Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Acta UE Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Controversatul acord ACTA a fost interzis de Curtea Europeana de Justitie.

Decizia Curtii Europene de Justitie da in acest fel, o lovitura puternica acordului ACTA, prin care se dorea infiintarea unei “Politii a Internetului”, politie al carei scop era urmarirea activitatii tuturor utilizatorilor de internet si pedepsirea celor care ar fi descarcat sau utilizat programe fara licenta, muzica, filme sau orice alte materiale care intra sub incidenta legii dreptului de autor. Ori pentru asa ceva, exista deja legi care pedepsesc asta. Cel mai periculos lucru in cazul acordului ACTA, ar fi fost insa ingradirea dreptului la libera exprimare.

Nimeni nu poate sa urmareasca, ce faci pe internet” a fost decizia Curtii Europene de Justitie… Hotararea judecatorilor din Luxemburg se aplica in toate tarile Uniunii Europene.
Decizia Curtii Europene de Justitie are putere de lege la nivelul intregii Uniuni Europene, drept urmare nici Romania nu poate ratifica tratatul ACTA. Ar fi interesant de stiut, care dintre politicienii Romaniei au fost de acord si au semnat “pe furis” tratatul ACTA, fara nici o dezbatere publica, fara o consultare cu societatea civila … Daca se va afla care sunt acei politicieni, ar trebui ca romanii sa nu-i mai voteze niciodata!

acta Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 21 februarie 2012 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană”

 1. Lungu Florin

  Buna as dori sa va contactez, v-am dat un email si mi-ati raspuns, dupa ce am dat reply nu mi-ati mai raspuns… Multumesc :((

 2. Dan

  Am primit sute de emailuri in ultima saptamana si probabil nu le-am verificat pe toate … Te rog sa folosesti pagina de contact, daca doresti sa-mi comunici ceva: http://dan-blog.ro...e-prin-email-html

 3. Marius

  Sa scapam de ACTA asta, ca o sa distruga internetul. Eu chiar nu inteleg cum ne-au lucrat pe la spate politicienii romani ?!

 4. alfi

  mama lor de magari…ar trebui pedepsiti mult mai aspru…
  P.S. Ma bucur mult ca nu s-a aprobat.

 5. JoinT

  Securisti infecti. Foarte buna decizia luata de Curtea Europeana.

 6. Ionut

  Si eu ma bucur foarte mult ca ACTA a fost interzisa. Totusi ar trebui sa tinem cont de ce a spus gruparea Anonymous si anume ca in luna Martie 2012 sa facem un protest prin care sa nu mai cumparam sau sa downloadam nimic legal sau ilegal pentru ca intr-adevar sa vada ce inseamna o scadere dramatica a profitului. Luna Neagra am poreclit-o eu pentru cei ce nu stiu engleza. In engleza vine “Black March”.

 7. Anton

  Si ce rau imi pare….
  In alta ordine de idei sa inteleg ca download e total legal acum sau ce?

 8. Spanac

  Pana la urma, gata, ACTA a supt-o grav inclusiv in Romania?
  Adica long live filelist…
  Aia care au semnat idiotenia asta pe furis ar trebui impuscati. S-a semnat in Tokio, si au fost cel putin 4 intrevederi. Toate tarile au avut cel putin 2-3 puncte de rectificat. Romania nu a deschis gura! Adica a fost de acord cu totul.
  S-au plimbat de cateva ori peste tot in lume, pe banii nostri. Aia s-a facut. Aveti idee cat cota un bilet de avion, chiar la business class, pana in Tokio?

 9. Dan

  Nu, se pare ca inca n-am scapat de ACTA. Acordul a fost doar respins de catre Comisia Europeană si cere Curţii Europene de Justiţie să verifice din nou tratatul … Din pacate …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite