A început campania electorală …

 A început campania electorală ...

A început campania electorală …

E drept că a început deja de câteva zile bune, iar străzile s-au umplut de panouri electorale care de care mai “colorate” – în promisiuni, evident.
“Pălmaşii” de partid, “copiii de mingi”, sunt “la datorie” … cu bidinele, teancuri de afişe şi bidoane sau găleţi cu adeziv… din ăla “bun”, să nu fie date jos afişele de către “duşmani”.

La fel de evident este şi faptul că, “pălmaşii” partidului nu pot fi suspectaţi de prea multă inteligenţă, altfel n-ar face ceea ce fac !? O fac pentru ce? Probabil pentru nişte promisiuni, pentru o “chermeză” la vreo dugheană de cartier ori cel mult pentru vreo două zile de “vacanţă” într-un alt loc decât oraşul, comuna ori satul din care au ieşit foarte rar, unii poate niciodată.

Şi tocmai datorită “inteligenţei sclipitoare” amestecată cu o doză de hazard, vedem şi rezultatele muncii lor, … care nu fac altceva decât să mă ducă cu gândul la un vechi proverb românesc care sună aşa: “Gura păcătosului, adevăr grăieşte…“.

Evident, înţelege fiecare ce vrea şi … cât vrea.

9oMWH0Fl A început campania electorală ...

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 9 octombrie 2014 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “A început campania electorală …”

  1. Marius

    Cat de tare e asta!!! :)) )) sper sa dispara ca mucegaiul dupa savo!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro