64 de focoase militare, furate din tren

focoase militare furate din tren 64 de focoase militare, furate din tren

64 de focoase militare, furate din tren

Ştirea ţine primele pagini ale ziarelor din ultimele zile … Patru lăzi în care se aflau 64 de focoase militare pentru rachete, au fost furate la Stănești in județul Giurgiu, dintr-un tren care transporta armament de la fabrica de armament Tohani, din Zărnești, județul Brașov şi urma să ajungă în Bulgaria.

Potrivit declaraţiilor făcute de către ministrul bulgar al Apărării, cele 64 de focoase furate în județul Giurgiu nu aveau ca și destinație armata Bulgariei, ci urmau să ajungă la o companie privată.

Mă întreb, cum este posibil să furi 4 lăzi foarte grele, cu armament, de sub nasul celor 10 jandarmi care păzeau trenul ? Şi-atunci ne mai mirăm că nu am fost primiţi în Schengen ? Încă un exemplu despre cum îşi fac treaba anumite instituţii ale statului … De neacceptat este şi faptul că oficialităţile din România, au încercat să ascundă acest lucru şi în continuare sunt foarte “opace” în transmiterea informaţiilor despre acest furt … Ori să fie vorba tot de incompetenţa ?

Categorie articol [ Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “64 de focoase militare, furate din tren”

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 18 iulie 2011, 12:07   [#1]

  Alta intoxicare, chiar daca era asa intr-o membra nato nu se auzea nimic, o alta vrajeala la fel ca la Ciorogarla sau niste reglari de conturi intre potentii zilei. Ca doar nu ma duceam eu sau tu sa le luam si sa le ducem la fier vechi.

 • JoinT
  ... a scris la 18 iulie 2011, 12:09   [#2]

  Cand e vb despre tehnica militara e normal sa aiba aceasta atitudine. Tot ce este in sfera asta trebuie sa fie tinut sub control. Cu toate astea parerea mea e ca s-a spus prea mult.
  Si in alte state au fost cazuri de genul asta insa publicul nu a prea stiut nimic. Presa trebuia inlaturata din schema de la inceput si problema anchetata de cine trebuie.

 • Liliana
  ... a scris la 19 iulie 2011, 8:06   [#3]

  O sa ne fure trenurile cu totul, daca nu se introduc pedepse aspre… Inchisoare pe viata, fara cofort !
  S-au distrus banci si numai o persoana a fost vinovata cu 2,5 ani si a fost dus intr-o puscarie unde a stat ca la pension… Rusine parlamentului pentru asfel de legi si justitiei care nu gasesc vinovati ! Unde sunt “marii rechini” ?

 • ... a scris la 21 iulie 2011, 6:32   [#4]

  Traim in Romania, sa fim mandri de asta. :|

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?