Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Acta UE Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Controversatul acord ACTA a fost interzis de Curtea Europeana de Justitie.

Decizia Curtii Europene de Justitie da in acest fel, o lovitura puternica acordului ACTA, prin care se dorea infiintarea unei “Politii a Internetului”, politie al carei scop era urmarirea activitatii tuturor utilizatorilor de internet si pedepsirea celor care ar fi descarcat sau utilizat programe fara licenta, muzica, filme sau orice alte materiale care intra sub incidenta legii dreptului de autor. Ori pentru asa ceva, exista deja legi care pedepsesc asta. Cel mai periculos lucru in cazul acordului ACTA, ar fi fost insa ingradirea dreptului la libera exprimare.

Nimeni nu poate sa urmareasca, ce faci pe internet” a fost decizia Curtii Europene de Justitie… Hotararea judecatorilor din Luxemburg se aplica in toate tarile Uniunii Europene.
Decizia Curtii Europene de Justitie are putere de lege la nivelul intregii Uniuni Europene, drept urmare nici Romania nu poate ratifica tratatul ACTA. Ar fi interesant de stiut, care dintre politicienii Romaniei au fost de acord si au semnat “pe furis” tratatul ACTA, fara nici o dezbatere publica, fara o consultare cu societatea civila … Daca se va afla care sunt acei politicieni, ar trebui ca romanii sa nu-i mai voteze niciodata!

acta Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Acordul ACTA a fost interzis în Uniunea Europeană”

 • ... a scris la 21 februarie 2012, 8:26   [#1]

  Buna as dori sa va contactez, v-am dat un email si mi-ati raspuns, dupa ce am dat reply nu mi-ati mai raspuns… Multumesc :((

 • ... a scris la 21 februarie 2012, 8:35   [#2]

  Am primit sute de emailuri in ultima saptamana si probabil nu le-am verificat pe toate … Te rog sa folosesti pagina de contact, daca doresti sa-mi comunici ceva: http://dan-blog.ro...e-prin-email-html

 • ... a scris la 21 februarie 2012, 10:23   [#3]

  Sa scapam de ACTA asta, ca o sa distruga internetul. Eu chiar nu inteleg cum ne-au lucrat pe la spate politicienii romani ?!

 • ... a scris la 21 februarie 2012, 11:27   [#4]

  mama lor de magari…ar trebui pedepsiti mult mai aspru…
  P.S. Ma bucur mult ca nu s-a aprobat.

 • JoinT
  ... a scris la 21 februarie 2012, 12:19   [#5]

  Securisti infecti. Foarte buna decizia luata de Curtea Europeana.

 • ... a scris la 21 februarie 2012, 16:49   [#6]

  Si eu ma bucur foarte mult ca ACTA a fost interzisa. Totusi ar trebui sa tinem cont de ce a spus gruparea Anonymous si anume ca in luna Martie 2012 sa facem un protest prin care sa nu mai cumparam sau sa downloadam nimic legal sau ilegal pentru ca intr-adevar sa vada ce inseamna o scadere dramatica a profitului. Luna Neagra am poreclit-o eu pentru cei ce nu stiu engleza. In engleza vine “Black March”.

 • ... a scris la 21 februarie 2012, 21:31   [#7]

  Si ce rau imi pare….
  In alta ordine de idei sa inteleg ca download e total legal acum sau ce?

 • ... a scris la 22 februarie 2012, 10:17   [#8]

  Pana la urma, gata, ACTA a supt-o grav inclusiv in Romania?
  Adica long live filelist…
  Aia care au semnat idiotenia asta pe furis ar trebui impuscati. S-a semnat in Tokio, si au fost cel putin 4 intrevederi. Toate tarile au avut cel putin 2-3 puncte de rectificat. Romania nu a deschis gura! Adica a fost de acord cu totul.
  S-au plimbat de cateva ori peste tot in lume, pe banii nostri. Aia s-a facut. Aveti idee cat cota un bilet de avion, chiar la business class, pana in Tokio?

 • ... a scris la 22 februarie 2012, 17:33   [#9]

  Nu, se pare ca inca n-am scapat de ACTA. Acordul a fost doar respins de catre Comisia Europeană si cere Curţii Europene de Justiţie să verifice din nou tratatul … Din pacate …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?