64 de focoase militare, furate din tren

focoase militare furate din tren 64 de focoase militare, furate din tren

64 de focoase militare, furate din tren

Ştirea ţine primele pagini ale ziarelor din ultimele zile … Patru lăzi în care se aflau 64 de focoase militare pentru rachete, au fost furate la Stănești in județul Giurgiu, dintr-un tren care transporta armament de la fabrica de armament Tohani, din Zărnești, județul Brașov şi urma să ajungă în Bulgaria.

Potrivit declaraţiilor făcute de către ministrul bulgar al Apărării, cele 64 de focoase furate în județul Giurgiu nu aveau ca și destinație armata Bulgariei, ci urmau să ajungă la o companie privată.

Mă întreb, cum este posibil să furi 4 lăzi foarte grele, cu armament, de sub nasul celor 10 jandarmi care păzeau trenul ? Şi-atunci ne mai mirăm că nu am fost primiţi în Schengen ? Încă un exemplu despre cum îşi fac treaba anumite instituţii ale statului … De neacceptat este şi faptul că oficialităţile din România, au încercat să ascundă acest lucru şi în continuare sunt foarte “opace” în transmiterea informaţiilor despre acest furt … Ori să fie vorba tot de incompetenţa ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 18 iulie 2011 in categoria Stiri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “64 de focoase militare, furate din tren”

 1. ioangeorgescu

  Alta intoxicare, chiar daca era asa intr-o membra nato nu se auzea nimic, o alta vrajeala la fel ca la Ciorogarla sau niste reglari de conturi intre potentii zilei. Ca doar nu ma duceam eu sau tu sa le luam si sa le ducem la fier vechi.

 2. JoinT

  Cand e vb despre tehnica militara e normal sa aiba aceasta atitudine. Tot ce este in sfera asta trebuie sa fie tinut sub control. Cu toate astea parerea mea e ca s-a spus prea mult.
  Si in alte state au fost cazuri de genul asta insa publicul nu a prea stiut nimic. Presa trebuia inlaturata din schema de la inceput si problema anchetata de cine trebuie.

 3. Liliana

  O sa ne fure trenurile cu totul, daca nu se introduc pedepse aspre… Inchisoare pe viata, fara cofort !
  S-au distrus banci si numai o persoana a fost vinovata cu 2,5 ani si a fost dus intr-o puscarie unde a stat ca la pension… Rusine parlamentului pentru asfel de legi si justitiei care nu gasesc vinovati ! Unde sunt “marii rechini” ?

 4. Devoratoarea de muzica

  Traim in Romania, sa fim mandri de asta. :|

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale