A înnebunit lupul

crazy wolf A înnebunit lupul

A înnebunit lupul

Odată ce l-au băgat pe Felix la bulău, lacheii cu limba maro (de la atâta lins în fund) ai lui Voiculescu au făcut şezătoare pe Latrina 3, pentru terapie în grup…

Uitându-mă câteva minute la clubul de bocitoare creeat ad-hoc pe Latrina 3, am realizat că cei de Latrina 3 sunt mult “dincolo” de ce am crezut eu vreodată că ar putea fi … Am realizat că nu sunt nişte simpli lachei plătiţi cu bani grei de către Varan-ul azvârlit la bulău, ci ei chiar cred în toate prostiile pe care le debitează !?! Wtf ?!

Da, este locul lor de muncă, de acolo-şi iau banii, într-o altă situaţie ar fi normal să fii supărat că vine cineva (pe bună dreptate) şi-ţi ia jucăria, însă ei ar trebui să fie jurnalişti, imparţiali, să prezinte ştiri şi nu să emită păreri! Sunt absolut penibili! Patetici !
Cât despre ăla cu şpagatul … Ce mai dom’le, a înnebunit lupul !!!

badea nu A înnebunit lupul

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 8 august 2014 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “A înnebunit lupul”

 1. Yamasha

  DA, ei chiar cred asta. Problema este ca nu se stie ce se va intampla dupa, dar de evacuat va fi greu… ca ei sunt chiriasi acolo…

 2. Dan

  Nu se va întâmpla nimic. Antena 3 plătea chirie la ICA, pentru clădire. Odată ce clădirea Antena 3 intra în patrimoniul statului, vor continua să plătească chiria către stat şi cu asta basta.
  Aaaa, că nu mai intra banii în buzunarele varanului şi în buzunarele statului? Aici e buba, asta-l doare pe Voiculescu! Însă, statul trebuie să-şi recupereze paguba, respectiv ţeapa dată de Voiculescu.
  Iar ăştia de la Antene, manipulează (din nou) în ultimul hal !

 3. JoinT

  S-a dus naibii si “spagatul”. I-as sugera sa-si extraga vreo 2 coaste sa-si astupe singur gura. Sezatoarea penticostala de la Latrina.
  Dane, astia nu-s jurnalisti. Habar nu au cu ce se mananca meseria asta. Putini jurnalisti mai are tara asta. Sunt niste sclavi pe plantatie care ling ordine. Penibilul asta de Badea are putinul creier ramas clatit in masina de spalat vase.

 4. Severus

  Badea e ca o femeie geloasa care chinuie lumea cu gelozia ei.
  Astept cu placere ziua cand va pleca din televiziune, cu voie sau fara de voie…

 5. Paul

  Niste nenorociti care “presteaza” pentru banuti destui de multi, insa roata se va intoarce si pentru ei. Daca si astia sunt “ziaristi” atunci adevaratii ziaristi ce mai sunt…

 6. aurel

  Care este problema voastra?
  Nu puteti sa traiti daca vorbeste DAN VOICULESCU?
  Pai,prima expertiza de ce l-a scos nevinovat?
  Pe Bsescu de ce nu-l luati de beregata si sa-i beti sangele in cinstea victoriei?
  Eu unu nu cred in judecata tribunalelor din Romania asa ca nici pe cei ce latra aiurea pe acest blog nu-i cred.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale