A murit actorul Toni Tecuceanu

Virusul AH1N1 l-a rapus pe Toni Tecuceanu

30lz6lj A murit actorul Toni Tecuceanu

Astazi dimineata, marti 06 ianuarie 2010, la ora 03.00 la institutul Matei Bals din Bucuresti, a decedat actorul roman Toni Tecuceanu, in urma unor complicatii aparute la plamani, dupa ce actorul a contactat virusul AH1N1.

Toni Tecuceanu era unul dintre cei mai cunoscuti actori romani contemporani, mai ales pentru rolurile jucate in celebra emisiune tv CRONICA CARCOTASILOR.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel, a declarat ca actorul Toni Tecuceanu a fost in ultima saptamana in coma controlata, si a mentionat ca actorul s-a prezentat la spital abia a treia zi dupa infectarea cu virusul AH1N1.
Toni Tecuceanu era sanatos, fara complicatii cronice insa in cazula sau sistemul imunitar a reactionat total haotic, cauzand un edem pulmonar ingreunad astfel vascularizarea plamanilor, fapt ce a dus la lipsa de oxigen.

Se pare ca medicina nu a ajutat cu nimic in acest caz de infectie cu virusul AH1N1 …

Odihneasca-se in pace.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 6 ianuarie 2010 in categoria Stiri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro