Adevăratul Vladimir Putin

Vladimir Putin 150x150 Adevăratul Vladimir Putin

Adevăratul Vladimir Putin

În mod categoric, rușii nu sunt iubiți în lumea occidentală/europeană, iar asta atât în urma celor petrecute în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial cât mai ales pentru ce s-a întâmplat după război, când rușii au ocupat mai multe țări din Europa (printre care și România) și au instaurat comunismul în toate țările ocupate. Istoria este binecunoscută și nu poate fi negată, faptele rușilor vor rămâne în istorie și vor reprezenta o rușinoasă pată pe obrazul națiunii ruse, indiferent de ce se va întâmpla în viitor cu Rusia.

Cu toate acestea, printre oamenii de rând din Rusia, există totuși și ruși cu coloană vertebrală, cu gândire democratică și care doresc ca Rusia să devină un stat democratic în adevăratul sens al cuvântului … pentru că până în acest moment, ceea ce se întâmplă în Rusia nu este “democrație”.

Rusia este o țară condusă de oligarhi, de tot felul de șmecheri care au ajuns în fruntea țării datorită faptului că sunt prieteni ori apropiați ai lui Vladimir Putin. Iar Vladimir Putin și Dmitri Medvedev conduc această șleahtă de nenorociți care de pe urma contractelor cu statul au devenit peste noapte miliardari în dolari.

Mai jos, am să vă prezint un film documentar, realizat de către puținii oameni normali la cap care mai există prin Rusia. Iar în timp ce urmăriți documentarul, v-aș ruga să faceți următorul exercițiu: când sunt prezentate acțiunile lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev ori ale altor politicieni ruși, înlocuiți numele acestor politicieni ruși cu numele politicienilor români! O să constatați cu surprindere că, în aproape tot ce veți vedea prezentat în documentar că se întâmplă în Rusia, situație este identică cu ce se întâmplă și în România!


Categorie articol [ Istorie, Politica ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Adevăratul Vladimir Putin”

  • ... a scris la 20 septembrie 2015, 13:26   [#1]

    asta nu mai e putin demult. putin adevarat a fost omorat. asta de e acum sunt, de fapt, vreo 3 sosii care-i tin locul.

  • Severus
    ... a scris la 20 septembrie 2015, 17:45   [#2]

    Asa cred si eu, Putin este o sosie a originalului.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?