigur…

 • Gabriel Marinescu
  ... a scris la 23 iunie 2014, 0:21   [#8]

  Nu ma mira aceste amanunte pe care nu ma pot lauda ca le-as fi cunoscut, parca le asteptam cumva,parte din ele le auzisem, nu stiam ca avusese legatura genetica si cu jidanii cazari ce nu au nimic in comun cu evreii semiti. Cine cunoaste ceva istorie poate confirma acest adevar istoric, cine nu treaba lui.

  Iliescu stiam ca-i fiu de tiganca, latrase Vadim cand ceva nu a fost lasat de Ilici sa faca, dar si ca e “altoit” cu cineva de origini atat de vagaboante nu stiam, insa ma bucur ca le-am aflat, mai bine mai tarziu decat niciodata.
  Pot spune cu mana pe inima ca nu mi-a placut si am fost atat contra lui cat si a PSD-ului care este “copilul lui politic”. Din pacate romanii sunt ori prosti, ori rai, ori ambele din moment ce sunt atat de bantuiti de loialitatea imbecila cu care voteaza partidul -- PSD -- aservit dusmanului natural al Romaniei -- Rusia, care tocmai si-a dat iarasi in petec cu ambitii de refacere a imperiului.

Trackbacks

 1. Tata socru, urmărit penal
 2. Cancerul PSD, în adevărata lui “splendoare”

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?