5 ani

5 years old 5 ani

Anul acesta în luna decembrie, blogul “a împlinit” 5 ani de existenţă. Da, au trecut 5 ani de la data la care am scris primul articol pe acest blog, articol ce a însemnat un mesaj de protest împotriva clasei politice româneşti şi a pornit evident de la declaraţiile şi acţiunile ipocrite, mincinoase, ale unor politicieni români. Timpul a trecut extrem de repede, parcă doar ieri s-a întâmplat asta … iar politicienii au rămas aceeaşi, la fel de ipocriţi.

Făcând o scurtă analiză a evoluţiei acestui blog, pot spune că mă uit cu oareşce mulţumire la rezultate, ţinând cont de faptul că blogul a ajuns la aproximativ 4000~5000 de vizitatori unici pe zi. Nu e rău deloc, însă întotdeauna este loc şi de mai bine … Anyway, cred că articolele de pe acest blog prezintă un oarecare interes pentru cititori, ţinând cont de numărul celor care vizitează zilnic siteul www.dan-blog.ro …

Şi pentru că suntem la cumpănă dintre ani, vă doresc tuturor Un An Nou Fericit şi cât mai multe realizări în 2015. Să aveţi petrecere frumoasă în noaptea de Revelion. La mulţi ani!

Happy New Year 2015 5 ani

Categorie articol [ D'ale mele ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “5 ani”

 • sake
  ... a scris la 1 ianuarie 2015, 15:08   [#1]

  La Multi Ani blogului !
  bineinteles si tie Dane ca sa ne poti scrie articole cat mai interesante !

 • muraru
  ... a scris la 1 ianuarie 2015, 15:23   [#2]

  Toate urarile de bine si sanatate. Va doresc sa aveti putere de munca si noi succese in activitatea dvs. La multi ani

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?